2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ayy inşallah rabbim anne babasına bağışlasın onları rabbim korusun benimde ikiz neden erken doğmuşlarki
Canim zaten yatıyodu son zamanlarda kanaması arttı en sonunda acil aldılar amelyatla bebegin biri altta digeri ustunde ve baskı yapıyodu yan yana değildiler ust uste doktorlar 30 haftalık gecsin diye beklediler ama 26 haftalık bugun bebegini gormeye gidicekti bu sekilde soylemisler 150 gr vermis 850 gr civarinda kimseye yasatmasın rabbim kotu oldum bugun dua dua sadece

Ben de yağ denemeye karar verdim ya kremler maşallah çeyrek altın fiyatı. Bir alana bir bedava diye koymuşlar babé diye bir markayı ama pek de uygun gelmedi bana zaten ufacık.
Ben de yağ kullaniyorum canim bio oil 125 gram 60 tl.. Ama ben doguma kadar en az 6-7 tane kullanirim heralde. Sonradan pişman olmak istemiyorum simdiden bolca sürüyorum insallah faydasi olur

Sagol cnm tum bebıslerimize maşallah bir hafta once arkadasım doğum yaptı 26 haftalık şuan ikizlerine ve suan beslemeyi kesmisler ve anne yıkıldı dualar yerini bulur sizlerde hamile oldugunuz icin dua edermisin herkesten dua istiyorum dua yerini bulur kimseye yasatmasın rabbim çok zor oda zor süreclerle oldu kusura bakmayın cnm yazdım buraya cok kotu oldum aramizdan birinin duası iyi gelebilir.
Allahım yar ve yardımcılari olsun insallah

slm kızlar.. ya ben internetten indirimden lcw den hamile pantolon ve gömleği aldım ama az önce geldi kargo..
çok büyük geldi gözüme acaba ben mi yanlış aldım. normalde 67 kiloydum hamileliğimi öğrendiğimde şuan 62 kg yim. rahat bol olsun diye pantolonu da gömleği de 42 aldım. pantolon idare eder gibi ama gömlek çok büyük geldi gözüme :işsiz::işsiz:
Hamile reyonundan aldıysan küçüğünü alacaktın. Kendi bedenine göre düşünmüşsün sen

Zaman geçmiyor sanki randevum 24 ağustosta.. resmen gün sayıyorum. Var mı benim gibi meraklılar..tabi önce sağlıklı olduğunu görmek istiyorum ama cinsiyetide acaip merak etmiyo değilimmmmm:)))
olmaz mi benumde 24 deydi 23 aldim baktim burda cogu ogun bende geri xektim zaten dayanamiyom ya ondan

Canim zaten yatıyodu son zamanlarda kanaması arttı en sonunda acil aldılar amelyatla bebegin biri altta digeri ustunde ve baskı yapıyodu yan yana değildiler ust uste doktorlar 30 haftalık gecsin diye beklediler ama 26 haftalık bugun bebegini gormeye gidicekti bu sekilde soylemisler 150 gr vermis 850 gr civarinda kimseye yasatmasın rabbim kotu oldum bugun dua dua sadece
Allah yardımcısı olsun çok zor canım inşallah sağ salim alır bebeklerini hastaneden eve bebişlerle döner inşallah

Selam güzel anne adayları bugün kontrolümüz vardı. Bebek Allaha şükür iyi gelişimi yolunda ama benim kasık ağrılarım var ve ultrason da ağrı çıktı dokt eğer dikkat etmezsen erken doğar günde en az 3 kere dinlen uzan dedi nasıl olacaksa hareketli bi evlatla:KK49:  pazartesi 4 lü tarama için kan vericem. Bu arada o gımıltılar bizde de başladı :KK76: hareket etsinler varlıklarını göstersinler artık :rolleyes:

Selam güzel anne adayları bugün kontrolümüz vardı. Bebek Allaha şükür iyi gelişimi yolunda ama benim kasık ağrılarım var ve ultrason da ağrı çıktı dokt eğer dikkat etmezsen erken doğar günde en az 3 kere dinlen uzan dedi nasıl olacaksa hareketli bi evlatla:KK49:  pazartesi 4 lü tarama için kan vericem. Bu arada o gımıltılar bizde de başladı :KK76: hareket etsinler varlıklarını göstersinler artık :rolleyes:

Gözün aydın bebek iyi ise en büyük soru işareti gitmiş demektir. Dinlenmek için yardıma gelcek birileri var mı, onları çağırsan.

Gözün aydın bebek iyi ise en büyük soru işareti gitmiş demektir. Dinlenmek için yardıma gelcek birileri var mı, onları çağırsan.
Aynen canım sağlıklı olması her anlamda rahatlattı beni i. Kayıp yaşayınca dokt ağzından çıkan herşey çok önemli benim için. İnş hepimiz sıhhatle atlatalım şu dönemleri. Gelebilecek kimse yok canım annem uzakta kv ise eltim doğum yapmak için gün sayıyor bugün yarın bekliyoruz artık eşi de evde olmayınca genelde orda oluyor kv. Baş başa kaldık kızımla. Bugün dokt dediklerini dinledi çıkışta anne sen evde yat ben kendim oynarım merak etme dedi :KK61:

Kızlar dişciye gittim hiçbirşey yapmadılar biri dolgu biri kanal tedavisi diyor diğeri kanala gerek yok diyor dişimin ağrısından duramıyorum kadın doğumcudan izin kagıdı istediler onlardada hep sıra dolmuş kaldım böyle
Nolur diş ağrısına öneri kızlar
K
Aynen canım sağlıklı olması her anlamda rahatlattı beni i. Kayıp yaşayınca dokt ağzından çıkan herşey çok önemli benim için. İnş hepimiz sıhhatle atlatalım şu dönemleri. Gelebilecek kimse yok canım annem uzakta kv ise eltim doğum yapmak için gün sayıyor bugün yarın bekliyoruz artık eşi de evde olmayınca genelde orda oluyor kv. Baş başa kaldık kızımla. Bugün dokt dediklerini dinledi çıkışta anne sen evde yat ben kendim oynarım merak etme dedi :KK61:
ay kız çocuğu yaa. Merhametli oluyo. Benim oğlum e o da sağlam dursun hastalanmayıversin der

Ya kızlar benim fena halde bel ağrım var. Bugün evi süpürdm resmen kilitlendim neden olabilir ki böyle bir şey. Yürüyüş yapınca da aynı oluyorum rahat edemedim şu an halı üzerinde sırt üstü yatıyorum

2. Ogluşum geliyormus benim de.
Oglum kabullenemedi o kiz istiyodu cilek kız diyip duruyodu.
O bebegi halama verelim diyip duruyo :)
:-)Bi benzeri de bizde var,hiçbir şeyini paylaşamadığı için verelim demiyor tabi:-)
İsmi hazırdı Çilek koyacaktı,ilk doğum günü konsepti de kelebekti,hepsini düşünmüştü yavrum da eline geçmeyecek gibi:KK51:

Ya kızlar benim fena halde bel ağrım var. Bugün evi süpürdm resmen kilitlendim neden olabilir ki böyle bir şey. Yürüyüş yapınca da aynı oluyorum rahat edemedim şu an halı üzerinde sırt üstü yatıyorum
Bende geçen gün bütün evi temizledim sanki hiç hamile değil gibi sonra ki iki gün yattım tabi ağrıdan. Ağrın oluyorsa Zorlama canım varsın pis kalsın bebişlerimizi ii olsun. Bugün ağrım varken ultrason da bebişi öyle sıkışmış görünce çok üzüldüm hatta kızdım kendime. Yürütüyorsa dinlene dinlene yürü zorlama yani

Back
X