- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #12.381
Gurbet disin nasil oldu agri devam miÇok heyecanlı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gurbet disin nasil oldu agri devam miÇok heyecanlı![]()
Çok şükür biraz azaldı cnm o tarafta yemek yemiyorum korkumdanGurbet disin nasil oldu agri devam mi
Ben de kiz annesi olmaya alisinca hic oglum olacagini dusunemiyordum. Hatta her kontrole gittigimde degisir diye dusunerek gittim ama dun kesinlesti artik. Kiz ismim bile hazirdi erkege isim bulamiyorum:)))Selammm.. banada 11+3 te kız gibi ama daha çok küçük belli olmaz dedi kesin konuşmadı. Erkek annesi olmaya alışmışım ya kendimi hayal edemedim bi anda... daha kesin değil dedi ama merak ettim kız mı erkek mi
Cok gecmis olsun canim ya gebelikte dis cok zor. Kendi kendine gecer gider inşallahÇok şükür biraz azaldı cnm o tarafta yemek yemiyorum korkumdan
Ay inş cnm diş ağrısı zor gebelikte daha zor sizler yaşamayın inşCok gecmis olsun canim ya gebelikte dis cok zor. Kendi kendine gecer gider inşallah
Canim zaten yatıyodu son zamanlarda kanaması arttı en sonunda acil aldılar amelyatla bebegin biri altta digeri ustunde ve baskı yapıyodu yan yana değildiler ust uste doktorlar 30 haftalık gecsin diye beklediler ama 26 haftalık bugun bebegini gormeye gidicekti bu sekilde soylemisler 150 gr vermis 850 gr civarinda kimseye yasatmasın rabbim kotu oldum bugun dua dua sadece
Bana da 2 hafta sonra demislerdi canım devlette ptesi alicam sonucu..Uzunmus senin süresi canım istersen bir de özelde yaptır.Kizlar benim 2li test sonucu 18 eylulde cikacakmis cok uzun degilmi ya devlet hastanwsinde yaptiran arkadaslar ne zaman aldiniz sonucu .18inde 3 lu test zamani geliyor bu arada bacak arasini gisterdi ama diktor emin degilim cinsiyette diyor kız heralde erkek olsa belli olurdu degilmi
Benim 13 bitiyor heralde 2 haftaya kesinleşir... bende de erkek ismi hazırdıııBen de kiz annesi olmaya alisinca hic oglum olacagini dusunemiyordum. Hatta her kontrole gittigimde degisir diye dusunerek gittim ama dun kesinlesti artik. Kiz ismim bile hazirdi erkege isim bulamiyorum:)))
Acaba bunlar bana 18 agustosmu dedi ama imkansiz okulların acildigi gunmu yani dedim evet sedi bi gidip bakayim kadin buradaki dosyanin icinde ismini bul al demistiBen devlet hastanesinde 1 gü sonra aldım sonucumu canımm
Selam canım. Evet benimde akıntım oluyor. Normal bir durum diyorlar inşallah öyledir.Arkadaşlar selam herkese. Bişey soracağım 14.haftamdayim. hala akıntıniz devam ediyor mu. Bazen sulu gibi akıntı geliyor benden korkuyorum bebeğin suyu mu diye. Pazartesi doktora gideceğim sanırım.
Yoo tam aksine 12. Hafta ideali. Sende 12 de yaptirmissin bende 11+5 dim yaptırdığımızda.Bana da 2 hafta sonra demislerdi canım devlette ptesi alicam sonucu..Uzunmus senin süresi canım istersen bir de özelde yaptır.
Kızlar ben 2li testi 11+3te yaptırdım o gune randevum vardi.Sizce erken miydi ya en sağlıklı 14te diyorlar ya..
Arabamizla gidebilseydik 2 saate kadar giderdik canim. Ama malesef arabamiz kayinpederde sinir oluyorum benim bu halimi bile bile arabayi elinde tutuyor. Gidince alacağız eve arabayla donecegiz insallah. Ama metro ve otobüs yolculuğu yapmam gerekiyor ve metroda oturacak yer bulmak imkansiz en az 1 saat ayakta gidecegim demek .. Yavrum Allah a emanet artık..2 saatte 1 mola verip 15 dk yurumen lazim canim.
Ben almak icin gittim hem bebegime hem d ekendime hamilelik pantolonu falan alacaktim ama belimin agrisindan kendimi eve zor attim canim :))Kızlar yavaştan bişiler alanlar var mıı bebişlerine![]()
yavaştan değilde ben bodoslama daldımKızlar yavaştan bişiler alanlar var mıı bebişlerine![]()
ben çarşamba konuşacağım doktorum yapıyormu yapmıyor mu bu ultrasonu bilmiyorum. ismini arayınca detaylı ultrason için googlede çıkıyor. umarım yapıyordur. başka biri ile uğraşmak istemiyorum.Kızlar bu arada detaylı usg tarihini alan var mı benim 4 ekim. Ve o zamana kadar kontrole gelmene gerek yok dedi doktor neredeyse 2 ay ara ile gidecegim.. Ama tabi dayanamayip başka doktora da olsa giderim ben. Oglusum olacagini soylemisyi doktor ama emin olmak icin ayrıntılıyi beklesem diyorum sonra aldigim kiyafetler elimde patlamasin:))
1 ay önce oldu bide 2 gün önce oldu ama lavabodan hemen sonra peçete nin 4/1 i kadar.Haklısın cnm. En güzeli dua. Duyduğum hemen hemen her hamilenin bir sıkıntısı var. Senin kanaman olmuşmuydu?
Bir daha olmaz inşallah canım1 ay önce oldu bide 2 gün önce oldu ama lavabodan hemen sonra peçete nin 4/1 i kadar.