2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende sana katiliyorum erken diye dusunuyorum.Kasimda baslicaz biz alisverise 6 ayi bir gorelim de
Bence erken değil. 7. Ayda doğumlar başlıyor. Birde şimdiden ağırlaşıuoruz. Zorlanıyoruz yoruluyoruz. Göbek şişince daha da yoruluyoruz. Ufak ufak başlayın bence. En azından elzem olanlardan. Benim 4 ay bitiyor. Ben oğlumdan kalanlarları toparlamakla başlayacağım

Tecrübeli anneleeeeer,

Ben bu akşam karnımın sol tarafında gıvıl gıvıl bişiler hissediyorum. Bağırsak hareketi mi diye düşünüyorum ama değişik bişi. Bebeği hissediyor olabilir miyim? Nasıl oluyor ilk hareketler?
Bana da aynısı oldu dün hiç daha önce başına böyle birşey gelmemişti bu yaşıma kadar değişik duygular hissettim :) genelde hissedilmez diyor ama bağırsak hareketi olsa bu yaşıma kadar en azından hissederdim sanirim :D

Arkadaşlar aklıma gelmişken bebeğin çamaşırlarını bence ütülemeyin. Çünkü vücudu alışıyor ve hep öyle istiyor. Biraz mikroba alışsın. Bana da benle beraber doğum yapan arkadaşla birlikte bir abla söylemişti. Arkadaşım içim rahat etmiyo deyip ütülüyordu iç çamaşırları. Gerçekten çocuk alışamıyor bırakalım biraz mikroplu yaşasınlar :-)

Arkadaşlar aklıma gelmişken bebeğin çamaşırlarını bence ütülemeyin. Çünkü vücudu alışıyor ve hep öyle istiyor. Biraz mikroba alışsın. Bana da benle beraber doğum yapan arkadaşla birlikte bir abla söylemişti. Arkadaşım içim rahat etmiyo deyip ütülüyordu iç çamaşırları. Gerçekten çocuk alışamıyor bırakalım biraz mikroplu yaşasınlar :-)
bencede ya eşim kac yaşına gelmiş hala herseyi ütülü ister alıştırmamak lazım ne yazikki eşim ütü konusunda hassas olunca oğlumda alışmış oldu zaten hiç sevmiyorum ütü yapmayı bide herseyi ütüle ütüle fenalık geliyo :) ne dertliymisim bu konuda amma yazdım :)

ben oglumda utulemistim sonrasinda utulemwdende giydirdigim oldu hic bi sorun yasamadim ilk defa duydum boyle bisi

Bende kizimda 1 yasina kadarutulemistim. -ki gercekten mecbur olmayan hicbir seyu utuleyen bir imsan degilimdir. su an utulemiyorum yine bi sikinti olmuyor. Bencede mikrop ozellikle alerji olmamalari icin sart ama yinede icim rahat etmez heralde.

Endiselenme hic canim hamileligimin basindan beri o kadar cok yolculuk yaptimki dr um kanama olmafiktan sonra hic bi sakincasi yok demisti sonuna kadar kullandim bunu:))) gidince dinlenirsin iyice gecer inşallah bel ağrın
Sagol canim cok şükür kanama simdiye kadar olmadik insallah olmayız da.. Ben pek yolculuk yapmadim ondan korkuyorum biraz ama cok şükür ağrım artmadi. Tek sorun yatak odamizi baska misafire verdiler ve ben sabah 5 de uyanmistim anca simdi insanlar kalkti da salonda yatak acip yattık.. İnsanın kendi evi gibisi yok ..

Sagol canim cok şükür kanama simdiye kadar olmadik insallah olmayız da.. Ben pek yolculuk yapmadim ondan korkuyorum biraz ama cok şükür ağrım artmadi. Tek sorun yatak odamizi baska misafire verdiler ve ben sabah 5 de uyanmistim anca simdi insanlar kalkti da salonda yatak acip yattık.. İnsanın kendi evi gibisi yok ..
evet haklisin insanin wvi gibi olmuyor nereye gidersen git evine geldigimde evim evim guzel evim diyorum

ben oglumda utulemistim sonrasinda utulemwdende giydirdigim oldu hic bi sorun yasamadim ilk defa duydum boyle bisi
Canım bize abla öyle demişti. Arkadaşın bebeği rahatsız olduğunu söyleyemiyordu tabi ama huzursuz oluyordu. Kaşınıyo gibi yapıyordu. Ben gene de duyduğumu bildiğimi söyleyeyim. Araştırıp uygulamak uygulamamak arkadaşlara kalmış :-)

Buarada anneanne bilgisi. bebeğin altını geceleri çok açmamak hatta hiç açmamak lazım. İyi mi kötümü bilmiyorum çocuk gece çiş kaka yapmamayı öğreniyormuş. Nasılsa altım değişmiyo diye sanırım. Anne için iyi tabi. Ben oğlum 6 aylıkken pişik oluyo diye bazı geceleri bezi çıkartıp yatırıyordum yapmıyordu bişi. 18 aylıktan sonra geceleri tamamen çıkarttım bezi

Günaydın kızlar bende kızımda 18 aylıkken wc eğitimini tamamlamıştık çok istekliydi hemen öğrendi yavrum inş buda ablası gibi olur

Kizlar kakao yagi kullanan var miydi? Esimden istemistim krem gibi bisey almis ama cok katı surulmuyo sizinkiler de mi böyle
Vasaline in kakao yagli kremi ise evet o yoğun ama çok iyi cnm ben ilk hamileligimde yanlizca onunla lierac kullandim gece yatarken yoğun olduğu için onu sürdüm ertesi güne kadar yumuşaklığı sürüyor sabah ta lierac bi sikinti olmadı kullan tavsiye ederim

Back
X