- 28 Mart 2017
- 16.592
- 67.936
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
- #12.681
oğlan bizimmm kız bizimmmm dırı dıtt23 listesini güncelliyorum,
nannen1
nemesis
gurbet
Homely_angel
eeg @hifam0242 @gelecekelbetgelecek
Yok mu arttıran![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oğlan bizimmm kız bizimmmm dırı dıtt23 listesini güncelliyorum,
nannen1
nemesis
gurbet
Homely_angel
Yok mu arttıran![]()
Merhaba Şubat anne adayları,
Hasta olanlara geçmiş olsun,cinsiyetini öğrenmek için bekleyenlere Allah gönüllerine göre versin.
İkinci hamileliğimi yaşıyorum.İlk hamilelik sürecimi de bu forumdan takip etmiştim.
Bize 11.haftada erkek dedi doktorumuz ama yarın tekrar kontrolümüz var,bayram öncesi gitmek istedim hemde
tahlillerimi göstereceğim.
Geriye dönük okuyamadım ama kilo alma durumlarınız nedir?
Hayırlı haberler getirin bize:)
oğlan bizimmm kız bizimmmm dırı dıtt
benim 11:30 cnmSabah açılışı ben yapacağım, akşam kapanışı da sen sanırım :)
cinsiyet tahmini olanlar varsa paylassinlar bakalim ne kadar dogru cikacak23 listesini güncelliyorum,
nannen1
nemesis
gurbet
Homely_angel
Yok mu arttıran![]()
Kizlar bizim şubat anneleri grubumuzne kadar seviyeli ne kadar guzel yurekli herkes bunu bugun daha iyi anladim. Benim actigim bir konu var Ankaradaki hastane fiyatlariyla ilgili herkese yardimci olsun dedim tablolar hazirladim cevap veriyorum herkese ama nasil kotu niyetli ici fesat insanlar var kavga etmek icin yer ariyorlar terbiyesizlik yapiyorlar.Konuyu actigima pişman ettiler.Çok moralim bozuluyor
benim 11:30 cnm
Bnde varim canm ama 23 undeydi bugun sekterar aradi 24 de gel dedi szden bir gun sonra benmde konturolum inşallah hersey yolundadr
oncesen sonra ben galiba alah hayirli haberlerle donmeyi nasup etsin hersey gonlumuze gore olsun insBenim 08:00 :)
Bnde varim canm ama 23 undeydi bugun sekterar aradi 24 de gel dedi szden bir gun sonra benmde konturolum inşallah hersey yolundadr
oncesen sonra ben galiba alah hayirli haberlerle donmeyi nasup etsin hersey gonlumuze gore olsun ins
Canm gecmis olsun bende bir haftadr gribim antibyotik bile iyilestremedi ilacim bitti halende gribim tavuk corba limonlu balli sicak su ic portakal ye bol bol su ic canm Allah şifa versin inşallah cabuk gecerOkyanus suyu burnumu kanatiyor denize ne zaman girsem kanar kilcar damarlarim sorunlu
Diger onerilerin icin sagol tatlim islak sacla yatmanin cezalari bunlar
İnşallah hepimiz guzel haberlerle geliriz canmYolundadır canım sıkma kendini![]()
Kizlar bizim şubat anneleri grubumuzne kadar seviyeli ne kadar guzel yurekli herkes bunu bugun daha iyi anladim. Benim actigim bir konu var Ankaradaki hastane fiyatlariyla ilgili herkese yardimci olsun dedim tablolar hazirladim cevap veriyorum herkese ama nasil kotu niyetli ici fesat insanlar var kavga etmek icin yer ariyorlar terbiyesizlik yapiyorlar.Konuyu actigima pişman ettiler.Çok moralim bozuluyor
Canim cok tesekkur ederim cevabin icin cok mutlu ettin beni.Bir kişi bile faydalandiysa ne mutlu banaArkadaşım ben de gördüm o densizi. Boş ver sen. Başlık açmış insanlara yardımcı olmaya çalışıyorsun. Çılgının teki neye sinirlenmişse senden çıkarmaya çalışmış hıncını. Kendi kendine yükselmiş hiç neden yokken. Gül geç, insanlar çeşit çeşit. Ben bir Ankaralı olarak sana teşekkür ederim, o başlıktan çok faydalandım ve doktorumu seçmemde çok yardımcı oldu. Sıkma sen canını![]()