- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #12.721
Ay maşallah benimkide dünden beri belirginleşti nasıl bir mutluluk17.haftama girerken mrb teyzeler :))![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay maşallah benimkide dünden beri belirginleşti nasıl bir mutluluk17.haftama girerken mrb teyzeler :))![]()
Ben senin kızın olsun istiyorum ama erkek gibi hissediyorum nasılda açıklayıcı oldubenim hiç bir fikrim yok ya![]()
Evet çok güzel bir his :) sadece gazım olunca çok zorlanıyorum taş gibi oluyor karnım bir de artık tayt dışında hiç birşeyim olmuyorAy maşallah benimkide dünden beri belirginleşti nasıl bir mutluluk
Maşallah size de bebisinize de.Benim de karnim bu kadar sis 2.gebelikte çabuk çıkıyor demişlerdi..Tabi herkesin iç karnı vücut yapısı farklıdır.17.haftama girerken mrb teyzeler :))![]()
Hadi bakalım kiminki tutacak oğlan bizim kız bizimbende kendime kiz diyorum
holmeys sana erkek o kadar ruyamda gordum
nimesis erkek
gurbet kiz
Teşekkür ederiz :) evet sanırım iç karnım dar erken çıktı karnım o yüzden çatlamaya da meyilli olur galiba bol bol sürüyorum kremi :)Maşallah size de bebisinize de.Benim de karnim bu kadar sis 2.gebelikte çabuk çıkıyor demişlerdi..Tabi herkesin iç karnı vücut yapısı farklıdır.
Ben sadece elbise giyiyorum cnm pantolonlarım olmuyorEvet çok güzel bir his :) sadece gazım olunca çok zorlanıyorum taş gibi oluyor karnım bir de artık tayt dışında hiç birşeyim olmuyor
Şimdilik ben de öyleyim ama bizim buralar 1 aya iyice serinler o yüzden tayt falan alayım diyorum hamileler içinBen sadece elbise giyiyorum cnm pantolonlarım olmuyor![]()
Teşekkür ederiz :) benim hamilelikten önce karnım yoktu hiç o yüzden erken çıktı sanırım
Akşama doğru daha da şişiyor :)
Canım iç rahmin geniştir senin belki ondan belli olmuyordur :)
bu yorumun efsane yorum olarak tarihe geçirilmesini istiyorumBen senin kızın olsun istiyorum ama erkek gibi hissediyorum nasılda açıklayıcı oldu![]()
İnşallah bnde hissederim canm ya cok saolHerkese göre değişiyor bence.. ben de yaklaşık 1 haftadır hissetmeye başladım
Biraz yorulunca daha da çok hissediyorum birde sırt üstü ayaklarımı kendime doğru çektiğimde öyle beklıyorum bakıyorum çıkıntı oluşturuyor :)İnşallah bnde hissederim canm ya cok saol
A ogrendigim iyi oldu bnde denicem canm inşallah inşallah hissederim ya hissetsemde artk rahatlasamBiraz yorulunca daha da çok hissediyorum birde sırt üstü ayaklarımı kendime doğru çektiğimde öyle beklıyorum bakıyorum çıkıntı oluşturuyor :)
Tamam canim sagol denerim onu yakinda var migros bakarimmigrosta yabanmersinli kefirli yoğurt satılıyor. vitamin bombası onuda dene istersen.
Ins cnm cabuk atlatiriz sanada gecmis olsun bende ogle yapayim birazdan corbami yapar icerim halsizim ama evi toplamam lazimCanm gecmis olsun bende bir haftadr gribim antibyotik bile iyilestremedi ilacim bitti halende gribim tavuk corba limonlu balli sicak su ic portakal ye bol bol su ic canm Allah şifa versin inşallah cabuk gecer
Ayni seyi bende dusundum ne zamandir yazicam.Gecen yil takip ettigim anneler topiginde birbirleriyle kavga edenler trip atip topicten cikanlar neler neler vardi.Kizlar bizim şubat anneleri grubumuzne kadar seviyeli ne kadar guzel yurekli herkes bunu bugun daha iyi anladim. Benim actigim bir konu var Ankaradaki hastane fiyatlariyla ilgili herkese yardimci olsun dedim tablolar hazirladim cevap veriyorum herkese ama nasil kotu niyetli ici fesat insanlar var kavga etmek icin yer ariyorlar terbiyesizlik yapiyorlar.Konuyu actigima pişman ettiler.Çok moralim bozuluyor
Taytla kışın üşüyebilirsin cnm ben hamile pantolonu aldım kışın onu giyerim artıkŞimdilik ben de öyleyim ama bizim buralar 1 aya iyice serinler o yüzden tayt falan alayım diyorum hamileler için
gecmus olsun cnmIns cnm cabuk atlatiriz sanada gecmis olsun bende ogle yapayim birazdan corbami yapar icerim halsizim ama evi toplamam lazim