2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Zaten trendyol biseyi 200den 100e dusurduk diyosa o 105 dir bornalde 100e düşmüştür. Sonrs neden batiyor alisveris siteleri tek tek.
Ay ne biliyim cnm doğuda görev yaparken mecbur bu sitelerden alıyorduk başka seçeneğimiz yoktu ama şimdi mağazalardan bakıp fiyatı uygun olanı alacağım

Kızlar yardım edin bana vücut temizliği yapacağım epilatörle yapıyorum ama cnm çok yanıyor siz ne kullanıyorsunuz keşke hamile kalmadan lazer yaptırsaydım:işsiz:

Özel bölgede jilet yapıyorum mecbur, bacaklar için sir ağdaya gidiyorum ben canım. Epilatörler çok acıtıyor bence.

Ay ne biliyim cnm doğuda görev yaparken mecbur bu sitelerden alıyorduk başka seçeneğimiz yoktu ama şimdi mağazalardan bakıp fiyatı uygun olanı alacağım
ben e bebekin kendi sitesine baktım aynı ürünleri öyle karşılaştırdım. hepsiburada daha ucuz bazıları orayada bak canım.

Ben daha hissedemedim hiç bazen birşeyler oluyor ama emin olamıyorum bugün karnımın altında bir ağrı var inş iyidir bebişler
Ins cNim ben kizimdan tecrubeliyim 14+3 aksami bir tekme ile basladi 1 hafta icinde netlesmisti cok iyi hissediyordum 2 gundur yok

karışık canım devlette bi doktor diğer hafta olmuyor. bir ara telek e gittim. ilçesinde oturduğum dr. geri geldi düzenli olarak ona gidiyorum merkezde değilim. ama kırmızı var park orda bayan dr. varmış arkadaşlar oraya gitmiş memnunmuş.
sen de mi afyondasın.
Annemler afyonda. Ben de bayramdan beri annemlerdeydim. Parkta ismail teker e gittim iki kere

Kızlar yardım edin bana vücut temizliği yapacağım epilatörle yapıyorum ama cnm çok yanıyor siz ne kullanıyorsunuz keşke hamile kalmadan lazer yaptırsaydım:işsiz:
Canm bn hamile kalmadan once epilasyon yaptrdim hic tuy kalmamisti suan maymuna donustum cok killandim mecbur bazi yerler agda bazi yerler jilet

İlk gebeligimde 18 kilo aldım ilk 3 ay 5 kiloya başladım çok fazla hamur işi tatlı ve beyaz ekmek tuketiyordum.bunda canım tatlı istemiyor evde hamur işi kek yapmıyorum yememek için ve buğday ekmeği yiyorum 2 dilimi kesiyor daha iyi gidiyor şimdilik bana onlar kilo yapmis simdi anliyorum aciktikca meyve yiyorum tabi önemli olan bebislerimizin sağlığı sonrasında veririz kilolari☺☺

baş ağrısı olanlar ne alemsiniz hala devam bende havadan diyorum heralde.
ayrandan sonra biraz hafifledi ama devam. gece 4 tane 1 ağrı kesici içmiştim. sabah 10da 1 tane daha içtim. saat 4 te 1 tane daha içeceğim. ne çektim bu baş ağrısından migrenden ya :/ daha ortaokuldayken bile tutardı migreniim. yıllardır sürünüyorum :(

ya sormayın dün gece öldüm başağrısından.. benim yeni başladı inşallah uzun sürmez. pazar akşamı düğüne gitmiştim. dedim oradan nazar mı aldım yoksa sesten mi acaba diye ..:nazar: bugün biraz hafif başağrım. ne yapsak geçer :kızgın::KK51:

ya sormayın dün gece öldüm başağrısından.. benim yeni başladı inşallah uzun sürmez. pazar akşamı düğüne gitmiştim. dedim oradan nazar mı aldım yoksa sesten mi acaba diye ..:nazar: bugün biraz hafif başağrım. ne yapsak geçer :kızgın::KK51:
uzun sürüyormu bu süreç ya benimde dün başladı:(

Back
X