- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #13.001
Benimki kahveden sonra geçti çok şükürbaş ağrısı olanlar ne alemsiniz hala devam bende havadan diyorum heralde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki kahveden sonra geçti çok şükürbaş ağrısı olanlar ne alemsiniz hala devam bende havadan diyorum heralde.
Ben hep epilatörle alıyordum bayağı azaldı şuan çok seyrek çıkıyor ama yinede rahatsız ediyorBoyle bsy gormedim bn ya resmen bi yerden 4 tane tuy cikiyo ya gobegim full kıl oldu canm ya yapicak bsy idare etmeye çalışıyorum ama ins azalir
Aslinda bnde epilator alsammi diye düşünüyordum bakalim cok acitmiyorsa alirim doguma yaklasinca tuyler azaliyo dedi doktor inşallah oyle olur canmBen hep epilatörle alıyordum bayağı azaldı şuan çok seyrek çıkıyor ama yinede rahatsız ediyor
benimki geçmiiiBenimki kahveden sonra geçti çok şükür
Aslinda bnde epilator alsammi diye düşünüyordum bakalim cok acitmiyorsa alirim doguma yaklasinca tuyler azaliyo dedi doktor inşallah oyle olur canm
Oyyy maşallahKizlar doktordan geliyorum. Karin ve bel agrilarim icin magnezyumu arttirdi ve spor yapman lazim dedi doktorum ozellikle yuzme. Kizim haftaya krese baslicak sonrasinda bende havuza insallah.
Cinsiyet kesinlesti, nasipse oglum olacak. Sagolsun hic ugrastirmadi direk acti bacaklarini :)
Oyle canm ya bnde epilasyon yaptrdm seanslarimda bitti arada konturola gidiyordum hamile kaldigimdan beri tuylendim inanirmisin aşıri tuylendim neyle alcagma şaşırdım bakalim ne zmna kadar tuylenicezbi bende olmuyo azalma heralde. hem sarisinim hemde vucudumda oyle kil yoktur. ilk dogumdan sonra lazere gitmistim keyfim yerindeydi, 2. hamilelikte hemen yeniden ciktilar. simdikinde sanki lazere gitmemisim gibi oldu. epilator de kar etmiyo agdada azalmiyor. hamileliklerimde dahada artiyo
Gozun aydin canm Agrilar neyden oluyormus bnmde dunden beri agrim varKizlar doktordan geliyorum. Karin ve bel agrilarim icin magnezyumu arttirdi ve spor yapman lazim dedi doktorum ozellikle yuzme. Kizim haftaya krese baslicak sonrasinda bende havuza insallah.
Cinsiyet kesinlesti, nasipse oglum olacak. Sagolsun hic ugrastirmadi direk acti bacaklarini :)
Gozun aydin canm Agrilar neyden oluyormus bnmde dunden beri agrim var
Kizlar doktordan geliyorum. Karin ve bel agrilarim icin magnezyumu arttirdi ve spor yapman lazim dedi doktorum ozellikle yuzme. Kizim haftaya krese baslicak sonrasinda bende havuza insallah.
Anladim canm inşallah bnde persenbe gunu soylerim doktoruma bakalim ne onericekMagnezyum eksikligi ve hareketsizlikten dedi. Rahim buyuyor bizim spor yaparak vucudu diri tutmamiz lazimmis.
Kahve iç cnm kahvebenimki geçmiii![]()
Gözünaydın cnm darısı bizeKizlar doktordan geliyorum. Karin ve bel agrilarim icin magnezyumu arttirdi ve spor yapman lazim dedi doktorum ozellikle yuzme. Kizim haftaya krese baslicak sonrasinda bende havuza insallah.
Boyle bsy gormedim bn ya resmen bi yerden 4 tane tuy cikiyo ya gobegim full kıl oldu canm ya yapicak bsy idare etmeye çalışıyorum ama ins azalir
Kizlar doktordan geliyorum. Karin ve bel agrilarim icin magnezyumu arttirdi ve spor yapman lazim dedi doktorum ozellikle yuzme. Kizim haftaya krese baslicak sonrasinda bende havuza insallah.
Aynen oyle canm resmen tuylu tüylü dolasiyorum ya bana jilet alerji yapiyo ama baska carem yokEpilayona önceden gitsek de fayda etmeyecekmiş anlaşılan, vurun jileti modunda takılacağız artık.
içtim onuda. ağrı kesici tuzlu ayran kahve şeker herşeyi yaptımKahve iç cnm kahve![]()