- Konu Sahibi Homely_angel
- #13.261
İlk bebişin olacak yani :) ne güzel canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinbir tane 14 haftalık kaybım var canım, ikinci hamilelik sayılıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk bebişin olacak yani :) ne güzel canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinbir tane 14 haftalık kaybım var canım, ikinci hamilelik sayılıyor.
İlk bebişin olacak yani :) ne güzel canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ben bu gidişle Doğumda ögrenicem cinsiyeti![]()
32 de öğrenen birini duymuştum :)
Neyse napayım sağlıklı dünyaya gelsin de
benim arkadaşım bulanı çok oldu kız çıktı yine öyle demişlerdiBulantısı fazla olanların genelde cinsiyet erkek mı çıktı ya :)) topik genelde erkek ama :)
deneyim netten baya kışlık tariflerine bakacağım gibi :) teşekkürler cnmEşimde patlıcan yemez o kahvaltılık sosu yaptım ama genede tadını aldı yemedi. Bende ayrı ayrı közleyip atıyorum. Canım istedi mi çıkarıp alata yapıyorum tadı değişmiyor.. biberde domates sosu yaparken menen gibi içine atıp konserveliyorum..
erken mı 18 hafta olmuş bence bilerek söylemiyordur aldırma olayı oluyor diyeYine cinsiyet için erken dediler doktor
Geçen hafta kanımı almışlardı üçlü test için bugün sonuç için bi değerim yüksek çıkmış başka bir doktora randevu almamı istedi doktor bi sorun var mı diye endişelenecek bişey Yok ama yine de bakılacakmış inşallah bi sorun çıkmaz kızlar![]()
denizhan bence denizhan diye öğrencim vardı stajdayken hala görüşürüz çok akıllı terbiyeli çalışkan bi çocuktu nedense görünce o yüzden denizhan hoşuma gittiHerkesee merhabaaa bizim cinsiyetimiz çoktan belli oldu şimdi isim telaşına düştükk :) Denizhan ve Göktan isimleri arasında kaldık sizce hangisi daha güzel daha karakterli bir isim![]()
bende öyle yapayım o zaman hiç pişirmeyim direk atayımÇiğ koyuyorum canım bıçakla hemen bölünüyor yemeklerde çok pratik oluyor özellikle işten geldikten sonra
bencede bebekle işimize çok yarar önden yapmak en iyisi o sosuda yapayım arkadaşım makarnaya katmıştı çok güzeldi oldu simitlede yiyorduk işte sabahları kolay oluyorKiz ben dün yaptim kahvaltilik sos haikaaaaaaa olduuuuuu kesinlikle tavsiye ederim. Domatesi robota vurup tencerede. Bir bardak zeytinyağı ile kaynattim. Icine yeşil biber kırmızı biber ve patlicani közleyip dilimleyip ekledim. Sarimsak ve 1 çay bardağı kadar sirke ekledim tuz ekledim. Süper oldu eşim bayıldı bu sabah komsuya ikram ettim o da çok beğendi. Ben her sene kışlık yapmayı severim. Bu kış daha ağır olacağız böyle hazırlıklar işimize çok yarar :))
Herkesee merhabaaa bizim cinsiyetimiz çoktan belli oldu şimdi isim telaşına düştükk :) Denizhan ve Göktan isimleri arasında kaldık sizce hangisi daha güzel daha karakterli bir isim![]()
Yani ben sinir oldum eşimde diyor sen erken davranıyorsun yok dedim benden önce öğrenenler var :) kadın bakma gereği bile duymuyor bi tahmin için
ben beklicem kisliklarin cikmasin o zamana kadar ufak tefek vakarim artik :) benim kizimda iri dogdugu icin 0-3 leri hic giyemedi. bende 3-6 alicam insallah.
32 de öğrenen birini duymuştum :)
Aynen canim valla biz de bu sabah simitle yedik kesinlikle közleme yap is kokulu çok güzel oluyor. Ben biraz daha yapacağım baska tarifler de yapacagim bayramdan sonra her çeşit tursumu da kuracagim nasipsebenim arkadaşım bulanı çok oldu kız çıktı yine öyle demişlerdi
ama şubatda erkek patlaması olacak sanırım :)
deneyim netten baya kışlık tariflerine bakacağım gibi :) teşekkürler cnm
erken mı 18 hafta olmuş bence bilerek söylemiyordur aldırma olayı oluyor diye
bi özele gidip deneyin şansınızı
denizhan bence denizhan diye öğrencim vardı stajdayken hala görüşürüz çok akıllı terbiyeli çalışkan bi çocuktu nedense görünce o yüzden denizhan hoşuma gitti
bende öyle yapayım o zaman hiç pişirmeyim direk atayım
teşekkürler cnm
bencede bebekle işimize çok yarar önden yapmak en iyisi o sosuda yapayım arkadaşım makarnaya katmıştı çok güzeldi oldu simitlede yiyorduk işte sabahları kolay oluyor
tmm cnm tavsiyen için çok teşekkür ederim eline sağlık şimdiden afiyet olsun sizeAynen canim valla biz de bu sabah simitle yedik kesinlikle közleme yap is kokulu çok güzel oluyor. Ben biraz daha yapacağım baska tarifler de yapacagim bayramdan sonra her çeşit tursumu da kuracagim nasipse
Ben GÖKTAN diyorum
Bizim 12.haftada söyledi doktor, kimi doktor böyle ağır davranıyor
ben de bişeyler almak istiyorum ama tam kış bebeği olacak bizimkiler, şu an hastane çıkışları bile incecik kumaştan, bekleyeceğim kışlıklar çıkana kadar. dediğin gibi 0-3 hiç kullanılmıyor, ben 2 takım hastane çıkışı alacağım sadece bi de bebek arabası, diğerlerini sonra bakacağım
ilk oğlumda 27. haftada öğrendim benbunda çok şükür 12.haftada öğrendim, insan öğrenemedikçe deliriyor, büyük oğlumun herşeyi sarı almıştım bilmediğim içiin , bunda yemin ettim sarı almayacağım
![]()
Evet bilerek demiyor çünkü bakma gereği bile duymuyor ki bi tahminde bulunsun kadın garantici bide biraz.. canım ben yurtdışında yasıyorum burda özel devlet ayrımı yok ama detaylı ultrason için randevu almam gerekiyor bugün ona gittiğimde belki o doktor bişey derbenim arkadaşım bulanı çok oldu kız çıktı yine öyle demişlerdi
ama şubatda erkek patlaması olacak sanırım :)
deneyim netten baya kışlık tariflerine bakacağım gibi :) teşekkürler cnm
erken mı 18 hafta olmuş bence bilerek söylemiyordur aldırma olayı oluyor diye
bi özele gidip deneyin şansınızı
denizhan bence denizhan diye öğrencim vardı stajdayken hala görüşürüz çok akıllı terbiyeli çalışkan bi çocuktu nedense görünce o yüzden denizhan hoşuma gitti
bende öyle yapayım o zaman hiç pişirmeyim direk atayım
teşekkürler cnm
bencede bebekle işimize çok yarar önden yapmak en iyisi o sosuda yapayım arkadaşım makarnaya katmıştı çok güzeldi oldu simitlede yiyorduk işte sabahları kolay oluyor
Evet canım doktorun uyuzluguBen GÖKTAN diyorum
Bizim 12.haftada söyledi doktor, kimi doktor böyle ağır davranıyor
ben de bişeyler almak istiyorum ama tam kış bebeği olacak bizimkiler, şu an hastane çıkışları bile incecik kumaştan, bekleyeceğim kışlıklar çıkana kadar. dediğin gibi 0-3 hiç kullanılmıyor, ben 2 takım hastane çıkışı alacağım sadece bi de bebek arabası, diğerlerini sonra bakacağım
ilk oğlumda 27. haftada öğrendim benbunda çok şükür 12.haftada öğrendim, insan öğrenemedikçe deliriyor, büyük oğlumun herşeyi sarı almıştım bilmediğim içiin , bunda yemin ettim sarı almayacağım
![]()
Ufak ufak agrılarsa normaldir canım.. benim bu haftamda bile oluyor ara ara bugün sordum normal dedi doktorKızlar benim karnımın sağ tArafında böyle iğne batması gibi bir acı var.karnım genişlemesindenmidir
Kızlar benim karnımın sağ tArafında böyle iğne batması gibi bir acı var.karnım genişlemesindenmidir
bizim doktor 8.haftada söylemişti, bugün tasdikledi :) perinatolog yanılmış :) bugüne kadar aldığım bodyleri ben de sarı aldım :)
Kızlar benim karnımın sağ tArafında böyle iğne batması gibi bir acı var.karnım genişlemesindenmidir