- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #13.221
Maşallah canım hayırlı olsun darısı sağ salim kucagina almana:))
Amin canım, çok sağol. Hepimiz için inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım hayırlı olsun darısı sağ salim kucagina almana:))
O zaman kız seninki ya da Dr cinsiyeti bilme ve söyleme konusunda kendisine pek güvenmiyor 12 . Haftada öğrenen var ki 16 da net 18 de daha da belirgin olması lazım yani insallah bişi çıkmazYine cinsiyet için erken dediler doktor
Geçen hafta kanımı almışlardı üçlü test için bugün sonuç için bi değerim yüksek çıkmış başka bir doktora randevu almamı istedi doktor bi sorun var mı diye endişelenecek bişey Yok ama yine de bakılacakmış inşallah bi sorun çıkmaz kızlar![]()
Bakma gereği bile duymuyor ki bi fikri olsun neyse ki diğer usg kontrolünde o başka doktor belki bişey derO zaman kız seninki ya da Dr cinsiyeti bilme ve söyleme konusunda kendisine pek güvenmiyor 12 . Haftada öğrenen var ki 16 da net 18 de daha da belirgin olması lazım yani insallah bişi çıkmaz
Gözün aydın canım özellikle de eşininbenim tahmin tutmadı
![]()
hiçbirşey çıkmaz allahın izniyle.2 li test yaptırmamışmıydın?Bakma gereği bile duymuyor ki bi fikri olsun neyse ki diğer usg kontrolünde o başka doktor belki bişey der
iyi bari gönlünüze göre olmuş. hayırlı uğurlu olsun. bakalım bizim ne çıkacak :)Teşekkürler canım, eşim uçtu resmen :)
Tahmin etmeyenlerden tahmin bekliyorum kız diyenler
Erkek diyenler
Oylamaya açılmıştır![]()
Yaptırdım canım onda bi sorun çıkmadı ama onda da hcg değerim yüksekti bu sonuçta da yüksek anlayan var mı kızlar bu sonuçlardanhiçbirşey çıkmaz allahın izniyle.2 li test yaptırmamışmıydın?
Canım gözün aydın.Bir oglus daha geliyormusss
Bulantısı fazla olanların genelde cinsiyet erkek mı çıktı ya :)) topik genelde erkek ama :)
Yine cinsiyet için erken dediler doktor
Geçen hafta kanımı almışlardı üçlü test için bugün sonuç için bi değerim yüksek çıkmış başka bir doktora randevu almamı istedi doktor bi sorun var mı diye endişelenecek bişey Yok ama yine de bakılacakmış inşallah bi sorun çıkmaz kızlar![]()
Yani ben sinir oldum eşimde diyor sen erken davranıyorsun yok dedim benden önce öğrenenler var :) kadın bakma gereği bile duymuyor bi tahmin içinNasıl erken yahu, sen bizden öndesin. Ama bence kız
Testte sorunsuz çıkar inşallah, bazen kan değerlerinde oluyor böyle şeyler.
iyi bari gönlünüze göre olmuş. hayırlı uğurlu olsun. bakalım bizim ne çıkacak :)
Çiğ koyuyorum canım bıçakla hemen bölünüyor yemeklerde çok pratik oluyor özellikle işten geldikten sonrakırmızı biber patlıcan domates kaynatıp sos yapıyorlar ondanda mı yapsam bilemedim eşim patlıcan yemiyor kırmızı biberi doğrayıp atmıstım bezelye vs yaptıgımda koydum tadı bozulmadı acaba közlesem mi :) güzel oluyor mu tadı değişmiyorsa yapayım ondan da
ilk içimden kız geçti sonra erkekama sanki kız daha kuvetli geçti içimden
doğranmış biber pişiirp mi koyuyorsun normal mi?
Yaptırdım canım onda bi sorun çıkmadı ama onda da hcg değerim yüksekti bu sonuçta da yüksek anlayan var mı kızlar bu sonuçlardan
Anladım canım bizim burada risk olsa da olmasa da bütün testleri yapıyorlarBu değerleri çok bilmiyorum canım, benim doktor üçlü ve dörtlü yapmayacağız dedi.
Herkesee merhabaaa bizim cinsiyetimiz çoktan belli oldu şimdi isim telaşına düştükk :) Denizhan ve Göktan isimleri arasında kaldık sizce hangisi daha güzel daha karakterli bir isim![]()
En azindan istegin tutma orani yuzde 50 :) biz esimle ikimizde kiz istiyoruz :) gerci neticede ilk bebegimiz kizimizda olsa oglumuzda olsa fark etmez saglikli olsun yeter :)Sağol canım, eşimin gönlüne göre oldu. Ben kıza o kadar kanalize olmuşum ki doktor söyleyince şok oldum :)