2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın arkadaşlar ben geceden beri ne tarafa yatsam sağ karnımda ağrı hissediyorum. Az önce de karnım şişiyor mu diye bakayım dedim sırt üstü uzandım. Göbek deliğinin sağ tarafı şişik sol tarafa göre. Dokunuyorum sertlik de var. Sol tarafa dokunduğum zaman elim karnıma doğru giriyor ama sağ karnımda aynı şey olmuyor. Bebegim bu kadar yukarı çıkmaz herhalde daha erken değil mi? Bilgisi olan var mı bu konuda? :KK17:
Tarif ettigin sey rahim kasilmasi gibi canim bol su ic dinlen is yapma doktorunla paylas muhakkak

Kızlar dün geceden beri mide ağrısı çekiyorum, arada bir de mideme kramp giriyor. Ya üşüttüm ya da dün hep dışardaydık ayakta kaldım diye oldu. Umarım kısa zamanda geçer.

Canım üşütmekten bendede aynı sorun var yarım çay bardağı soğuk sütü 3 yudumda iç çok iyi geliyor geçmiş olsun :KK51:

Günaydın güzel annişler:anneadayı:
Ben şu 3 gündür bebişi gayet hissetmeye başladım çok şükür ama sürekli değil günde 1 yada 2 özellikle uzandığımda balık gibi kayıyor minnoşum:emir_bebek:
ddarısı bize inşallah. şuan bşi hissetmiyorm bennnnnn. kafam esiyor dr. a gidesim geliyor.

Nilufer merhaba ayni dert bende de var yarin doktoruma gitcem sen nasil oldun
Merhaba benim doktorum izinde olduğu için dönüş yapmadı ben de bekleyemedim önerilen başka bir doktora gidip danistim. O da seyahat yok dedi ama kasilma haricinde benim plasenta da asagidaymis o sebeple de yasaklamış olabilir seyahati. Kendisi ultrasonda kasilma görmedi ama ben durumu anlattığım için magnezyum verdi ve gunde 2 şişe soda içebilirsin dedi. Hala karnimda sertlik var yatarken değil ama ayaktayken hissediyorum. Şimdi hazır tatildeyken iyice dinleniyorum bakalım umarım yakında şu sertlik de geçer. Sizin durum tam olarak nasıl?

Merak ettim 2li test falan sıkıntılı çıktığı için mi afp testi yaptiriyosunuz yoksa normalde de gerekli bir test mi ben ilk kez duydum da
2li testim sorunsuz çıktı. artık 3 lü 4 lü test yapılmıyormuş. afp testi yapılıyormuş. doktorum istersen yapalım dedi yaptık. biraz isteğe bağlı sanırım. diğer arkadaşlar istemedi mesela.

Back
X