- Konu Sahibi Homely_angel
- #14.181
Benim ilk hamileligimde de böyleydi doguma kadar midem ağrıdı.Bebege hicbir etkisi yoktur canim korkmaÇok sağol canım, kötü bir sancı gerçekten. Yok kendi Çan'ımın acıması neyse de bebek etkilenir korkusu kötü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ilk hamileligimde de böyleydi doguma kadar midem ağrıdı.Bebege hicbir etkisi yoktur canim korkmaÇok sağol canım, kötü bir sancı gerçekten. Yok kendi Çan'ımın acıması neyse de bebek etkilenir korkusu kötü.
Gözün aydin canime
evet cnm ilki erkekti sagol cnm
Benim ilk hamileligimde de böyleydi doguma kadar midem ağrıdı.Bebege hicbir etkisi yoktur canim korkma
Doktorlar cok ilgisiz ne yazikki. Kanamalariniz ne sebepten olmustu gecmistir simdi insallah. Bide kac haftalik oldu bebisinizBen de kanamalar yaşamıştım cidden zor. Amin dediğiniz gibi umarım bundan sonrasi hepimiz için daha güzel geçer. Kontrole gidince kasilma için mg sorun vermezse direkt dr alabilir miyim diye. Çünkü mg eksikliğinden oluyoms ve bana ilk doktorum sadece su iç demisti.
Kanamaların sebebi belli değildi kimse sebep söylemedi en son cumartesi gittiğim dr plasenta asagida kanama da büyük ihtimalle ondan olmuştur dedi. Çok şükür geçti kanamalar. Bebis de 14 haftayı doldurmak üzere.Doktorlar cok ilgisiz ne yazikki. Kanamalariniz ne sebepten olmustu gecmistir simdi insallah. Bide kac haftalik oldu bebisiniz![]()
Maşallah erkeklerimiz çoğalıyor gozun aydin canmKızlar biz de bugun başka bir doktora gittik evimizde olmadığımız için eşim illa gidelim içimiz rahatlasin dedi bebek iyiymiş çok şükür. Erkek dedi doktor kendi doktorumuzda gittiğimizde göstermemisti en son ama 12. Haftada yaptığı tahmin doğru çıktı
Oyy masallah Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Doktorlar bazen korkutuyor insani ama komsum ebe onunla konustum sakin dert etme kendine dedi o kadar cok kadin varki kanama yasayan hastaneye geliyorlar goruyorum yuzde 90 saglikli dedi olabilecek seyler bunlar psikolojik olarak rahat ol benim bebegim iyi bende iyim de nasil duzelcek gorceksin dedi. Insallah bir gun de bebeklerin ek gina sorununu konusuruz donup donup bu sayfalari gulerek okuruz insalahKanamaların sebebi belli değildi kimse sebep söylemedi en son cumartesi gittiğim dr plasenta asagida kanama da büyük ihtimalle ondan olmuştur dedi. Çok şükür geçti kanamalar. Bebis de 14 haftayı doldurmak üzere.
Amin inşallah hayırlısıyla bebisleri sağlıkla kucağımıza alırız :)Oyy masallah Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Doktorlar bazen korkutuyor insani ama komsum ebe onunla konustum sakin dert etme kendine dedi o kadar cok kadin varki kanama yasayan hastaneye geliyorlar goruyorum yuzde 90 saglikli dedi olabilecek seyler bunlar psikolojik olarak rahat ol benim bebegim iyi bende iyim de nasil duzelcek gorceksin dedi. Insallah bir gun de bebeklerin ek gina sorununu konusuruz donup donup bu sayfalari gulerek okuruz insalahsaglikli bi hamilelik gecirmek dilegim hepimiz icin
![]()
Gözün aydin benimde ilki erkek ikinciyide kiz istiyoduk ama bacakları kapalı tahminen erkek dedi sende iki hamileliğin arası farkliliklar var mıydıe
evet cnm ilki erkekti sagol cnm
Ay tatlis cimcimeye bak sen kıymetli oacam ben hep erkeklerin icinde dedi maşallah suphanallahkizlar doktordan geldim hemen yazamadim %90 kiz dedi cimcime geliyor masallah iyi dedi afp kan verdim haftaya cikacak ins sonucta iyi cikar![]()
Yok cnm bebek etkilenmez biz acısıni cekicez artıkÇok sağol canım, kötü bir sancı gerçekten. Yok kendi Çan'ımın acıması neyse de bebek etkilenir korkusu kötü.
Ben hala dogru durust sut urunlerine gecemedim oda beni uzuyo dogru sut iyi gelir bende bulanti yapiyoGeçmiş olsun canm bndede bu üç gundur karnimda agri midemde yanma bulanti cogaldi bana mideni bagrsaklari üşütmüş olabilirsin dedi doktor balli sut iyi geliyormus diye duydum onu uygulamaya çalışıyorum sende bi dene inşallah geçer
Bnde de bulanti yapiyo canm sut urunlerinden midem bulaniyo ama bebek icin sut cok onemliymis bn suru kaynatiyorum biraz sogutuyorum ılık oluyo biraz tarçın birde bal cok guzel oluyo inan miden bulanmaz canm bnce bi dene inşallah icebilirsinBen hala dogru durust sut urunlerine gecemedim oda beni uzuyo dogru sut iyi gelir bende bulanti yapiyo![]()
Allah bagislasin canmKızlar bi kızda benden bebiş 16 haftalık ve 135 g
Bnde de bulanti yapiyo canm sut urunlerinden midem bulaniyo ama bebek icin sut cok onemliymis bn suru kaynatiyorum biraz sogutuyorum ılık oluyo biraz tarçın birde bal cok guzel oluyo inan miden bulanmaz canm bnce bi dene inşallah icebilirsin