Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok fena kıskanıyorum ama ben tabi ki şaka, iyi tatiller canım. Dikkat et kendine yollarda ve tatilde. Dalma yasak biliyorsun, yüzerken de vücudu çok germemekte çalış
Çok fena kıskanıyorum ama ben tabi ki şaka, iyi tatiller canım. Dikkat et kendine yollarda ve tatilde. Dalma yasak biliyorsun, yüzerken de vücudu çok germemekte çalış
Ben de Türkçe ogretmeniyimBenim okulum 70km uzakta.Beni hic baslatmiyor doktorum rapor verecekmis.Doguma kadar okul yok banaİlerleyen haftalarda eger yukarı çıkma olmazsa plesantada tam olarak hangisi oldugunu soyler.Ya da diger kontrolde sen sor bakalım ne diyecek
Sizin kanama gibi bir belirti olmuş muydu yoksa muayenede mi belli oldu merak ettim. Sürekli yatıyor musunuz? Ben evdeyken dinleniyorum ama iş yerinde genelde oturarak çalışsam da ister istemez bir hareket var. Biraz tedirgin oldum şimdi.
Denizden çıkmış kenarda güneşlenirken bunu okumam tesadüf olmalı:)) dün fotoğraf çekeceğim diye bir kaç kez daldım ama uzun süreli değildi tabi ,yüzerken nefes tuttuğum süre kadardır en fazla. sanırım o kadardan bir şey olmaz :))
cok fark vardi mide bulantisi oglumda yok gibiydi ama bu bebiste cok bulanti asiri tiksinme kalcalarin genislemesi karnim yaygan olmasi halsizlik bu gebeligimde cok vardi istahsizlik aklima gelen bunlar vnm
Ayni farkliliklar bendede oldu oglumda tam tersiydim ondan sordum doktor da goremedim tahminen erkek dedi yapisindan dolayi teşekkür ederim hayırlısı ve sagliklisi olsun inş da kızdır inş bizimkide
Yok canm ya hic almadim her gittigimde kilomu olcuyo gecen hafta persenbe gitmistim gene bir kilo vermisim sen hic yemk yemiyomusun dedi yemege calisiyorm dedim gene vitamin yazdi yani korkuyorum niye bn kilo almıyorum uc aydan sonra almayi baslamam lazim di inşallah dedign gibidr canm
Denizden çıkmış kenarda güneşlenirken bunu okumam tesadüf olmalı:)) dün fotoğraf çekeceğim diye bir kaç kez daldım ama uzun süreli değildi tabi ,yüzerken nefes tuttuğum süre kadardır en fazla. sanırım o kadardan bir şey olmaz :))