- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #14.321
Maşallah :) bence dört aylık için gayet fit

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canm bnde cukulata yiyince sol uzanıyorum icimde kayiyo gibi huylanıyorum ama gobek ustunden belli olmuyo dahaBen de hissetmiyorum canım ama elimi biraz bastırınca altında oynaşıyor o zaman rahatlıyorum :))
Kizlarrr bnde konturoldan ciktim 4 lu test icin kan verdim bir hafta sonra cikicakmis inşallah iyi cikar
Bel agrisi kasik agrisi olan arkadaslar agrilar normalmis vucut yavas yavas doguma hazirliyormus kendisini birde bebisler buyudugu icin omurgaya baski yapiyomus boyle durumda banyo et rahatlarsin dedi doktor birde bsy diycem kizlar bnm bebis uyuyormus uyandrmak icin gobegimi biraz salladi doktor inşallah zarari yoktur dimi
Maşallah :) bence dört aylık için gayet fit![]()
Evet canm bnde cukulata yiyince sol uzanıyorum icimde kayiyo gibi huylanıyorum ama gobek ustunden belli olmuyo daha
Kizlarrr bnde konturoldan ciktim 4 lu test icin kan verdim bir hafta sonra cikicakmis inşallah iyi cikar
Bel agrisi kasik agrisi olan arkadaslar agrilar normalmis vucut yavas yavas doguma hazirliyormus kendisini birde bebisler buyudugu icin omurgaya baski yapiyomus boyle durumda banyo et rahatlarsin dedi doktor birde bsy diycem kizlar bnm bebis uyuyormus uyandrmak icin gobegimi biraz salladi doktor inşallah zarari yoktur dimi
Nedenki cnmBir konu daha var ben ilaçlarımı hiç düzenli almıyorum sadece iğnemi düzenli yapıyorum haplarıda bazen alıyorum bazen almıyorum kimini içiyorum kimini içmiyorum![]()
Daha onceden de yazmistim benn sana 12.haftada kanamam oldu.iki hafta sonrasinda da kahvelekem oldu.Haftada bir proluton kullaniyorumSizin kanama gibi bir belirti olmuş muydu yoksa muayenede mi belli oldu merak ettim. Sürekli yatıyor musunuz? Ben evdeyken dinleniyorum ama iş yerinde genelde oturarak çalışsam da ister istemez bir hareket var. Biraz tedirgin oldum şimdi.
Evet canim kanamam olmustu benim.Arada da kahvrrengi lekem oluyor.Merhaba kızlar. Benim de 20 gün oldu doktora gitmeyelibayramin gecmesini bekliyorum sabirsizlikla
Benim sorum şu plesantasi asagida olan arkadaslar kanama yada lekelenme gibi seyleriniz var miydi?
Ben de bu ara kasiklarimda agri ve baski hissediyorum ve az bi is yapinca belim agriyor ama kanama vs.yok.onceki haftalarda doktor siddetli olmadigi surece ve kanama olmadigi surece normal diyordu. Ama bu haftalarda normal mi siz de yasiyor musunuz bunu ?
Ben de kusuyirum surekliKızlarrrrr.....
Normalde 9 eylülde randevum vardı bugün dr ile görüştüm muayeneye gittim. 3 gündür ağzıma ne atsam kusuyorum. O yüzden gittim. Bu de kesin cinsiyetimizi öğrendikErkek
![]()
Ben de kusuyirum surekliHayirli olsun canimm
Bugun buradaki bazi arkadaslarin ne hissettigini daha iyi anladim
Bebek arabasi bebek odasi aldigimizi duyan erken degil mi diyor. Nefret geldi ustume. Sanki onlar ödüyor parasini. Valla ana baci sovcem birisine az kaldi![]()
Kızlarrrrr.....
Normalde 9 eylülde randevum vardı bugün dr ile görüştüm muayeneye gittim. 3 gündür ağzıma ne atsam kusuyorum. O yüzden gittim. Bu de kesin cinsiyetimizi öğrendikErkek
![]()
gözün aydın, bir erkek daha eklendi aramıza :)