2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
canım öncelikle baya iyi araştır fiyat falan bak hemen karar verme. beğendiğin modeli belki daha uygun fiyatlı bulursun. boyalarına dikkat et. bazı yerler boyalar için sertifika falan gösteriyorlar çıok zararlı olmadığına dair. illaki boya sonuçta içinde birşeyler olucakta. internettede kurulum vb. durumuna bakın. eğer biz kurarız diyorsanız internetten alınabilir ama dolap vb kuramam diyorsanız kesinlikle kurulum desteği veren firmalar olsun bence.
A onun boyasinada bakilmasi lazim demekki iyi ki sordum canm benm esimde bu konuda pek bilgimiz yok internetten bakiyoruz cok guzeller amA biz kendimiz kuramayiz dedigin gibi iyice arastrmamiz lazim demekki cok saol canm ya inan cok yardmci oldun hmn almak istiyorum aslinda ama iste arastrmam lazim

Gittim gordum bebegimi 16 cm 180 grammis :)
Baya buyumus artik ayri ayri hesap ediliyoe ultrason boydan vermiyor artik :)
Saglikla doguralim sanirim sistit oldum onun icin gittim baya yanma var ve yapiyorum tekrar gelir gibi bir his oluyor.
Cok sukur iyiyiz biz ozlemisim 17 hafta 1 gunluk

Oyy maşallah, kesede nokta kadarlardı, şimdi yarım cetvel oldular :) binlerce kez şükür gerçekten.
Sistit için tahlil verdin mi?

Gittim gordum bebegimi 16 cm 180 grammis :)
Baya buyumus artik ayri ayri hesap ediliyoe ultrason boydan vermiyor artik :)
Saglikla doguralim sanirim sistit oldum onun icin gittim baya yanma var ve yapiyorum tekrar gelir gibi bir his oluyor.
Cok sukur iyiyiz biz ozlemisim 17 hafta 1 gunluk
Maşallah bebişe büyümüş annesi
Siz nasil oldunuz canm gectimi gribiniz prensesin nasil oldu

Oyy maşallah, kesede nokta kadarlardı, şimdi yarım cetvel oldular :) binlerce kez şükür gerçekten.
Sistit için tahlil verdin mi?
Verdim canim sikildi canim ya baksana lokosite :(

Eklentiler

• Screenshot_20170829-211344.webp
    Screenshot_20170829-211344.webp
    8 KB · Görüntüleme: 48
Cucuk odasi takimi alan arkadaslar internettenmi sipariş verdiniz bnde almayi düşünüyorum da bildigim bi yer yok ilk oldugu icin baya acemiyim bu konuda
Ben pretty baby den aldim. Daaha once arastirmistim. Kriterlerimi soyleyeyim. Su bazli boya. E0 belgesi olacak illaki. Dis kisim illaki mdf olmali ve ic raflar sabit olmali. Cocuk biraz büyüyüp tirmanmaya kalkarsa raf yerinden gelip tepetkalak düşebilir cunku. Besik buyuyen ve sallanan tercih ettim.. internettende bakabilirsin. Brn burada magazalari oldugu icin magazadan aldim. Senin oldugun yerde varmidir bilemiyorum
Hamilelik takvimimde artık alışverişe başlayabilirsiniz yazıyor kızlar :21: bugün yine bebişe birşeyler baktım da beden konusunda karar veremedim kızlar sizler 50 mi 56 mi almaya başlasam ?

O bedende bende cok karisigim. 0 1 aylar cok ufak gozukuyor gozume. 3 aya kadar olanlar cok buyuk :) 2 sindende aliyorum ki vocuk dogunca ortada kalmayalim :D

Ben pretty baby den aldim. Daaha once arastirmistim. Kriterlerimi soyleyeyim. Su bazli boya. E0 belgesi olacak illaki. Dis kisim illaki mdf olmali ve ic raflar sabit olmali. Cocuk biraz büyüyüp tirmanmaya kalkarsa raf yerinden gelip tepetkalak düşebilir cunku. Besik buyuyen ve sallanan tercih ettim.. internettende bakabilirsin. Brn burada magazalari oldugu icin magazadan aldim. Senin oldugun yerde varmidir bilemiyorum

O bedende bende cok karisigim. 0 1 aylar cok ufak gozukuyor gozume. 3 aya kadar olanlar cok buyuk :) 2 sindende aliyorum ki vocuk dogunca ortada kalmayalim :KK70:
Valla iyi ki sormusun canm cok saol arastrcm bnde gidip bakip alsam daha iyi bnce dedigin gibi bnde sallanan besik istiyorum siz aldiginizi kurdunuzmu ? Bide fiyati nasildi sznkini

O bedende bende cok karisigim. 0 1 aylar cok ufak gozukuyor gozume. 3 aya kadar olanlar cok buyuk :) 2 sindende aliyorum ki vocuk dogunca ortada kalmayalim :KK70:
O zaman bence en zarurileri new born almak. Gerisinide 56 ve yukarısı alayım :)

Valla iyi ki sormusun canm cok saol arastrcm bnde gidip bakip alsam daha iyi bnce dedigin gibi bnde sallanan besik istiyorum siz aldiginizi kurdunuzmu ? Bide fiyati nasildi sznkini
Henuz kurdurmadik. Teslimat 5 kasim. Biraz erteledik biz. Herkes ileriki aylarda cinsiyet degisebilir diyor. Ayrintili ultrasonu beklemeye karar verdik. 3900 bebek odasi ben birde sallanan emxirme sandalyelerinden istedim 1000 lirada o tuttu. Henuz yatakdir yatak takimidor dahil degil icine.

Henuz kurdurmadik. Teslimat 5 kasim. Biraz erteledik biz. Herkes ileriki aylarda cinsiyet degisebilir diyor. Ayrintili ultrasonu beklemeye karar verdik. 3900 bebek odasi ben birde sallanan emxirme sandalyelerinden istedim 1000 lirada o tuttu. Henuz yatakdir yatak takimidor dahil degil icine.
Aynen bak bende ayrıntılıyı bekliyorum odası giysileri vs için.

O bendede var hatta aldigim nefes yetmio :)
Lokosit 100den fazla cikmis sinirlerim bozuldu
Aynen ya cok sinir bozucu nefes alamamak
Bnm bi arakDasimda da lokosit fazla cikti fitil bide toz ilac yazdi uc gunde iyilesti inşallah gecer canm sen dusunme onu hamilelikte cok oluyormus idrar yolu enfeksiyonu

Hayirli olsun canm ay bn nasil yetisicem hepsine diye telaşlanıyorum simdi buyuklerden baslarsam anca kalanlarina yetisirim tam istedigim gibi almissin canm bnde sallanan emizrme koltugu almayi düşünüyordum bakalim hayirlisi bilgi icin cok ama cok saol :KK15::KK200:

Back
X