2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar sürekli acıkıyorum sürekli sürekli
Zaten şimdiden 4kilo aldım :KK33::KK37:
Ay nolur bizde acıkıyoruz diin bana :KK30:
Aynen canim 2-3 saatte bir boyle bi yanma eksimeyle geliyor aclik. Ben 4 kiloyu tamamladim 5e dogru emin adimlarla ilerliyorum.
Yalniz nedense kendi yaptigim yemekleri yiemiyorum. Ya disarda ya da baskasinin yaptigini yiebiliyorum.

Bnde arada bi meyve yiyorum ama beter aciktiriyo canm ya

Doktor zaten bana sakın kontrolsüz meyve yeme kilo alırsın dedi o günden beri günde 1 tane yiyorum sadece bugün de eşime süt aldırcam tek içimlik küçük kutulardan diğerini bitiremiyorum 3 günü geçiyor dolapta en iyisi tek içimlik kutular açlığı bastırır hem :)

Doktor zaten bana sakın kontrolsüz meyve yeme kilo alırsın dedi o günden beri günde 1 tane yiyorum sadece bugün de eşime süt aldırcam tek içimlik küçük kutulardan diğerini bitiremiyorum 3 günü geçiyor dolapta en iyisi tek içimlik kutular açlığı bastırır hem :)
Bnde gunde bi tane meyve yiyorum canm ama cok aciktriyo havuc falanda yiyorum acligi hic bsy bastramiyo ya

Kızlar günaydın hepinize
Cinsiyet kesinleşti kız bebeğim geliyor
Birde size sorum olacaktı 16+6 dayım ama hala tekme hissetmiyorum ben ☹️ Ne zaman olacak ? Ve doktorum ikili en güvendiğimiz test dedi 3lü ve 4lü ye gerek duymadı . Ayrıntılı usg ye girecekmişim eylül 21de.. zaten zayıf yapıda biriyim toplamda 2,5 kilo aldım alamıyorum ben kilo üzülüyorum bana fikirlerinizi verebilir misiniz ? Hepinizin Arife günü mübarek olsun tüm dualarınız kabul olsun güzel anneler

Kızlar günaydın hepinize
Birde size sorum olacaktı 16+6 dayım ama hala tekme hissetmiyorum ben ☹️ Ne zaman olacak ? Ve doktorum ikili en güvendiğimiz test dedi 3lü ve 4lü ye gerek duymadı . Ayrıntılı usg ye girecekmişim eylül 21de.. bana fikirlerinizi verebilir misiniz ? Hepinizin Arife günü mübarek olsun tüm dualarınız kabul olsun güzel anneler

ilk bebekse ben ilkinde 20 de hissetmistim. bu bebekte ise daha yeni hissetmeye basladim. ben ilk hamileligimde sadece ikili test yaptirmistim ama bunda ikili uclu hic birsey yaptirmadim, onu yaptiran arkadaslar daha iyi cevaplayacaktir :)

Kızlar günaydın hepinize
Birde size sorum olacaktı 16+6 dayım ama hala tekme hissetmiyorum ben ☹️ Ne zaman olacak ? Ve doktorum ikili en güvendiğimiz test dedi 3lü ve 4lü ye gerek duymadı . Ayrıntılı usg ye girecekmişim eylül 21de.. zaten zayıf yapıda biriyim toplamda 2,5 kilo aldım alamıyorum ben kilo üzülüyorum bana fikirlerinizi verebilir misiniz ? Hepinizin Arife günü mübarek olsun tüm dualarınız kabul olsun güzel anneler
Gunaydin bn ikili uçlu testi yaptrmadim iki gun once 4 lu testi yaptrdim canm bnde daha net hissetmedim 18 haftalik oldum bnde daha kilo alamadim bnde cok korktum ama doktorum normal bu aydan baslarsin dedi bnde cok zayif biriyim oyuzden cok korktum ama korkma dedi bebege bakti kilo gayet iyi ama yemk yemeye calis dedi bn hic ekmek yemk yiyemiyorum cunku sadece salata yiyordum

Kizlar cok fena bi mide agrisiyla geldim. Gecen konusulmustu sanirim süt iyi geliyor demistiniz ictim ama faydasi yok. Var mi baska tavsiyesi olan

Canım kutu sütler uzun ömürlü ve işlem geçirmiş oluyor, o yüzden onları içmesek daha iyi. Günlük pastörize süt içmemiz en iyisi.

Back
X