2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Mrba anneler öncelikle hayırlı olsun Y avrulariniz sağ salim ins kucagimiza almak nasip olur...size bise sorcam lütfenbilgi verirmisiniz mart annesiyim nasipse benim 12+3 Um zofer kullanmama ve yan etki olarak iki haftadır kabiz olmama rağmen bulantilarim geçmedi 5 kilo verdim çok kotuyum tecrübeyle sabittir diye size sorayım dedim ne zaman geçer bu bulantilar dayanacak gucum kalmadı artık cidden ölecem artık
bebeğin hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah benimde bulantilarim çoktu ilaç vermedi doktorum ama 15 hafta civarı azaldı 16 da artık bulantim yoktu koku hassasiyetide geçti gibi allah yardımcın olsun

Mrba anneler öncelikle hayırlı olsun Y avrulariniz sağ salim ins kucagimiza almak nasip olur...size bise sorcam lütfenbilgi verirmisiniz mart annesiyim nasipse benim 12+3 Um zofer kullanmama ve yan etki olarak iki haftadır kabiz olmama rağmen bulantilarim geçmedi 5 kilo verdim çok kotuyum tecrübeyle sabittir diye size sorayım dedim ne zaman geçer bu bulantilar dayanacak gucum kalmadı artık cidden ölecem artık

Benim ilk bebegimde 13. haftada gecmisken bu sefer 16. haftada gecti. Hala arada bi yoklasa da o eski halimden cok sukur eser yok :) o kadar kotuysen serum almani tavsiye ederim. ben iki gunde bir aluyordu. cok iyi geliyordu. biraz daha sabretmen lazim sanirim.

Ben ilk hamileliğimde 9 ay kustum..
Çok şükür bunda bulantım cok hafif oldu ben 14-15 te tamamen bitti..
Az kalmıs geçer seninde inş..

Anam ben şimdiden 7 kg aldım
İlk hamileliğimi 30 kg ile tamamlamıştım bakalım bunda rekor ne olcak

Ben ilk hamileliğimde 9 ay kustum..
Çok şükür bunda bulantım cok hafif oldu ben 14-15 te tamamen bitti..
Az kalmıs geçer seninde inş..

Anam ben şimdiden 7 kg aldım
İlk hamileliğimi 30 kg ile tamamlamıştım bakalım bunda rekor ne olcak
Sagolasin ins benimde biter valla kilo almak daha iyi ya iştah bir daha asla kilo aldima uzulmuycem allah kilo konusunda gönlüne göre versin

Benim ilk bebegimde 13. haftada gecmisken bu sefer 16. haftada gecti. Hala arada bi yoklasa da o eski halimden cok sukur eser yok :) o kadar kotuysen serum almani tavsiye ederim. ben iki gunde bir aluyordu. cok iyi geliyordu. biraz daha sabretmen lazim sanirim.
Sağol tskur ederim bende serumlarla ayakta duruyorum tuvaletede günlerdir cikamamada çabası o haftalara kadar dayancak gucum kalmadı ins rabbim yardım eder ... allah razi olsun

Kuzucuklar
Doktor bana plesanta aşagıda diye kabız olma dedi ya
Sanki vücut tepki gösterdi aksine kabız oldum iki gündür kaç litre su içtim su elinde dolaşıyorum hazır kuru kayısı ev yapımı kayısı zeytinyağı
Yer değiştirdim bir nevi iklim ondan herhalde
Başka hangi yöntem kaldı Allah aşkına :110:

Selam kızlar
Ah ah bende gene mantar gibi beyaz akıntı var ve kaşınıyorum.Böyle olan varmı ne tavsiye edersiniz?
Kaşınıyorsa doktora söylemen lazım. Ona göre biz hamilelere uygun bir ilaç verir belki akıntı olması normalde kokulu ve kasıntılı olması mantar bakteri vs olduğunu gösterir

Kızlar göbegi komple agrıyan var mı hergün bi yerim agrıyo iyice korkar oldum ya normalmi acaba bu agrılar
Bugün benim de aşırı değil ama hafif ağrım oldu internette karin geriliyor o yüzden 12 ve 20. haftalarda normal yazıyordu ben de ona güvenmek istedim. Emin olmamakla beraber sanırım normal.

Back
X