- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
- #14.601
Günaydınlar güzel anneler
iyi bayramlar. Çok özledim hepinizi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol tatlim sanada iyi bayramlarHaklısın canım gerçekten çok teşekkür ederim desteğin için.ailenede sanada hayırlı bayramlar.Liviya
Gunaydin canisi sanada bebişede iyi bayramlarGünaydınlar güzel anneleriyi bayramlar. Çok özledim hepinizi
A.slm canm bnm saol sanada iyi bayramlar evet banada eşim dokundurmuyo garcekten de hamilelik cok guzel bsymisSelam hepinize canımlar bayramınız mübarek olsunnbu arada kaynanam bana sıcak taze ete dokunma elini bir yerine surersen bebeginde leke olabilir dedi. Dogruluk payı var mi bilmiyorum ama iyi oldu bu ben iceride tv izliyorum onlar dışarıda kurbanı kuşbaşı yapıyorlar ayyy çok zevkliymis hamiş olmakkk
![]()
Evet bende onu dicektim öyle bir zararı var elimiz kesilirse filan çiğ ete dokunmuş olduğumuz için bulaşabilir ama leke sanmamLekeden degl canm bana doktor soyledi çiğ etde toxiplazma bulasabilir dokunma eldivenle dokun dedi
Amin canım inşallahMutlu güzel bayramlar anne adayları, bir sonraki bayramda bebeklerimiz kucağımızda sağlıkla olsun inşallah.
Evet leke yapmasina bnde inanmam canm kimse sorarsan domates yeme karpuz yeme leke yapar ozmn bizim anneler yedigi icin bizim heryerimiz leke olmasi lazimdiEvet bende onu dicektim öyle bir zararı var elimiz kesilirse filan çiğ ete dokunmuş olduğumuz için bulaşabilir ama leke sanmam
Amin inşallah canm sanada hayirli bayramlarMutlu güzel bayramlar anne adayları, bir sonraki bayramda bebeklerimiz kucağımızda sağlıkla olsun inşallah.
Aynen canımEvet leke yapmasina bnde inanmam canm kimse sorarsan domates yeme karpuz yeme leke yapar ozmn bizim anneler yedigi icin bizim heryerimiz leke olmasi lazimdi
Ben tiksiniyorum etten diye paşa paşa yatanlardanım bu bayram gerçi her bayram ellemiyorum da neyse![]()
Canm bndede var sol kasigim uyuşuyor dun sordum normal dedi gobek buyuyo arada karıncalanmada olur olursa korkma dediKizlar bir sey dikkatimi cekti. Karin bolgemde tam bebegin oldugu yer hep soguk. iki parmak assasi, sagi, solu sicak ama tam bebisin bolgesi soguk. Tabi insanin aklina her bisi geliyo malum. tek bende mi boyle acaba
Canm bndede var sol kasigim uyuşuyor dun sordum normal dedi gobek buyuyo arada karıncalanmada olur olursa korkma dedi
Bsy degl canm ya bnde 4 gundur hissetmiyorum bnmde salo gunu konturolum var birde uc gundur belim kasiklarimda cok. Agri var korkuyorum ama kotu dusunmemeye çalışıyorum inşallah kotu bsy yoktur Allah yavrularimizi korusunOh :) sagol canim. pzt kontrol var soracagim bende ama biliyosun insan dayanamiyo, bide daha tam hareket olmayinca dusun dusun kur kafada :)
Bende hep bulasik kismina gecerim :) zaten cocuklar olduktan sonra cocuklari alip ayak islerine bakma kismini tercih ediyorum :)