2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Selam hepinize canımlar bayramınız mübarek olsunn:KK200: bu arada kaynanam bana sıcak taze ete dokunma elini bir yerine surersen bebeginde leke olabilir dedi. Dogruluk payı var mi bilmiyorum ama iyi oldu bu ben iceride tv izliyorum onlar dışarıda kurbanı kuşbaşı yapıyorlar ayyy çok zevkliymis hamiş olmakkk:KK73::KK73::KK73:

Selam hepinize canımlar bayramınız mübarek olsunn:KK200: bu arada kaynanam bana sıcak taze ete dokunma elini bir yerine surersen bebeginde leke olabilir dedi. Dogruluk payı var mi bilmiyorum ama iyi oldu bu ben iceride tv izliyorum onlar dışarıda kurbanı kuşbaşı yapıyorlar ayyy çok zevkliymis hamiş olmakkk:KK73::KK73::KK73:
A.slm canm bnm saol sanada iyi bayramlar evet banada eşim dokundurmuyo garcekten de hamilelik cok guzel bsymis :KK76::kk77:

Hiç öyle bir şey duymadım kızlar sanmıyorum ya batıl inanç bunlar dokunmaya leke mi olur normal zamanda da yemek yapıyoruz ete dokunuyoruz

Kizlar bir sey dikkatimi cekti. Karin bolgemde tam bebegin oldugu yer hep soguk. iki parmak assasi, sagi, solu sicak ama tam bebisin bolgesi soguk. Tabi insanin aklina her bisi geliyo malum. tek bende mi boyle acaba

Kizlar bir sey dikkatimi cekti. Karin bolgemde tam bebegin oldugu yer hep soguk. iki parmak assasi, sagi, solu sicak ama tam bebisin bolgesi soguk. Tabi insanin aklina her bisi geliyo malum. tek bende mi boyle acaba
Canm bndede var sol kasigim uyuşuyor dun sordum normal dedi gobek buyuyo arada karıncalanmada olur olursa korkma dedi

Oh :) sagol canim. pzt kontrol var soracagim bende ama biliyosun insan dayanamiyo, bide daha tam hareket olmayinca dusun dusun kur kafada :)
Bsy degl canm ya bnde 4 gundur hissetmiyorum bnmde salo gunu konturolum var birde uc gundur belim kasiklarimda cok. Agri var korkuyorum ama kotu dusunmemeye çalışıyorum inşallah kotu bsy yoktur Allah yavrularimizi korusun

Bende hep bulasik kismina gecerim :) zaten cocuklar olduktan sonra cocuklari alip ayak islerine bakma kismini tercih ediyorum :)

Ben de zaten kv annem filan sen çocuğa bak biz hallederiz diyorlar canıma minnet benim de tabi bu bayramda hem çocuk hem hamilelik bayağı rahattım annem geldi kv ile eti halletti sonra temizledi süpürdü sildi gitti evine kendininkini halletmeye :) kv de eltime yardıma gitti en rahat benim :D

Back
X