2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Mrb kizlar bsy sorucam bademciklerini aldiran varmi aranizda bugun kbb ya gittim uc aydr gecmeyen bademcik iltihapiyla bir yilda 6 kez bademciklerim iltihaplandi ameliyat etmem lazim dogumdan sonra kesin ameliyat ettirmen lazim dedi bademcikler alinsa tekrar rahatszlik vermicekmi hic bilgisi olan varmi

Bu oran normal mi sizce yoksa daha mi dusuk cikmasi gerekiyordu? Sizde kac cikti? Benim yasim 34 oldugu icin de belki orani yukseltmis olabilir dedim ama biraz da endiselendim.
Bu oran normal mi sizce yoksa daha mi dusuk cikmasi gerekiyordu? Sizde kac cikti? Benim yasim 34 oldugu icin de belki orani yukseltmis olabilir dedim ama biraz da endiselendim.
Benim degerim 1/99000 ama bu orandan dolayı endişelenmeyin cünkü bu kişisel bir test yani söyle söyleyeyim sizin yaşınızda sizinle aynı kiloda vb kişisel özellikte olan hamile kadınlarda yapılan araştırma sonucu...bir tahmin yani %60 dogruluk oranı ve sizin sonucunuz 1/249 çıkmış bu oran cok normal bir sonuc ve düşük risk demek ...sınır degeri 1/101 dir bu degerin altındaki sonuclar yüksek risklidir ....yani endişeneceginiz hiçbirşey yok ! Pozitif olun ben hemşireyim acık birsekilde anlatmaya calıştım

Mrb kizlar bsy sorucam bademciklerini aldiran varmi aranizda bugun kbb ya gittim uc aydr gecmeyen bademcik iltihapiyla bir yilda 6 kez bademciklerim iltihaplandi ameliyat etmem lazim dogumdan sonra kesin ameliyat ettirmen lazim dedi bademcikler alinsa tekrar rahatszlik vermicekmi hic bilgisi olan varmi
Bademciklerin olmadıgı icin intahaplanmıycak dogal olarak canım ! Sadece tonsilit falan hafif üst solunum yolları enfeksiyonları cabuk olabilirsin bundan sonra bademcigin olmadıgı için ama 6 kez tekrarlandıysa en doğrusu alınması kokacak birsey degil canım merak etme gecmiş olsun

Merhaba kızlar hayırlı olsun ins işlerimiz. 4 saat durduk valla kasiklarim agridi tam calisinca nasil olcak bilmiyorum ya endiseliyim acikcasi ins sıkıntı olmaz.
Bugun 15.30 da randevum var uzun zamandan sonra.:KK49:17+2 yiz ins cinsiyet tahmininde bulunur catlicam meraktan

Artık hamile oldugum belli oluyor sizlerde durumlar nasıl ?

Eklentiler

• 20170902_191315.webp
    20170902_191315.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 114
cnm benimde alınması gerekiyordu ama ailem aldırmamış sonrada kendim korktum ama en yakın ark aldırmıs iltihap olmuyor fakat franjit oluyor ağrı sizi iktihap şişlik çekmiyor

Bademciklerin olmadıgı icin intahaplanmıycak dogal olarak canım ! Sadece tonsilit falan hafif üst solunum yolları enfeksiyonları cabuk olabilirsin bundan sonra bademcigin olmadıgı için ama 6 kez tekrarlandıysa en doğrusu alınması kokacak birsey degil canım merak etme gecmiş olsun
Saol canm ya doktor direkt ameliyat olman lazim diyince bi an korktum inşallah iyi olur cok teşekkür ederim canm

cnm benimde alınması gerekiyordu ama ailem aldırmamış sonrada kendim korktum ama en yakın ark aldırmıs iltihap olmuyor fakat franjit oluyor ağrı sizi iktihap şişlik çekmiyor
Demk aldirsam daha iyi canm cunku bu sene tam bi iskence cektrdi bu bademcik iltihapi uc hafta once de oldum antibyotik ictim gecmedi gene basladi inşallah yavruma bi zarari olmaz ya

Kız mı erkek mi senin ben normaldede cok zayıf biri degilim ondan cabuk cıktı ama daha cok sert degil
benim göstermedi ama göstermediği için %51 kız olabilir dedi doktor ama kendini şartlama dedi bakalım cuma günü tekrar gidicez ben kilolu basladım ondan belkide karnım çıkık

kızlar sizdede aşırı şişlik gaz sürekli genirme var mı artık genirmekten sıkıldım genirmedikçe birikiyor midem sancılanıyor bazı hamileler çok gazlı olurmuş bazı arkadaşlarda bende hiç böyle olmadı diyor gaz sıkıntısı çeken var mı benim gibi
ne yesem gaz yeşil biber yapıyorum gaz salatalık gaz bıktım :(

Back
X