- Konu Sahibi Homely_angel
- #14.941
En fazla ben almışım![]()
Canım çok bişey fark etmiyor doğumdan sonra herkeste fazla kilo olacak nasılsa en iyisi çok düşünmemek kontrollü beslensek yeter illa alıcaz zaten :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En fazla ben almışım![]()
Ben hala ekside gidiyorum canimKızlar kilo durumunuz nasıl ben +4 olmuşum kabızlıkta var![]()
Aynennkızlar sizdede aşırı şişlik gaz sürekli genirme var mı artık genirmekten sıkıldım genirmedikçe birikiyor midem sancılanıyor bazı hamileler çok gazlı olurmuş bazı arkadaşlarda bende hiç böyle olmadı diyor gaz sıkıntısı çeken var mı benim gibi
ne yesem gaz yeşil biber yapıyorum gaz salatalık gaz bıktım![]()
Kizlar cıktım doktordan cok sukur hersey iyi.
1 prenses daha ekleyelim listeye
11.haftada doktor bir cikinti var dediginden beri kendimi erkege adapte etmistim inanamadim. % kac dedim ona gore alisverise baslicam oyle deyince bir hareketlendi.doktor da alisverisi duyunca yapti %90 kız annesi dedi
Benim kasikta ve belde agrilarim cok fazla hatta bayramda kramplar girdi cok kotu oldum.onu da sordum 17.haftadan sonra dogum kasılmalarinin basladigini bunun 2.lerde hissedildigini ozellikle ilki sezeryan olanlarin daha cok yasadigini belirtti.
Rica ederim ne demekGözünaydın canım ben de prenses annesi olcam oğluma kız kardeş olcak bakalım :))
Hepimiz sorulara cevap oldu sağol canım bnm de sezaryen oldu ilki ağrılar çok şiddetli olmasa da vardı :)
Rica ederim ne demek
Ins canim mavilerden pembelere geçcez sağlicakla doğsunlar ins tüm kuzular![]()
Teşekkür canım netten baktım evet öyleymiş 150.günüm 5 aylık olacak yaklaşık 2 haftam var yani :)30 günde 1 işte:) 120 gün 4 aylık eder. Haftalık başka, aylık başka hesaplanıyor:)
Kizlar cıktım doktordan cok sukur hersey iyi.
1 prenses daha ekleyelim listeye
11.haftada doktor bir cikinti var dediginden beri kendimi erkege adapte etmistim inanamadim. % kac dedim ona gore alisverise baslicam oyle deyince bir hareketlendi.doktor da alisverisi duyunca yapti %90 kız annesi dedi
Benim kasikta ve belde agrilarim cok fazla hatta bayramda kramplar girdi cok kotu oldum.onu da sordum 17.haftadan sonra dogum kasılmalarinin basladigini bunun 2.lerde hissedildigini ozellikle ilki sezeryan olanlarin daha cok yasadigini belirtti.
Bende de var iki gündür karnımın alt kısmında. Sanki hafif regl ağrısı gibi. Yarın kontrolüm var doktora soracağım yazarım yarın canımBu bel kasık ağrıları normal mi arkadaşlar?
Teşekkürler canım.Benim 11+4 te bir çıkıntı var ama ikisinde de oluyor kesin bir şey soyleyemem dedi ama heryeri net belli olduğu icin ve çıkıntıyı da net gordugum icin ben kesin erkek demistim. 2 hafta sonra gittigimde çok bakmadı kapalı bacak arası dedi. Şimdi de kız dedi kac defa da gosterdi ama ben hala inanmiyorum.Kizlar cinsiyet ogrenenleri tebrik ediyorum, baslasin hazirliklaaaarrr
Bana 12+3 te nub a baktigimiz yeri gostererek %80 erkek dedi. Bi dahaki randevu haftaya persembe. Cok merak ediyorum. Belli olsun ilk carters daki tatlis tulumlardan alicam insallah.
Erkek deyip ileriki haftalarda kiz cikan oldu mu?
Hamileligimi ogrendigim ilk günden beri var ilac kullanmaktan baska carem kalmadi benimKızlar bende mide yanmaları arttı iyice ağzıma kadar acı bi su geliyor şimdiden başladı![]()