- 30 Temmuz 2011
- 1.269
- 414
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
- #15.481
Evet zaten hiç kız gibi hissedemiyorum,özel hastanede de hafta sonu Dr yokmuş bakalım haftaya artık öğreniriz inşallahSakın umutlanma canım net olana kadar hiç umutlanma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet zaten hiç kız gibi hissedemiyorum,özel hastanede de hafta sonu Dr yokmuş bakalım haftaya artık öğreniriz inşallahSakın umutlanma canım net olana kadar hiç umutlanma
Evet zaten hiç kız gibi hissedemiyorum,özel hastanede de hafta sonu Dr yokmuş bakalım haftaya artık öğreniriz inşallah
Gören doktora güvenirdim ben. Ama arada bırakmalari cok kötü;/Evet zaten hiç kız gibi hissedemiyorum,özel hastanede de hafta sonu Dr yokmuş bakalım haftaya artık öğreniriz inşallah
Sling ilk üç ay çok kullanışlı tavsiye ederimSling cok ovuyorlar ama resimlerde sanki bebek alttan kayip hop diye dusecek gibi. Ama ben de bi denemek istiyorum.zaten cok pahali bisey degil sanirim
Canim bu sadece 6 ay mi kullanilabiliyor bu fiyata değer mi sence yorumlar gayet iyi ama bilemedimBu arada e bebekte indirim var nuna markasında ev tipi ana kucağı alacak olan varsa öneririm ablam çok kullandı nunanın ana kucağını bende kullancam inşallah
Hangi marka almak lazım canım fark eder miÖncesinde sling sonra kanguru kullandım. Slingte sanki anne karnında hissi veriyor harika birsey.kahveci34 öyle bebek düşecek gibi olmuyor güzel ve sıkı bağlanırsa hić merak etme
![]()
Slingler ve ergonomik kangurular hakkında bilgi alayım derseniz fbookta babywearing grubuna girin derim, sayfanın kurucusu hülya hanımın kendi üretimi slingleri de var hatta,belli dönemlerde indirime de giriyorHangi marka almak lazım canım fark eder mi
Asla ona cevap verip de münakaşaya girmem canım. Çünkü çirkinlesebilecek bir insan. Evli kızları bile telefonla arayıp hadlerini aşabiliyor. Ben sabrediyorum. Eşime onlardan uzak dur diyemem. Ama insallah bir gün eşimin de canına tak edip uzaklastiracak onları hayatından. En azından hayatımıza karismalarina izin vermeyecek..Canim Allah sana sabir versin. Bir kere kayin baba olarak seninle bu tarz konulari konusmasi bile cok ayı. Benim kendi babam asla ama asla kiyafet ve giyim konusunda bize birsey demedi. Her zaman dogrusu ve yanlisi neyse annem yol gosterdi bize. Ki ben aralarinda konustuklarini ve babamin uyar yada uyarma dedigini biliyorum artik buyuduk cunku :) ki sadece kiyafet de degil bu durum davranisini begenmiyor bile olsa sana direk bunu soylemesi yok cik git demesi cok cok yanlis. Allah sana deni cok seven bir es vermiski sende onu sevmesen katlanmazsin bunlara. Bu tarz ailelerde bir sure sonra tamamen iliski kopuyor ya yada dedigin gibi bosaniyir insanlar. Ama yuvani yikmak yerine ailesinden uzak durmak cok cok daha iyi bence. Allah hakkinda hayirlisini versin. Ayrica kapi orda ne demek bee. Ne cahillik. Bir pantolon icin denilen lafa bak. Madem bu dusuncen ozaman izin vermiceksin oglun evlensin senin istedigin disinda biriyle...
Şaka gibi canım yaa.. Benim lafimdan çıkarsanız sizi reddederim diyo. Hayır malı mülkü kendisinin olsun ama biz büyük bedduasi almaktan korkuyoruz.. Ama o bol bol beddua aliyor benden de, ben ağlarken benimle ağlayan eşimden de...kapının yerini gayet iyi biliyorsun işte oradaysa çık git de. apışıp kalsın. sinir olurum böyle tiplere.
Yok canım Allah korusun aramizda 110 km varken evimde pişen yemege kadar her seyi sorup öğreniyorlar. Yakın olsak çoktan dayanamayip bitirmistim bu evliligi. Allah korusunCanım adamların yaşam şekiller bu muhabbetler demek ki kültürleri görgüleri bu kadar
Eşine de diyorsa veya herhangi bir benzer durumda diyecekse ona da hiiiiiiç takma
Eşinle aranda sevgi saygı var işte ne güzel
siz aynı evde mi yaşıyorsunuz
Amin canim sagolasin. Hic bir imtihan sonsuza dek sürmez.. En azından böyle düşünüp sabrediyoruz karı koca..Allah sabır versin
Fbook kullanmıyorum canım neyse araştırırim ben teşekkür ederimSlingler ve ergonomik kangurular hakkında bilgi alayım derseniz fbookta babywearing grubuna girin derim, sayfanın kurucusu hülya hanımın kendi üretimi slingleri de var hatta,belli dönemlerde indirime de giriyor
Reklam olur mu bilmiyorum ama brn tunikodan neko sling aldim. Testlerden vs gecmiş. Sonrada boba4g kullandım kanguru olarak.Fbook kullanmıyorum canım neyse araştırırim ben teşekkür ederim
Yurumeye baslayana kadar kullandi ablam yegenim onun ustunde buyudu.sonrasindada koltuk gibi kullaniliyor da ablam tirmaniyo diye korkup kaldirdiCanim bu sadece 6 ay mi kullanilabiliyor bu fiyata değer mi sence yorumlar gayet iyi ama bilemedim
Yok canım olmaz bence her gün bir sürü bebek arabasıymis oto koltuguymus duymuş büyümüş derken mecburen isimlerini paylaşıyoruz :) teşekkür ederim bakacağımReklam olur mu bilmiyorum ama brn tunikodan neko sling aldim. Testlerden vs gecmiş. Sonrada boba4g kullandım kanguru olarak.
Hm anladım canım baya kullanışlı gibi teşekkür ederimYurumeye baslayana kadar kullandi ablam yegenim onun ustunde buyudu.sonrasindada koltuk gibi kullaniliyor da ablam tirmaniyo diye korkup kaldirdi
Bende vardı. Çocuğa geçmemesi için derecesine göre diyet yada iğne uygulanıyor. Doktorların tarzı farklı kimi 100 lük uyguluyo kimi 50 lik kimi 75 lik. Bana 100 lük uyguladı. Bir saat sonra kan alındı. Bir saat sonra daha. İlk kanım yüksek çıktı ikinci normal. O yüDen sadece diyet uygulattı. Açlıkta normaldi galiba.şeker yüklemesinden korkmaktayım bende
benim şeker düşük eşimin aile baba şeker hastası dede şekerden vefat etmiş ayakları kesilmiş yaptırmam gerekli diyorlar ama korkmaktayım aslında çokta tatlı yemiyorum inanamıyorum kendime önceden hep yerdim gebelikte resmen tatlı isteğim gitti ara ara geliyor dondurma yiyorum önceden baklavalar künefeler havada uçuşurdu
bu şeker yüklemesinde benim şekerimin olup olmadığı haricinde bebekte şeker olup olmadığı da mı belli oluyor
ben onu bilmiyorum :)
Yok canım Allah korusun aramizda 110 km varken evimde pişen yemege kadar her seyi sorup öğreniyorlar. Yakın olsak çoktan dayanamayip bitirmistim bu evliligi. Allah korusun