2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İyi akşamlar kizlar bugün doktora kasılma ağrı oluyor diye sordum belki sizede oluyodur bol süt ve süt ürünü tüket kalsiyum ilaçlarının fazlası böbrek taşı yapar dedi günde bi kere kalsiyum ilacı alıyorum
çanta konusu geçmiş doğumda aldigim çanta kola asılan tipti ve tek başına bile ağirdi ondan sonra sırt çantası aldım baya kullanışlıydi uzun süre kullandım eskiyince yandan takılan lisede kullandığımız tip cantalardan aldım ama pek kullanışlı değildi kisacasi alacaksaniz hafif olsun içi geniş olsun ve sırta takılan olsun ben bu sefer böyle bişey alacağım

Canim Allah sana sabir versin. Bir kere kayin baba olarak seninle bu tarz konulari konusmasi bile cok ayı. Benim kendi babam asla ama asla kiyafet ve giyim konusunda bize birsey demedi. Her zaman dogrusu ve yanlisi neyse annem yol gosterdi bize. Ki ben aralarinda konustuklarini ve babamin uyar yada uyarma dedigini biliyorum artik buyuduk cunku :) ki sadece kiyafet de degil bu durum davranisini begenmiyor bile olsa sana direk bunu soylemesi yok cik git demesi cok cok yanlis. Allah sana deni cok seven bir es vermiski sende onu sevmesen katlanmazsin bunlara. Bu tarz ailelerde bir sure sonra tamamen iliski kopuyor ya yada dedigin gibi bosaniyir insanlar. Ama yuvani yikmak yerine ailesinden uzak durmak cok cok daha iyi bence. Allah hakkinda hayirlisini versin. Ayrica kapi orda ne demek bee. Ne cahillik. Bir pantolon icin denilen lafa bak. Madem bu dusuncen ozaman izin vermiceksin oglun evlensin senin istedigin disinda biriyle...
Asla ona cevap verip de münakaşaya girmem canım. Çünkü çirkinlesebilecek bir insan. Evli kızları bile telefonla arayıp hadlerini aşabiliyor. Ben sabrediyorum. Eşime onlardan uzak dur diyemem. Ama insallah bir gün eşimin de canına tak edip uzaklastiracak onları hayatından. En azından hayatımıza karismalarina izin vermeyecek..

kapının yerini gayet iyi biliyorsun işte oradaysa çık git de. apışıp kalsın. sinir olurum böyle tiplere.
Şaka gibi canım yaa.. Benim lafimdan çıkarsanız sizi reddederim diyo. Hayır malı mülkü kendisinin olsun ama biz büyük bedduasi almaktan korkuyoruz.. Ama o bol bol beddua aliyor benden de, ben ağlarken benimle ağlayan eşimden de...

Canım adamların yaşam şekiller bu muhabbetler demek ki kültürleri görgüleri bu kadar

Eşine de diyorsa veya herhangi bir benzer durumda diyecekse ona da hiiiiiiç takma

Eşinle aranda sevgi saygı var işte ne güzel

siz aynı evde mi yaşıyorsunuz
Yok canım Allah korusun aramizda 110 km varken evimde pişen yemege kadar her seyi sorup öğreniyorlar. Yakın olsak çoktan dayanamayip bitirmistim bu evliligi. Allah korusun

Reklam olur mu bilmiyorum ama brn tunikodan neko sling aldim. Testlerden vs gecmiş. Sonrada boba4g kullandım kanguru olarak.
Yok canım olmaz bence her gün bir sürü bebek arabasıymis oto koltuguymus duymuş büyümüş derken mecburen isimlerini paylaşıyoruz :) teşekkür ederim bakacağım

şeker yüklemesinden korkmaktayım bende
benim şeker düşük eşimin aile baba şeker hastası dede şekerden vefat etmiş ayakları kesilmiş yaptırmam gerekli diyorlar ama korkmaktayım aslında çokta tatlı yemiyorum inanamıyorum kendime önceden hep yerdim gebelikte resmen tatlı isteğim gitti ara ara geliyor dondurma yiyorum önceden baklavalar künefeler havada uçuşurdu
bu şeker yüklemesinde benim şekerimin olup olmadığı haricinde bebekte şeker olup olmadığı da mı belli oluyor
ben onu bilmiyorum :)
Bende vardı. Çocuğa geçmemesi için derecesine göre diyet yada iğne uygulanıyor. Doktorların tarzı farklı kimi 100 lük uyguluyo kimi 50 lik kimi 75 lik. Bana 100 lük uyguladı. Bir saat sonra kan alındı. Bir saat sonra daha. İlk kanım yüksek çıktı ikinci normal. O yüDen sadece diyet uygulattı. Açlıkta normaldi galiba.

Back
X