2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İlk doz 20, ikinci 24 te yapılacak benim kızlar.

ay iyi bari vakti geçmemiş. birden sıkıntı yapmıştım bende. dr sormuştum ben 5.ayda aşı var ben sana söyleyeceğim o zaman kayıt olursun demişti. bu hafta 18+2 de gidicem kendi drma. ondan sonra pazartesi kayıt olurum bende büyük ihtimal.

Muhabbet bayağı +18 olmuş :KK70: biz de yasaklıyız doktor tarafından bastıra bastıra kaç kere tekrar etti ilişki yasak diye tamam anladık dicektim nerdeyse biz de bu süreçte kankitoşko olarak takılıyoruz :eğlence::tokat::confused:
Aynen canım biz de de durumlar aynı kankitos:eğlence: bizim bir risk yok ama asprin ve cleaxane kullananlara yasakliyorum dedi doktorum ve benim doktordan başka bu sebeple yasaklayan da gormedim ama yapacak bir şey yok

Muhabbet bayağı +18 olmuş :KK70: biz de yasaklıyız doktor tarafından bastıra bastıra kaç kere tekrar etti ilişki yasak diye tamam anladık dicektim nerdeyse biz de bu süreçte kankitoşko olarak takılıyoruz :eğlence::tokat::confused:
Aynen canım biz de de durumlar aynı kankitos:eğlence: bizim bir risk yok ama asprin ve cleaxane kullananlara yasakliyorum dedi doktorum ve benim doktordan başka bu sebeple yasaklayan da gormedim ama yapacak bir şey yok

kızlar bişey sorucam sizdede böyle su gibi bir akıntı oluyormu.Ben oturduğumda kalktığımda hep böyle bir su gibi bişey geliyor.Amnio sıvısımı diye çok düşündüm ,doktor suyun az deyince.Ama idrar kaçağı yada akıntıda olabilir diyor doktorum su değildir diyor.
Nasıl ayırt edebilirim yada normall bir süreç mi.Olanınız varmı?
Merhabalar
Benim de bi kaç hafta öyleydi kaç defa çamaşır degistiriyordum Dr uma söyledim fitil verdi 2 tane kullandım geçti canım. Artık sadece beyaz akıntım oluyor

ay gerçektenmi sende de oluyormu.Ay ben ayırt edemem gibi geliyor.oda su gibi ya ondan korkuyorum.
Şeffaf su gibi dimi hareket ettiğimde falan oluyor kaçıyormuş gibi.
ayyy Homely_angel Homely_angel iyiki varsın.

Evet canım özellikle çok su içince. Bazen daha fazla oluyor hatta. Benim bir arkadaşım var, çok zor gebelik geçirdi öncesinde omunda su problemi vardı. İkinci hamileliğinde de bu sular olunca hep korktu ama sorun yoktu. Büyüdü şimdi bir yaşına girdi :)

Kontrolden yeni çıktık, bebişimiz iyi, kendimi hamile gibi hissetmiyordum , tedirgindim; ne hareket ne şikayet. Görünce rahatladım çok şükür, ben rahim üstünde hissedeceğimi düşünürken bebişimin ayakları göbeğimin sağ tarafındaymış, ben onu gaz sanıyordum, baloncukları meğerse hareketiymiş:) burda cinsiyet değişim haberleri alınca, özellikle görmek istedim pipiyi:) ayrıntılı ultroson 22 ekime kadR alabilirsin normal dedi, tetonoz aşısını da sordum , 1.doz 9 ekim 2.doz 14 kasım , bana çok geç geliyordu, onun tarihleri de uygunmuş.

Kızlar bir şey soracagim tavuk yiyor musunuz ne sıklıkla yiyorsunuz ben hamile kaldığımdan beri doğru düzgün yemedim hormonlu filan diye

Back
X