2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kızlar bişey sorucam sizdede böyle su gibi bir akıntı oluyormu.Ben oturduğumda kalktığımda hep böyle bir su gibi bişey geliyor.Amnio sıvısımı diye çok düşündüm ,doktor suyun az deyince.Ama idrar kaçağı yada akıntıda olabilir diyor doktorum su değildir diyor.
Nasıl ayırt edebilirim yada normall bir süreç mi.Olanınız varmı?
Canım benim ilk gebeliğmin son haftasında olmuştu ama akıntı gibi pek yoğun değildi su gibiydi doktorum da turnisol kağıdı ile test etti kes den su sızdırıyormuş doğuma aldılar bence sende o şekilde baktırabilirsin renk değiştiriuormuş turnisol kağıdı o şekilde anlaşılıyormuş

Kızlar merhaba herkes iyidir umarım geçmişe bakamadım çok birikmiş migren ağrılarım yüzünden hayattan soyutlandım resmen . Hiçbirşey işe yaramıyor bi tuttumu 5gün sürüyor hamilelikte çok arttı çıldırcam valla .varmı benzer durumda olan yada tavsiyesi olan

Kızlar merhaba herkes iyidir umarım geçmişe bakamadım çok birikmiş migren ağrılarım yüzünden hayattan soyutlandım resmen . Hiçbirşey işe yaramıyor bi tuttumu 5gün sürüyor hamilelikte çok arttı çıldırcam valla .varmı benzer durumda olan yada tavsiyesi olan
her ay regl olmam gereken zaman benim tutuyor. parol falan hikaye geçmiyor. lavanta yağı ile masaj yapıyor eşim. o biraz iyi geliyor.

Bu arada benim 4lu testin sonucu iyi cikti derin bir oh cektim:KK50: Benim oglum tekme bile atiyor ama 3-4
Kızlar bir şey soracagim tavuk yiyor musunuz ne sıklıkla yiyorsunuz ben hamile kaldığımdan beri doğru düzgün yemedim hormonlu filan diye
Ben uzun zamandır çok nadir yiyorum tavuk.Hamileliğimde de 2 yada 3 kere yemişimdir ayda bir bile yemiyorum yani. Kırmızı et ve balık yiyorum onlar daha yararlı bence tavuğun ne olduğu belli değil artık

Aynen canım biz de de durumlar aynı kankitos:eğlence: bizim bir risk yok ama asprin ve cleaxane kullananlara yasakliyorum dedi doktorum ve benim doktordan başka bu sebeple yasaklayan da gormedim ama yapacak bir şey yok

Herşey bebiş için canım ben tam yasağı delsek mi derken bebeğin eşi aşağı inmiş doktor planlar suya düştü tabi :)) 9 ay hamileyiz diye 40 gün lohusayız diye yazık adamlara valla :D

Kızlar bir şey soracagim tavuk yiyor musunuz ne sıklıkla yiyorsunuz ben hamile kaldığımdan beri doğru düzgün yemedim hormonlu filan diye
Ben hamile olduğumdan beri ilk olarak pirinçten sonra kırmızı ve beyaz etten tiksindim görmek bile istemiyorum ama canım balık istiyor şu sıralar sezonda açıldı ya :bicak:

Yok canım doktor sonuna kadar yasak dedi bana.

Ben köy tavuğu alıyorum ondan yedim bir kere:eek: yemese miydim çok da lazım değil yani.

Dr bana bişey demedi beslenme konusunda, ben kendi bildiğim sağlıklı beslenme yöntemleriyle devam ediyorum. Hele ki hastanede her gelen gebeye verdikleri örnek bir beslenme listesi verdi ordakileri yesem 30kilo alıp doğururum:KK53:

Ben köy tavuğu alıyorum ondan yedim bir kere:eek: yemese miydim çok da lazım değil yani.

Dr bana bişey demedi beslenme konusunda, ben kendi bildiğim sağlıklı beslenme yöntemleriyle devam ediyorum. Hele ki hastanede her gelen gebeye verdikleri örnek bir beslenme listesi verdi ordakileri yesem 30kilo alıp doğururum:KK53:

Benim ilk randevu da çok net tavuğu çıkartıyorsun hayatından dedi. Çok da önemli bir besin olmadığı için çıkardım gitti canım :)

Ben kuru yolum gezen köy tavuğu alırdım hep yine onu alıyoruz. Zaten cok farklı düdüklü tencerede 30dk ancak pişiyor. Ama çok sık yemiyoruz. Arada oğluma çorba falan yapıyroum bizde o vesileyle yemiş oluyoruz.

Merhabalar,
Ben biraz sorunlu bir hamilelik geçiriyorum. 5 inci haftama girerken hafif bir hanama geçirmiştim. 10. haftA civarında tekrar yaşadım. sonrasında kurban bayramı arifesi başlayan kanamam sonucu doktor polip olduğunu söyledi. zorunlu yatak istirati verdi. 16. haftamda kanamam durmuştu, detaylı ultrasonda kalbinde tirüküspit yetmezliği ve bağırsaklarında parlaklık olduğunu söylediler. bu sebeple ya amniyosentez ya da kan tahlili yaptırmanız gerek dediler. geçen cuma günü kanımı verdim. ancak tüm gün boyunca ağladım. sanırım o üzüntü tekrar kanamamı tetikledi. şimdi yine yatıyorum ve testin sonucunu bekliyorum.
bebeğimin hareketlerini hissediyorum, sanırım yattığım için de dinleme şansım oluyor. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

sizlerde ara kanamalar yaşayan ya da bu testi yaptıranlar oldu mu?

Back
X