2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Duş iyi gelebilir canım. Aglama bak ben de son zamanlarda cok kötü olaylar yasadim geçen gün bütün tahlilleri yaptırdım bugün sonuç aldim anormal olan tek degerim var. O da strese bagli yükselen bir hormonmuş. Üzüldüm çocuğum da etkilenmistir o hormondan karar verdim artik eskisi kadar uzmicem kendimi..
Evet biraz iyi geldi ama beynimden bu stresi atamıyorum esim kizdrdi bni bnde aglama krizine girdim eve geldi adam hic bsy olmamis gibi davraniyo ya gıcık oluyorum simdi rahatlamaya çalışıyorum biraz gecti sanki ama zaten panik atağımda var
Buarada cok saol canm bnm Allah razı olsun

Stresten olmustur kesin. Hastane konusunda bisey demeyim aciliyeti siz bilirsiniz ama gecen ben de cok bagirdim agladim. Sonra korkudan acile gittim tansiyonum 14 olmustu 1 saat yatirip tekrar baktilar dusmus. Doktor sinirsel yarin sabah yine baktir dedi. Sen de kendin ara ara kontrol et istersen.
Biraz gecti gibi canm ama bakicam tekrarlanirsa kesin gidicem hastaneye teşekkür ederim tatlım :KK200:

Arkadaşlar cahilliğime verin kolik ne demek
gazi cok olan bebek demek mi hiç bakmadım da daha bu durumlara

Sizinle konusuyorum inan canm icim cok rahatladi garcekten iyi burasi ve sz varsiniz
Yürüyüşü yaptık geldik İnan bacağımı acamiyordum oturarak çalıştığım icin bi rahatladım Gazımı da çıkardım :D yürüyüş valla en güzeli sevdiğim müzikle
Sevdiğin dizi vs varsa onu izle ben mesela yabancı dizi cok severim her gün 2 3 bölüm eşim gelmeden izliyorum acayip rahatlıyorum eski sevdiğin dizilerden birine tekrar başlayabilirsin hem suresi düşüncelerinden de uzaklaşırsın

Yürüyüşü yaptık geldik İnan bacağımı acamiyordum oturarak çalıştığım icin bi rahatladım Gazımı da çıkardım :KK70: yürüyüş valla en güzeli sevdiğim müzikle
Sevdiğin dizi vs varsa onu izle ben mesela yabancı dizi cok severim her gün 2 3 bölüm eşim gelmeden izliyorum acayip rahatlıyorum eski sevdiğin dizilerden birine tekrar başlayabilirsin hem suresi düşüncelerinden de uzaklaşırsın
Yemin ederim yuzumu güldürdün canm bnm evet dogru söylüyorsun eski sevdiğim dizileri tekrarini izliyim cok ama cok cok teşekkür ederim valla burasi sz bnm ikinci ailem oldunuz sznle konuşmazsam rahatlayamazdim

Evet biraz iyi geldi ama beynimden bu stresi atamıyorum esim kizdrdi bni bnde aglama krizine girdim eve geldi adam hic bsy olmamis gibi davraniyo ya gıcık oluyorum simdi rahatlamaya çalışıyorum biraz gecti sanki ama zaten panik atağımda var
Buarada cok saol canm bnm Allah razı olsun
Bu aralar genel olarak stres hakim hepimizin üstünde hormonlar tavan mi yapti nedir :)) aman beee biz neler gördük hele ki sen ve ben neler cektik bu kaynanalardan bu dertler de ne ki :))) amaaan canim takmayalim kafamiza tokadan başka bişey:))

ben o yüzden oturmak istemiyorum zaten ağırım iyice acır diye düşünüyorum normal yatakta ayaları kaldırıp dogurtuyorlarmıs özellerde dıye duydum sorcam bakalım hemsıresıne
Ben de dogumdan sonra 25 gun siddetli kuyruk sokumu agrisi çektim uzerine oturamadim nedenini bulamamislardi ama oyle biseydi belki de. Bi arkasimin çıkmış kuyruk sokumu dogumda. Keske dedigin gibi bi caresi bulunmuş olsa

Bu aralar genel olarak stres hakim hepimizin üstünde hormonlar tavan mi yapti nedir :)) aman beee biz neler gördük hele ki sen ve ben neler cektik bu kaynanalardan bu dertler de ne ki :))) amaaan canim takmayalim kafamiza tokadan başka bişey:))
Evet canm ya biz neler cektik neler galiba hormonlardanmi bugun canm bsy cekti hatta cok cekti eşime söyledim getir dedim getirmemiş unutmuş bnde aglamaya musaitim oturdum ağladım agladim herif guluyo onun icinmi agliyosun diyo ya tamm yarin alirim diyo e yarin belki canm cekmicek bu zoruma gitti baya aglamisim fenalastim onuda korkutmusum bundan sonra ne istersen getiririm bu kadar olucagni bilmiyordum diyo odunum oküzum:))))

Evet canm ya biz neler cektik neler galiba hormonlardanmi bugun canm bsy cekti hatta cok cekti eşime söyledim getir dedim getirmemiş unutmuş bnde aglamaya musaitim oturdum ağladım agladim herif guluyo onun icinmi agliyosun diyo ya tamm yarin alirim diyo e yarin belki canm cekmicek bu zoruma gitti baya aglamisim fenalastim onuda korkutmusum bundan sonra ne istersen getiririm bu kadar olucagni bilmiyordum diyo odunum oküzum:))))
Onlarin bu durumu anlamasi imkansiz canim benim :)) yarin alır mutlaka olmadi sen cik yarin biraz dolas hem de canin ne istiyosa al gel evde kendine alem yap :)) benim de sevdigim peynir bitmiş adam bu aksam koltukta uyuyakalmis ben uyandirdim hadi peynir alalim market kapanmadan diyorum :D yarin alsak olmaz mi askim hatta karti al git istedigin ne varsa al dedi. Bu fikir daha cazip gelince ben de yarına kadar beklemeye karar verdim :))

Canim söylemese de usg kagidindaki değerlerin internetten anlamina bakarak hepsini bulabilirsin
Onu dusunmemistim hic öyle yaparim soylemezse:)

Bu arada göbek deligi konusu geçmiş:) benimki disa dogru cikti resmen ilk korktum anneme gosterdim hatta. O da fitik gibi sanki dedi. Dr a sordum sana ve bebege zarar verecek bisey degil dedi. Bi arkadasimda da olmus normalmis. Kiyafetten belli oluyo diye yara bandi yapistirirdim disari cikarken dedi:) üzerime oturan bisey giyersem benim de cok belli oluyo. Ilk de olmamisti bu sefer oldu nedense

Onu dusunmemistim hic öyle yaparim soylemezse:)

Bu arada göbek deligi konusu geçmiş:) benimki disa dogru cikti resmen ilk korktum anneme gosterdim hatta. O da fitik gibi sanki dedi. Dr a sordum sana ve bebege zarar verecek bisey degil dedi. Bi arkadasimda da olmus normalmis. Kiyafetten belli oluyo diye yara bandi yapistirirdim disari cikarken dedi:) üzerime oturan bisey giyersem benim de cok belli oluyo. Ilk de olmamisti bu sefer oldu nedense
Aman bizde olk kocam farketti o korkunca ben de korktum :)) dışarı çıkmamış ama yüzeysel olmaya baslamis :) ben de dua ediyorum insallah dışarı pırtlamaz diye bak yara bandi gibi seyler mantıklı aslında. Ben uzerime yapışan bisey giyemem daralirim zaten ama yine de orda bir çıkıntı olmasi kendini belli eder :) hamişiz biz o bile yakışır bize :))

Kizlar bugun bi arkadaşa gitmistim iki dilim tatli yedim. Uzun zamandir canim istese de gecistiriyordum bu sefer önüme gelince dayanamadim. Ama sonrasinda sekerim yükseldi sanirim fenalik basti. Artik daha dikkatli olcam tatlidan uzak durmaliyim sanirim:( bi de agzim cok kuruyor bu da şeker belirtisi heralde. Pöff cok zor ya. Cok tatli seven biri degilim ama arada cok canim istiyor.onceki hamileligimde de cok zor gelmisti surekli seker hastasi olanlara cok dua etmistim ne zor bişey

Onlarin bu durumu anlamasi imkansiz canim benim :)) yarin alır mutlaka olmadi sen cik yarin biraz dolas hem de canin ne istiyosa al gel evde kendine alem yap :)) benim de sevdigim peynir bitmiş adam bu aksam koltukta uyuyakalmis ben uyandirdim hadi peynir alalim market kapanmadan diyorum :KK70: yarin alsak olmaz mi askim hatta karti al git istedigin ne varsa al dedi. Bu fikir daha cazip gelince ben de yarına kadar beklemeye karar verdim :))
Ya keske tek basima gonderse canm ya hamile kaldigimdan beri tek biyere gondermek istemiyo bsy olur korkusundan yarin alirim boyle olucagni bilseydim unutmazdim diyo bir gun beklesen olmazmi diyo garcekten bu durumu anlamasi imkansz gibi :)))))

Kizlar bugun bi arkadaşa gitmistim iki dilim tatli yedim. Uzun zamandir canim istese de gecistiriyordum bu sefer önüme gelince dayanamadim. Ama sonrasinda sekerim yükseldi sanirim fenalik basti. Artik daha dikkatli olcam tatlidan uzak durmaliyim sanirim:KK43: bi de agzim cok kuruyor bu da şeker belirtisi heralde. Pöff cok zor ya. Cok tatli seven biri degilim ama arada cok canim istiyor.onceki hamileligimde de cok zor gelmisti surekli seker hastasi olanlara cok dua etmistim ne zor bişey
Geçmiş olsun canm şekerin oldugunu nerden biliyorsun canm bnm annemde şeker var oyuzden bnde şeker yüklemesi yaptrmayi düşünüyorum kacinci haftada yapiliyo bu test bilgin varmi

Back
X