- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
- #16.981
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence normal canım daha yolun yarısı bir bu kadar daha büyücek :)Kizlarrrr ya herkes göbeğin kucuk diyip duruyo ya bnce gayet normal da ama esimin ailesi 20 bucuk haftaliga gore kucuk diyo szce kucukmu normalmi?
Saol canm ya bncede normal da her gördüklerinde ayni seyi tekarlayip duruyorlar kafama takıldiBence normal canım daha yolun yarısı bir bu kadar daha büyücek :)
Bilmem ki bana asagida falan demedi sadece sekretere not aldirirken plasenta rahmin ön duvarinda dediÖnle aşağı aynı şey gibi yazıyor nette canım hiç ayırmamışlar önceden sezaryenin varsa riskliymiş yoksa o kadar değil ben sezaryenliyim önceden
bebeğin sağlığı göbekle ölçülmüyor ki boşver. bende daha göbeğin g si yok. ne kilo aldım ne göbek çıktı.Kizlarrrr ya herkes göbeğin kucuk diyip duruyo ya bnce gayet normal da ama esimin ailesi 20 bucuk haftaliga gore kucuk diyo szce kucukmu normalmi?
Aynen canim simdi okudum ön ve aşağı olmasi ayni sey Ama felaket senaryolari yazmislar internette bununla ilgili. O yüzden dün doktor bana sordu daha önce sezeryan oldun mu bu gebeliginde kanaman oldu mu diye??? Eee ne olacak şimdi erken doğum riski mi var yatmak mi gerekiyormuş. Daha onceki doktorum bu konuda hicbisey soylememisti banaÖnle aşağı aynı şey gibi yazıyor nette canım hiç ayırmamışlar önceden sezaryenin varsa riskliymiş yoksa o kadar değil ben sezaryenliyim önceden
Aynen canm ya ne bos insanlar varya herseyi biraktilar bnm gibegims taktilar Allah yavrularimiza saglik sihat versinde geri bos ama bni biliyosun sormadan gecemedimbebeğin sağlığı göbekle ölçülmüyor ki boşver. bende daha göbeğin g si yok. ne kilo aldım ne göbek çıktı.
Moral bozmaya çalışıyorlardır canım takmaSaol canm ya bncede normal da her gördüklerinde ayni seyi tekarlayip duruyorlar kafama takıldi
çocuk doğana kadar sinir hastası edecekler seni. dün sanırım nabzın çok yüksekti değil mi?Aynen canm ya ne bos insanlar varya herseyi biraktilar bnm gibegims taktilar Allah yavrularimiza saglik sihat versinde geri bos ama bni biliyosun sormadan gecemedim![]()
Aynen canim simdi okudum ön ve aşağı olmasi ayni sey Ama felaket senaryolari yazmislar internette bununla ilgili. O yüzden dün doktor bana sordu daha önce sezeryan oldun mu bu gebeliginde kanaman oldu mu diye??? Eee ne olacak şimdi erken doğum riski mi var yatmak mi gerekiyormuş. Daha onceki doktorum bu konuda hicbisey soylememisti bana
çocuk doğana kadar sinir hastası edecekler seni. dün sanırım nabzın çok yüksekti değil mi?[/QUOTE
Evet canm panik atagim var sinir olunca aglayinca nabzm yukseliyo herseyi ama herseyi kafaya takıyorum bi psikolok yardimi almayi düşünüyorum bakalim belki iyi gelir
Aynen canm ya o hamile boyle bu hamile şöyle sende değişiksin diyorlar her hamile ayni olucak diye bsy yokki zaten dmiMoral bozmaya çalışıyorlardır canım takma
Ya bana niye soylemediler bunu adamin eline verdim raporlari inceledi. Plasenta bilmem neyi usg ile takip etmesi onerilir yaziyor ve alti çizilmiş. Bana söylemesi gerkemez mi bunu. Sinir oldum bak şimdi.. 24-28 haftadan itibaren %90 plasenta yukarı çıkar diyor. Ama doktor beni uyarabilirdi dikkatli olmam konusundaBnm doktor ev işi ilişki herşeyi yasakladı istirahat et dedi şikayet genelde plesenta büyüdükçe 32. Hafta civarı başlıyormuş kanama filan olursa gel dedi bana ve muhakkak ayrıntılı usg istedi biraz da ına göre yorum yapıcak herhalde
Tabi canım benim önce ki hamileliğim ile bu hamileliğim bile farklı birbirinden herkes bir olmaz kiAynen canm ya o hamile boyle bu hamile şöyle sende değişiksin diyorlar her hamile ayni olucak diye bsy yokki zaten dmi
Ya bana niye soylemediler bunu adamin eline verdim raporlari inceledi. Plasenta bilmem neyi usg ile takip etmesi onerilir yaziyor ve alti çizilmiş. Bana söylemesi gerkemez mi bunu. Sinir oldum bak şimdi.. 24-28 haftadan itibaren %90 plasenta yukarı çıkar diyor. Ama doktor beni uyarabilirdi dikkatli olmam konusunda![]()
Neyse şu ayrintili usg yi bekleyelim bari. 6 ekim benimki. Tüh ya ben biraz uzun yolculuk yapip ailemin yaninda kalacaktim iki hafta kadar kocam asla yollamaz artikEvet canım dinlen filan deseydi acaba erkenden panikletmek mi istemedi çıkar diye düşündüyseBnm ki de hemen felaket tellallığı yaptı :)
Neyse şu ayrintili usg yi bekleyelim bari. 6 ekim benimki. Tüh ya ben biraz uzun yolculuk yapip ailemin yaninda kalacaktim iki hafta kadar kocam asla yollamaz artik
Benim pek ağrım yok canim hatta şükür hic bir sikayetim yok. 9. Haftamdayken farklı bir doktor bana plasenta asagida demisti ama kendi doktorum bundan hic bahsetmemisti. Dün bir devlet haftanesine gitmek istedim hep ayni doktorla kalmamak için orada doktor usg de bakti ama beni sadece usg olan baska bir bölüme yönlendirdi. Orada tapor verdiler ve takip etdilmesi önerilir yaziyordu. Raporu alip tekrar doktorun yanina gittim ama bana plasentatan hic bahsetmedi her sey normal dedi. Yine de iyi ki devlete gitmisim belki kendi doktorum bundan hic bahsetmeyecekti bana. Şu ayrıntılı usg ye bir gireyim hemen doktorumu değiştireceğim. Erken dogum istemiyorum ben ya son anda önlem almak ne kadar fayda eder ki eger bir risk varsa simdiden önlem almam gerekmez mi. Ayrica bu durum sezeryan veya farklı bir rahim problemi yasayanlarda gorulurmus benim rahim yapim gayet saglikliydi ve bu ilk gebeligimCanım ben ağrım olmasa çok ciddiye almazdım ama ağrım var hareket ettikçe belim kasığım ve vajinada ağrı artıyor o yüzden gözümü korkuttu bu plesenta durumu kanama olacak diye hiç bişey yapmıyorum valla korkudan
Benim de 1 ayı geçkindir sertlik var. Sadece ayaktayken oluyor. Bazilarinda olabiliyor sanırım sizin ne tip bir sertlik sürekli mi tam hangi bölgede?kızlar göbeğim çok sert benim, sizlerinde böyle mi?