- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
- #17.281
Ilk 8 ayda 5 kilo alıp 33 haftadan sonra her hafta 1 kilo alarak 9 kiloyla tamamladımKesinlikle canım ben de 2 kilo aldım ama 5-7 yazıyor :)
Son ay atağa geçiyor :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk 8 ayda 5 kilo alıp 33 haftadan sonra her hafta 1 kilo alarak 9 kiloyla tamamladımKesinlikle canım ben de 2 kilo aldım ama 5-7 yazıyor :)
bu tabloya göre7+2 degıttım 19 cm bizimki baya önde demek sevindim ya teşekkür ederim :)Eki Görüntüle 2045844 Şuna göre bakılabilir boy ve kiloya kişiye göre değişir tabi ölçüler anns baba boy kilo faktörü aile faktörü filan :)
kolay gelsin şimdiden canım ben igde suyu kaynatıyorum frajıte bırebır ıdrar yollarına iltihapaOkul başladı ben de ilk gün gazabına uğradım sesim kısıldı, oğlum yapma, tabağındakini bitir, sıraya geç, yanıma gel derken:) var mı ses kısıklığına bir çare?
Kesinlikle canım ben de 2 kilo aldım ama 5-7 yazıyor :)
evet bünyeye göre değişiyor mesela ben kilolu olduğum için doktorum 3 4 ay kilo almaman gerek dedi son aylarda 2 2 alacaksın diye tabloya bakarsak 5 6 kılo almam gerekiyorduIlk 8 ayda 5 kilo alıp 33 haftadan sonra her hafta 1 kilo alarak 9 kiloyla tamamladım40ı görsem daha yolu vardı yani
![]()
Merhaba son 1 ayda 4 kilo alan ben memnun oldumevet bünyeye göre değişiyor mesela ben kilolu olduğum için doktorum 3 4 ay kilo almaman gerek dedi son aylarda 2 2 alacaksın diye tabloya bakarsak 5 6 kılo almam gerekiyordu
tabloda son haftalar yerinde sayıyor gösteriyor ama hiç öyle olmuyormus son 1 ayda 4 kilo alanları bile duydum
Allah görüyor canm ya kim hakli kim haksz hele ki biz hamileleri duasi kabul oluuo birde halimeyi üzende gunaha giriyo bnm hmn hmn her gunun olayli stresli geciyo esimin ailesi saolsun ama artk umursamiyorum Allahin adaleti var bosu bosuna kendimi uzmicwm artikkız bende küs olduğum eşimin ailesindin biri var. geçen beni üzdüler 3 senedir de konuşmuyorum.gene laf taşımış.
neyse
bende dedimki allahım kim hatalıysa artık evini barkını unutsun para bürüsün gözünü...
eşşek gibi çalışsın.
hehe
işe başlamışlar hafta sonu akşamları. tatile gitmek için para biriktiriyorlar. allahım ne kadar adil. beni ağlattı. ama rabbimde tutturdu ahımı.
SENDE RABBİME HAVALE ET TATLIM
Merhaba son 1 ayda 4 kilo alan ben memnun oldum![]()
bu tabloya göre7+2 degıttım 19 cm bizimki baya önde demek sevindim ya teşekkür ederim :)
Bnm var canm gecmisti bulantilar ama bir haftadr gene basladikızlar ya benim gibi bu haftalarda bulantısı olan varmı?anlamadım iki gündür başladı.
doktora sordunmu canım .Anlamadım bende deli gibi başladı birden.Bnm var canm gecmisti bulantilar ama bir haftadr gene basladi
Geçmiş olsun canım kullanmadım ben hiçkızlar doktor bana efa mom vitamine devam dedi ek olarak gyno ferro sanol hap verdi demir hapı sanırım
bir de franjiyim azdıgı için sambucol eff tablet verdı kullananız var m
Sordum canm yanma birde bulanti var dedim bebegin saclari cikiyormus ondan dedi birde bazi gebelerde bulanti komple gecmiyo bir varsa bir gun yok dedi normal ac kalmamaya calis dedi bn ac kaldigim zmn bulaniyo canmdoktora sordunmu canım .Anlamadım bende deli gibi başladı birden.
benim başından beri en fazla bir iki kere bulanmıştır.Şimdi başlayınca şaşırdım birden.Sordum canm yanma birde bulanti var dedim bebegin saclari cikiyormus ondan dedi birde bazi gebelerde bulanti komple gecmiyo bir varsa bir gun yok dedi normal ac kalmamaya calis dedi bn ac kaldigim zmn bulaniyo canm
Bnm gorumcem de uc aya kadar bulantisi olmadi dördüncü ayda basladi bulantilari kisiden kisiye degisiyormus hafif mide agrisida olabiliyo rahim büyüyor mideye baski yapar dedi doktor bugun doktora ne cok soru sordum ya:))))benim başından beri en fazla bir iki kere bulanmıştır.Şimdi başlayınca şaşırdım birden.
İğdeyi nereden nasıl bulurum ki?kolay gelsin şimdiden canım ben igde suyu kaynatıyorum frajıte bırebır ıdrar yollarına iltihapa
sımdı de arkadasım dağ nanesi kanatmıs onu ıctım gargara yapıyorum bi dene derim iğdeyi