- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
- #17.781
Masallah kocaman olmuş kız:)) yatma şekli de çok tatli :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım biz de saymıştık en son ki kontroldesecde pozisyonunda dedi dr. minnoşun parmaklarını saydırdı bize![]()
Maşallah canım gelişimi iyi demek ki ayrıntılı da güzel geçer inşallahSelam kizlar bende yeni bir sehir de yeni bir doktora gittim.bir yere yabanci olmak zor veya ben zor alışan biriyim devlet hastanesiydi doktor ilgili biriydi kan tahlillerimi yapti on gun sonra çikacak ,aslinda 19 haftaligim ultrasonda yirmi haftalik görunuyor dedi yarin icn ayrintili ultrason icin randevu verdi inşallah hersey yolundadir heycanliyim
Çok teşekkur ederim inşaallah hepimizin ultrason diger sonuclar iyi olurMaşallah canım gelişimi iyi demek ki ayrıntılı da güzel geçer inşallah![]()
Kızlar çok büyük ihtimalle biz minik erkeğimizin adını Doruk koyacağız. erkek bebek bekleyenlere fikir olur diye paylaşmak istedim![]()
Cnm bende detaylı cumartesi gunu gidicem 20+3 heycanla bekliyorumBana 20+3 iyi dedi doktorum. Erken değil galiba cnm
Bu sayfayı takip ediyorum bende verdim bir kac birsey guzel seyler varhanımlar ben instagram üzerinden alp bebe'den resimdeki üründen sipariş ettim şimdi elime geldi. kumaşı güzel, bende deneme amaçlı sipariş etmiştim. daha da sipariş etmeyi düşünüyorum, aklınızda bulunsun..
Chicco next2me ye alternatif prego lotus a bak derim:) ben aldım çok bi fark göremedim ikisi arasındaDaha hiç araştırmadım, chicco next to me varmış onun gibi bişey istiyorum aslında. Onun fiyatı bence yüksek 800 tl. O kadar basit bişeye bu para fazla. Ona benzer bişey bulurum inşallah
Odayı takım alınca içinde neler oluyor ki? Çok cahilim hiç bilmiyorum. Beşik ve dolap benim aklıma gelenlerbide enzirmek için koltuk düşünüyorum yada sallanan sandalye
İnglesina çok iyi araba tek seferde kapanması çok kullanışlı. Ben sadece tasarım olarak beğenmedim onu
Valla canım bende montessori felsefesine tam anlamıyla hakim değilim baya geniş bi konu ama amaç çocuğun kendi kendine yatağı kullanabilmesi. Yani şimdi beşikte çocuk uyandı diyelim inmek istiyor mecbur ağlayıp sana sesini duyurmaya çalışacak. Bu da her işini ağlayarak anlatmasına yol açar gibi düşünülüyor. Aynı şekilde uyumak isterse de gidip kendi yatabilsin diye yatak yerde oluyor. Hatta dolabı filanda çocuk boyuna göre yapılıyor. Çocuğun gelişimi için yani. Dediğim gibi bende tam hakim değilim ama öğrenmeye çalışıyorum.
Fazla eşya beni sıkıyor. Sonra atsan atılmıyor kıyamıyorsun boşuna kalabalık. Park yatakları söküp tatile filan yanında götürenler varmış
Çocuklar arası çok açmamak yanlısıyım bende 2-3yaş iyidir beraber büyürler![]()
Masallah kocaman olmuş kız:)) yatma şekli de çok tatli :))
Kızlarr bebişimden size selam varrrr![]()
Bugün nette baktım vişne caddesinde bir sürü bebek mağazası çıktı bir heves gittim hepsi toptancı imiş yaMerhaba bende Bursada yaşıyorum. Ayşen bebe var çok ünlübirde cumhuriyet caddesinde bi baby var, bide carouferun karşısından bebbelife var
Slm kizlar
Benim de bugun kontrolum vardi. Dr suyumun fazla oldugunu soyledi biraz korkuttu beni doğrusu. Seker yukselmesinden olabilirmis bebis de 1 hafta ileri çıktı. Aslinda sat la uyumlu oldu su an. Oncekiler de 1 hafta geriydi dogum tarihini de ona gore hesapliyorlardi. Kucuk bi sehirdeyiz ozel hastane yok malesef devlete gidiyorum. Ayrintili ultrason yokmus. Fakultede yaptir yarin sonucu bana getir dedi. Hemen gittik bugun güya ayrintiliyi da yaptirdik bi kac dk sürdü. Hic begenmedim ama baska secenek yok istecok şükür hersey normal dedi suyum da cok fazla değilmiş. Netten bakinca cok tedirgin olmustum. Bir cok hastalik belirtisi olabiliyormus. Ayrintilidan sonra rahatladım. Su an 21 haftayla uyumluyuz. 360 gr fl 32 mm. Bizden haberler boyle:)
Yeme konusunda cok rahat olan benim artik seker meyve ekmekten uzak durmam gerekiyor. Protein agirlikli beslen dedi dr
Cok sukur canim maşallah diyim. kizim hep geriden gittigi icin hic beklemiyordum dogrusu boyle bi atak:) bugun yasadigim korkudan sonra cok dikkat ederim artik:)Geçmiş olsun canım , daha dikkatli olursan sorun olmaz canım inşallah :) Maşallah bebişin gelişimi de iyi :)
Cnm benimki de hep 1 hafta falan önde çıkıyor ama doktor birsey demedi bende korktum simdiCok sukur canim maşallah diyim. kizim hep geriden gittigi icin hic beklemiyordum dogrusu boyle bi atak:) bugun yasadigim korkudan sonra cok dikkat ederim artik:)