2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Maşallah minnaka:) canim acaba başka dr a mi gitsen dr mu soylemiyorki. Ben kesin ogrenirsin diye düşünüyordum artik
Bu sefer başka doktora gittim cnm yok açmıyor bacaklarını kız diyelim dedi alışverişe başlayalım mi dedim Hayır Ayrintili yi bekleyelim kesin diyemiyorum dedi:işsiz:

Bu kadar Nazi bir kız yapar sanki:KK200:
Bana da öyle geliyor canım erkekler genelde açık oluyor hep oğlumun hep bacak arası açıktı :KK48:

Kızım da hep bağdaş kuruyor ama bağdaşın arasından gördük her seferinde :KK51:

19+5 im bende 20 sayılırım bebeğimde erkek. bu hafta başında hissediyordum damar atması gibi 2 gündür yok oldu.
Cenkm hic endise etme doktor hissetmeyebilirsin cok normal dedi. Cok endise edersen gel gor kalp atislarini rahatla dedi. Onemli problem olan sey duzenli hissetmeye basladiktan sonra hareketlerin durmasi yoksa basta hissetmesen de olur. Yani mesela gunde 4-5 defa tekmeleri hissederken bir anda durmasi ki bu zaten 28. Haftalar civari olan durummus.

Bana da öyle geliyor canım erkekler genelde açık oluyor hep oğlumun hep bacak arası açıktı :KK48:

Kızım da hep bağdaş kuruyor ama bağdaşın arasından gördük her seferinde :KK51:
Kızimda çok midem bulanıyor du bunda hiç bulantım yoktu cnm farklı bir gebelik geçiriyorum o yüzden doktor kararsız kalınca bende kararsız kalıyorum :işsiz:

Selam kizlar ben ayrintili ultrasondan geldim hersey normaldi ama kalbinde biraz parlaklik var dedi kardiyolojiye sevk etti ordaki doktor hemn bakti evt var ama bunlar buyuk ihtimalle kaybolur endisenlenme dedi beni cok endişeli gorunce sıkinti yapacak bir drum yok istersen bir ay sonra gel dedi ben ısrar edince şimdi rahatladim ins hersey duzelirr
canim parlaklik olmasi ne anlama geliyormus? Kacinci haftadasin bilmiyorum ama kalp ve damarlar 22. Haftada netlesiyor. Ben 2 doktora gidiyorum biri 20. Haftada detayli yapacak , digeri istanbulda 22+5 de gidecegim. Eger yapabilirsen bir doktora daha goster, icin daha cok rahat eder. Ama cidden endiselenecek bisey yok dediyse yoktur, olsa soyluyorlar.

Sen yine de bek

canim parlaklik olmasi ne anlama geliyormus? Kacinci haftadasin bilmiyorum ama kalp ve damarlar 22. Haftada netlesiyor. Ben 2 doktora gidiyorum biri 20. Haftada detayli yapacak , digeri istanbulda 22+5 de gidecegim. Eger yapabilirsen bir doktora daha goster, icin daha cok rahat eder. Ama cidden endiselenecek bisey yok dediyse yoktur, olsa soyluyorlar.
Parlaklik hakkinda bir bilgi vermedi netten baktim biraz çogu geciyormus ins buda gecer doktor beni rahatlatti.şöyle bir drum var aslinda 19 haftalgim ama ultrasona gore bir buçuk hafta önde acaba erkenmi gittim daha vaktimi vardi bilmiyorum ama ins gecer oyle düsunmek istiyorum Allaha emanet bebeklerimiz

Parlaklik hakkinda bir bilgi vermedi netten baktim biraz çogu geciyormus ins buda gecer doktor beni rahatlatti.şöyle bir drum var aslinda 19 haftalgim ama ultrasona gore bir buçuk hafta önde acaba erkenmi gittim daha vaktimi vardi bilmiyorum ama ins gecer oyle düsunmek istiyorum Allaha emanet bebeklerimiz
Canim bende ultrasona gore 3 gun ondeyim perintolog hesabi sata göre yapacagiz dedi ultrason yaniltiyormus. Bencede erken oldugu icin olabilir.

Kızlar az önce eşime koş koş gel dışardan hissediliyor dedim ve oda tepiklerini hissetti benim kızın:)) Ay çok duygulandım yaa. Bir kaç gündür sert hareket ediyor zaten ama denk getiremiyordum :)

Selam kizlar ben ayrintili ultrasondan geldim hersey normaldi ama kalbinde biraz parlaklik var dedi kardiyolojiye sevk etti ordaki doktor hemn bakti evt var ama bunlar buyuk ihtimalle kaybolur endisenlenme dedi beni cok endişeli gorunce sıkinti yapacak bir drum yok istersen bir ay sonra gel dedi ben ısrar edince şimdi rahatladim ins hersey duzelirr

Bende 2.gebeliğimde yaşadım bu olayı baya da korktum ama şükür ki doğumdan sonraki kontrollerde temiz çıktı 3 kez gittim doğumdan sonra birdaha gelmene gerek yok temiz hersey dediler çok şükür

Back
X