- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #17.901
Aynen cnm bende öyle dusunuyorumoy maşallah kocaman olmuşbu kadar nazlandığına göre kızdır o zaman
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen cnm bende öyle dusunuyorumoy maşallah kocaman olmuşbu kadar nazlandığına göre kızdır o zaman
![]()
Bu kadar Nazi bir kız yapar sankiMaşallah canım bebişeNazlı çıktı senin yaramaz
![]()
Bu sefer başka doktora gittim cnm yok açmıyor bacaklarını kız diyelim dedi alışverişe başlayalım mi dedim Hayır Ayrintili yi bekleyelim kesin diyemiyorum dediMaşallah minnaka:) canim acaba başka dr a mi gitsen dr mu soylemiyorki. Ben kesin ogrenirsin diye düşünüyordum artik
Sağol cnm bende aynısını düşünüyorum yiğidin mali ortada olur derler olsa gözükür fazlalık yok demek kiOhh süper, gözün aydın. Canım bence erkek olsaydı şimdiye anlaşılırdı, kocaman görünüyor çünkü artık :)
Kizlar geldim benim minnos 23 cm 356 grm olmus
Cinsiyeti hala ogrenemedim yeter ya varmı benim gibi hala ogrenemeyen[/QUOTE
Beeen ama senden 2 hafta gerideyim. Hic tahminde mi yapmadi canim? Biz de tahmin var ama net soylemek icin 20. Hafta randevuyu bekle dedi.
Bana da öyle geliyor canım erkekler genelde açık oluyor hep oğlumun hep bacak arası açıktıBu kadar Nazi bir kız yapar sanki![]()
Cenkm hic endise etme doktor hissetmeyebilirsin cok normal dedi. Cok endise edersen gel gor kalp atislarini rahatla dedi. Onemli problem olan sey duzenli hissetmeye basladiktan sonra hareketlerin durmasi yoksa basta hissetmesen de olur. Yani mesela gunde 4-5 defa tekmeleri hissederken bir anda durmasi ki bu zaten 28. Haftalar civari olan durummus.19+5 im bende 20 sayılırım bebeğimde erkek. bu hafta başında hissediyordum damar atması gibi 2 gündür yok oldu.
Kızimda çok midem bulanıyor du bunda hiç bulantım yoktu cnm farklı bir gebelik geçiriyorum o yüzden doktor kararsız kalınca bende kararsız kalıyorumBana da öyle geliyor canım erkekler genelde açık oluyor hep oğlumun hep bacak arası açıktı
Kızım da hep bağdaş kuruyor ama bağdaşın arasından gördük her seferinde![]()
canim parlaklik olmasi ne anlama geliyormus? Kacinci haftadasin bilmiyorum ama kalp ve damarlar 22. Haftada netlesiyor. Ben 2 doktora gidiyorum biri 20. Haftada detayli yapacak , digeri istanbulda 22+5 de gidecegim. Eger yapabilirsen bir doktora daha goster, icin daha cok rahat eder. Ama cidden endiselenecek bisey yok dediyse yoktur, olsa soyluyorlar.Selam kizlar ben ayrintili ultrasondan geldim hersey normaldi ama kalbinde biraz parlaklik var dedi kardiyolojiye sevk etti ordaki doktor hemn bakti evt var ama bunlar buyuk ihtimalle kaybolur endisenlenme dedi beni cok endişeli gorunce sıkinti yapacak bir drum yok istersen bir ay sonra gel dedi ben ısrar edince şimdi rahatladim ins hersey duzelirr
Parlaklik hakkinda bir bilgi vermedi netten baktim biraz çogu geciyormus ins buda gecer doktor beni rahatlatti.şöyle bir drum var aslinda 19 haftalgim ama ultrasona gore bir buçuk hafta önde acaba erkenmi gittim daha vaktimi vardi bilmiyorum ama ins gecer oyle düsunmek istiyorum Allaha emanet bebeklerimizSen yine de bek
canim parlaklik olmasi ne anlama geliyormus? Kacinci haftadasin bilmiyorum ama kalp ve damarlar 22. Haftada netlesiyor. Ben 2 doktora gidiyorum biri 20. Haftada detayli yapacak , digeri istanbulda 22+5 de gidecegim. Eger yapabilirsen bir doktora daha goster, icin daha cok rahat eder. Ama cidden endiselenecek bisey yok dediyse yoktur, olsa soyluyorlar.
Canim bende ultrasona gore 3 gun ondeyim perintolog hesabi sata göre yapacagiz dedi ultrason yaniltiyormus. Bencede erken oldugu icin olabilir.Parlaklik hakkinda bir bilgi vermedi netten baktim biraz çogu geciyormus ins buda gecer doktor beni rahatlatti.şöyle bir drum var aslinda 19 haftalgim ama ultrasona gore bir buçuk hafta önde acaba erkenmi gittim daha vaktimi vardi bilmiyorum ama ins gecer oyle düsunmek istiyorum Allaha emanet bebeklerimiz
Teşekkur ederim canim en küçük iyi ihtimal bile beni mutlu ediyor.inş hersey iyidir hepimizin saglikli bebekleri olurCanim bende ultrasona gore 3 gun ondeyim perintolog hesabi sata göre yapacagiz dedi ultrason yaniltiyormus. Bencede erken oldugu icin olabilir.
Maşallah küçük kuzuyaKizlar geldim benim minnos 23 cm 356 grm olmus
Cinsiyeti hala ogrenemedim yeter ya varmı benim gibi hala ogrenemeyen
İyi canım idare ediyoruzMerhaba kızlar nasılsıniz herkes iyidir inşallah
Sağol cnm Nazmi artık inat mi bilemiyorum ben kızım diye seviyorum artık erkek olsa bu haftaya gösterirdi heraldeMaşallah küçük kuzuyaseninki baya nazlı çıktı detayliya kaldı desene cinsiyet işi
Canım radyolog ali ipek'e gideceğim ben. Çok araştırdım. Ankaraya gitmeye karar verdim. Araştırırsan görürsün işinin ehli olduğu yazılmış hep. Fiyatı da diğerlerine göre daha uygun.
Selam kizlar ben ayrintili ultrasondan geldim hersey normaldi ama kalbinde biraz parlaklik var dedi kardiyolojiye sevk etti ordaki doktor hemn bakti evt var ama bunlar buyuk ihtimalle kaybolur endisenlenme dedi beni cok endişeli gorunce sıkinti yapacak bir drum yok istersen bir ay sonra gel dedi ben ısrar edince şimdi rahatladim ins hersey duzelirr