2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
canım listede şekerli gıda çokk var bence:)) birde ekmek koymuş yanında pilav makarna koymuş :)) sabah kahvaltısında hem sütü şekerli iç demiş, hemde pekmez koymuş hemde meyve vermiş. onun yerine pekmezli yada ballı süt içilebilir bence, ara öğünde de hem muhallebi vermiş hemde meyve vermiş. şekerli ve karbonhidratlı beslenince maksimum 20 dk tok tutuyor sonra tekrardan acıkıyorum. ara öğünlerde süt, yoğurt, ayran yanında da meyve yada kuru meyve yada normal kuruyemiş çok tok tutuyor. diyetisyen yada doktor değilim ama kendimce sağlıklı beslenmeye çalışıyorum yanlış anlasılmasın :))
Ben de aynı fikirdeyim, kendimi olduğunca meyveden uzak tutmaya çalışıyorum-ekmekten uzak tutuyorum, tatlıdan uzak tutmaya çalışıyorum, başarıyor muyum evet, çünkü hamile olmadan önce ne acı şeyler içtim, aklıma onları getiriyorum-yok şu kür bu kür derken:)

Ne gibi bir sakıncası varmış?
Merhaba Kızlar,
Hamileliğimi (bazılarınız biliyordur) yatak istirahati ile geçiriyorum. En az 3 hafta daha yatacağım. Miniğim iyi olsun da ben şikayetçi değilim. Geçen gün doktorda bir şey öğrendim, sizlerle de paylaşmak istedim. Bebeği /karnınız elle sıvazlayarak çok okşamamak gerekirmiş. Ben de kızım hareket ettikçe elimle takip ediyor, seviyordum. Doktor yapmamı söyledi.
Herkese musmutlu günler
Merhaba Kızlar,
Hamileliğimi (bazılarınız biliyordur) yatak istirahati ile geçiriyorum. En az 3 hafta daha yatacağım. Miniğim iyi olsun da ben şikayetçi değilim. Geçen gün doktorda bir şey öğrendim, sizlerle de paylaşmak istedim. Bebeği /karnınız elle sıvazlayarak çok okşamamak gerekirmiş. Ben de kızım hareket ettikçe elimle takip ediyor, seviyordum. Doktor yapmamı söyledi.
Herkese musmutlu günler
Ne gibi bir sakıncası varmış acaba? Merak ettim. Hep elim karnımda hissederim diye. Korktum şimdi:(

Ne gibi bir sakıncası varmış acaba? Merak ettim. Hep elim karnımda hissederim diye. Korktum şimdi:KK43:
Korkmayın, bir çok insan yapıyor zaten. Sadece bebeği dışardan uyaran bir etkenmiş. çok yapılırsa zararlı, yoksa insan ister istemez elini karnına koyuyor, okşuyor. Benim riskim de olduğu için bana yasaklanmış olabilir.

kızlar ben demir ilacını (gyno ferro sanol) aldıktan sonra acayip midem yanıyor hep midem agzıma geliyor sizde böyle bsy oluyor mu

Korkmayın, bir çok insan yapıyor zaten. Sadece bebeği dışardan uyaran bir etkenmiş. çok yapılırsa zararlı, yoksa insan ister istemez elini karnına koyuyor, okşuyor. Benim riskim de olduğu için bana yasaklanmış olabilir.
Canim en kisa zamanda normal hayatina donersin insallah. Sen kanamadan dolayi mi yatiyosun?

Bence bnm kan değerlerim çok düştü çarpıntı var biraz bir de beynim bulanıklaşıyor sanki gözlerim kapancak gibi :ruh:

Herkese mrb nasılsınız kuzlarrrrr
Bnm bugun tansyonum yukselmis dun biraz turşu yemiştim tuzlu yiyceklere dikkat edin kizlarrr

Ben bugün yine temizlik günümdeyim :anneadayı:
Hem spor yapmış oluyoruz hemde evimi temizliyorum. Uzun zamandır dip tepe temizlik yapmıyordum mutfak dolaplarım ve komple mutfağımın temizliği bitti odalarda temizlendi şimdi balkonuda hallettim mi tamamdır sonra akşama tv keyfi yapıcam uzatıcam bacaklarımı :deli: istanbullu gelin varmış akşama:halay:

Ben bugün yine temizlik günümdeyim :anneadayı:
Hem spor yapmış oluyoruz hemde evimi temizliyorum. Uzun zamandır dip tepe temizlik yapmıyordum mutfak dolaplarım ve komple mutfağımın temizliği bitti odalarda temizlendi şimdi balkonuda hallettim mi tamamdır sonra akşama tv keyfi yapıcam uzatıcam bacaklarımı :deli: istanbullu gelin varmış akşama:halay:
benım belım ve bebegın oldugu yer asırı agrıyor artık temızlık yapınca
neden öyleyim bilmiomurum cok ıyıydım bu zamana kadar
P Prime18 bn varm canm mide ilaci ictikten sonra midem cok yaniyo bi tane maden suyu iciyorum geciyo
çok sağolasın cnm

Bnmde cok dusuktu canm dun baya turşu yedim bugun fırlamış limon ictim bakim inşallah normala döner evet evde olsa fena olmaz bncede

benimde tansiyon çok düşük bende aldım bir tane. bakıyorum başım çatlıyor hemen tansiyonu ölçüyorum. sonra dayıyorum tuzlu ayranı :d
benimde normalim 9-5 cıkma oluyor ara ara alet aldım bende olcuyorum bı dengesızlık hıssettım mı kendim de

kızlar biraz önce sanırım benin sıpayı hissettim böyle damarım atar gibi bsy hissettim aralıklı 3 kere durdu sonra :anne:

ayni sikinti bendede var kocaman oldular penye aldim sarkik duruyor yine tellibaldim ama aci yapuyor ya evde hic kullanmiyorum disardan disari takiyorum
Telli takınca olmuyor. Bende sadece dışarda telli takıyorum. Evde de takmıyorum. Takmayınca sarkar mı onu da bilmiyorum:KK70:

Kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum. 85 beden olan göğüslerim şuanda 95 oldu. Hatta 95 olanı tellilerden takınca canımı çok yakıyor. Yani o kadar büyüdülerki şaşırıyorum artık. Kaşınıyor da.. sanki bana ağırlık yapıyor:110: hayır ne takacağımı şaşırdım.:KK57:

Kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum. 85 beden olan göğüslerim şuanda 95 oldu. Hatta 95 olanı tellilerden takınca canımı çok yakıyor. Yani o kadar büyüdülerki şaşırıyorum artık. Kaşınıyor da.. sanki bana ağırlık yapıyor:110: hayır ne takacağımı şaşırdım.:KK57:
hamile kalamdan önce 90 dı zaten göğüs ölçüm. berleinin minimazer ını kullanıyorum. hem ufak gösteriyor hem sırtımı destekliyor hemde terletmiyor ortası delik olduğu için tavsiye ederim ;)

benım belım ve bebegın oldugu yer asırı agrıyor artık temızlık yapınca
neden öyleyim bilmiomurum cok ıyıydım bu zamana kadar

çok sağolasın cnm

Canım benimde oluyo o haftanın 2 günü ağrım yoksa 5 günü belimle bebeğin olduğu yer ağrı yapıyor. Ama kendime çok şaşıyorum normalde bağışıklık sistemim filan çok düşüktü benim. Herşeyde hasta olurdum hatta hamile kalınca dedim ki çok zor bi süreç beni bekliyor ama çok şükür ne bulantım oldu ne ciddi bi rahatsızlığım bi kere dahi miğdem bulanmadı çok şükür ama bel ağrısı bendede oldu olmayada devam ediyor canım

Back
X