2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canm bn suan 21+3 oldum ondan korkuyorum tatli yedim bi iki saat bekliyim sonra gidicem hastaneye dua et bnm icin ne olur
En çok doktora giden kişi ilan ediyorum seni cnm biraz rahat ol haftada doktora gidiyorsun kendini sıkma 300 400 gr bebis sert hareketleri daha çok hissediyoruz bu kadar strese sokma kendini

Canim hala hissetmedin mi ? .. Acaba son zamanlarda üzüldüğün icin bebegin bunlardan mi etkilendi. Ben stres dönemlerimde hastaneye gitmistim genel tahlil yapılmıştı orada strese bağlı bir hormonum yüksek çıkmıştı. Bebeğime bu stresi yasattigim icin cok üzülmüştüm. Acaba psikolojik olarak bebegin etkilenmis olabilir mi bugün mutlu olacagin biseyler yapsan eşinle biraz dışarı çıksan bebege alisveris yapsanız yürüyüş falan yapsaniz belki eve geldiginde bebegin seni hisseder ve hareket eder.. Ben de kocami bekliyorum öğlene kadae işleri var gelse de biraz gezdirse bizi..
Canm cok saol ya guttim hastaneye cok sukur bsy yoktu bebisim biraz tembelmis hp uyuyormuş tuzlu seyleri yasakladi doktor sakn tuzlu yeme dedi genel olarak hersey yolundamis cok sukur ya sun saglik ocagndeki hemsire korkutmustu bni nasil hissetmezsin bu normal degl hmn acile git hmn demisti bugun acildeki doktora anlattim hemsirenin öyle konusmasi cok yanlis hamile kadina cok kotusun denilmez nasil hi hemsire o onun etkisinde kalip tansyonun yukselmis tansyondan hissetmemis olabilirsin bebegini ama iyi merak etme dedi cok sukur icim rahatladi

Seninle günümüz aynı nasıl 21+3 sün canım? Ultrasonda önde gidiyor da ona göre mi hesaplıyorsun? Normalde 20+5 olmalısın çünkü
Son adet tarihine gore 21+3 cikiyo hm ultrason da da boyle gösteriyor canm

En çok doktora giden kişi ilan ediyorum seni cnm biraz rahat ol haftada doktora gidiyorsun kendini sıkma 300 400 gr bebis sert hareketleri daha çok hissediyoruz bu kadar strese sokma kendini
Aslinda bu ay gitmemistim doktora gitmicektim da canm ama dun saglik ocagna gitmistim kalp sesine bakicaktim iki gundur hissetmiyorum dedim ordeki hemsire aaaa nasl bu jadar bekledin hmn git acile anormallik var bu kotu bsy dedi bn orda mahf olmustum zaten sonra tansyonum yukseldi titriyorum kadn hala bu kotu durum diyip duruyo bugun acildeki doktorada anlattim cok kizdi hamile kadinla boyle konusulurmu nasl hemsire o diye hm tansyonum iki gundur inmiyordu oyuzdende gittim canm cok sukur hersey iyiydi

kız sen bir doğursan bende rahatlayacağım valla :KK70:
Ay inşallah o gunleride bi gorsek canm ama iste bnm zaten hamile kalmadan oncede yüksek tansyonum vardi annemde de tansyon oldugu icin tansyonum cikinca hmn hastaneye gitmem konturolda olmam lazim tansyon cikinca bebege oksican gitmiyormus ondan korktum aslinda canm ya:halay:

Ay inşallah o gunleride bi gorsek canm ama iste bnm zaten hamile kalmadan oncede yüksek tansyonum vardi annemde de tansyon oldugu icin tansyonum cikinca hmn hastaneye gitmem konturolda olmam lazim tansyon cikinca bebege oksican gitmiyormus ondan korktum aslinda canm ya:halay:
Evet bir tansiyon aleti al. Tansiyon ciktikca abancaksin limona :)

Oyle yapicam hp konturol etmem lazimmis cok saol canm
Simdi kizdim bak sana. Madem bu durumdan haberdarsin bu kadar ay niye almadin ki. Ben bile 2 kere tansiyonum cok dustu diye hemen gittim aldim. Kaldiki hamilelikte zaten dusmesiii iyi biseymis. Hemen git al bakiim bi tansiyon aleti :@

Simdi kizdim bak sana. Madem bu durumdan haberdarsin bu kadar ay niye almadin ki. Ben bile 2 kere tansiyonum cok dustu diye hemen gittim aldim. Kaldiki hamilelikte zaten dusmesiii iyi biseymis. Hemen git al bakiim bi tansiyon aleti :mad:
Hic aklima gelmemisti ki canm :110:evde kesin bulunmasi lazimmis Eşime soyledim canm alcak getircek :KK9:

Bende hamileliğin başında almıştım tansiyon aleti. Benim normal tansiyonum 10/5 yani düşük ama benim için normal. Dr’a gidince 13e çıkıyor galiba heyecanlanıyorum farkında olmadan:KK51:

Günaydın kizlarrrr nasilsiniz sze bsy sorucam bn bebegi hereketlerini 19 haftadan net hissetmeyi baslamistim uc gundur tık yok dun tansyonum iki hundur tansyonum yüksekmiş bugun düştü tansyonum ama artk korkmaya basladim uc gun hissetmemem normalmi acile gitmelimiyim sizce doktorumu arayamam şehir dışındaymış ne yapsam kafam karisti
Cnm ben hala anlıyamıyorum arada hisedersem cok panik oluyodum 22 haftada hissedersin dedi

Ve bugun buyuk gundu haftalarca kuruntu yapıyodum 20 +3 olduk detaylı ulturasona girdik cok sukur iyiydi bebegim 360 gr olduk 24 cm rabbim herkesi sevindirsin ben hala net hissetmiyorum 22 haftada dedi doktorumuz hissetmen buyuk sabırsızlıkla bekliyorum .

bende bugün yutkunmaktan tahriş ettim boğazımı sanırım. geniz akıntım var yutkun yutkun acıyor artık. ballı limonlu sıcak su içiyorum sürekli.
yarında taşınıyorum nasipse şu taşınma stressi bir bitse de kurtulsam :(
sonra salı günü kontrolüm var bebişimi göreceğim :)

Back
X