2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Selam arkadaşlar, ben de size bişey danışmam istiyorum bu hafta tatile gidiyoruz antalyaya ve doktorlarınjz tatil konusunda nasıl önerilerde bulundular? Ben doktorumla görüşme fırsatı bulamadım malesef..

Canım daha perşembe gittim o aralar arada tık tıklıyorduGayet iyi dedi doktor hiçbir sıkıntı yoktu.yakında hissedersin dedi.daha psikopat gibi gitmiyim.bu ikincide erken hissediler mevzusu sinirimi bozdu sanırım zorla hissetmem lazımmış gibi.içimi rahatlattın.Allah razı olsun.
Gitme bence de gercekten korkulacak bisey oldugunu dusunmuyorum. Ayni gundeyiz ben de arada acaba hissediyomuyum diyorum ama net bisey yok. Kas kemik gelisiminde bi problem olsa hemen anlasiliyor o bu haftalara kalmiyor. Icin rahat olsun daha 2-3 hafta panik yapacak bisey yok.

Canım daha perşembe gittim o aralar arada tık tıklıyorduGayet iyi dedi doktor hiçbir sıkıntı yoktu.yakında hissedersin dedi.daha psikopat gibi gitmiyim.bu ikincide erken hissediler mevzusu sinirimi bozdu sanırım zorla hissetmem lazımmış gibi.içimi rahatlattın.Allah razı olsun.

Cok iyi anliyorum. Her yerde ikinci 16da hissedilir yaziyor, delirdim resmen :) esime hergun diyorum niye hissetmiyorum, 16da hissetmem lazimmis niye hissetmiyorum. Adam bekle hissedersin diyo :) neyse cok sukur hissettimde rahatladin ailecek :)

Selam arkadaşlar, ben de size bişey danışmam istiyorum bu hafta tatile gidiyoruz antalyaya ve doktorlarınjz tatil konusunda nasıl önerilerde bulundular? Ben doktorumla görüşme fırsatı bulamadım malesef..
Benim doktorum ilk 3 ay olmasina rağmen gez dolaş keyfine bak demişti ki biz yurtdisina gittik sonra yurticide tatil yaptik.Özel bir risk durumun yoksa için rahat git

Gitme bence de gercekten korkulacak bisey oldugunu dusunmuyorum. Ayni gundeyiz ben de arada acaba hissediyomuyum diyorum ama net bisey yok. Kas kemik gelisiminde bi problem olsa hemen anlasiliyor o bu haftalara kalmiyor. Icin rahat olsun daha 2-3 hafta panik yapacak bisey yok.

Çok sağol canım benim bekleyelim bakalım.işte başladı sanmıştım ama birden bire hiç olmayınca anlamadım bende.haberleşelim tekrar.

Cok iyi anliyorum. Her yerde ikinci 16da hissedilir yaziyor, delirdim resmen :) esime hergun diyorum niye hissetmiyorum, 16da hissetmem lazimmis niye hissetmiyorum. Adam bekle hissedersin diyo :) neyse cok sukur hissettimde rahatladin ailecek :)
19.haftayı bekliycem bakalım artık.inşallah bizde rahatlarız canım bir an evvel.sağolasın çok tekrar

Canım kuku ağrısı değil de alt karın sancısı yaşadım dün. Böyle ara ara hissettirdi kendini. Ama ağlayacak durumda değildim. Sanırım yuvarlak kas gruplarının gerilmesi ile oluyor. Ama şiddetliyse bildir tabi doktoruna.
Alt karin ağrısını yatarken dönüşlerim de yasıyorum resmen dudak kısımlar orada ki kemiğim ve kaslarım sancıyor Çarşamba randevu var tekrar soracağım artik

Ben 14 haftaliktim gittigimde ozgurce denize de havuza da girebilirsin dedi.peki havuzdan mantar kaparsam dedim ki cok sık mantar olan biriyim bisey olmaz bir kutu fitil kullanirsin dedi :KK45: benim doktorum cok rahat biri ama.ikisine de girdim tatilde arkadas 7 aylikti o da girdi

Çok sağol canım benim bekleyelim bakalım.işte başladı sanmıştım ama birden bire hiç olmayınca anlamadım bende.haberleşelim tekrar.
Canm bnde 19 haftadan hissetmeyi baslamistim uc gun hissetmedim diye dun hastaneye gittim cok sukur iyiydi uyuyordu gunduzleri uyuyormus aksam hareket ediyormuş ama biz yorgunluktan hissetmeyebilirmisiz birde 24 haftaya kadar arada bi hissetmemiz normalmis 24 haftadan sonra hissetmezse doktora gitmen gerekiyor dedi banada acilde korkma kuzun uyuyordur aksamlari sen uyuydugun uyaniyordur

Oda konusunda sizinle aynı düşünmüyorum ben ...cocugun beğenileri olusmasindan bahsediyorsunuz saygı duyarım ama bana göre 2.5 3 yıl az bir süre değil neden ona ait biryer olmasın ki neden dolabımin bir köşesine çocuğumun kıyafetlerini koyayım...cogumuz oda takımını beyaz alıyoruz zaten cocuk büyüyünce halisini perdesini nevresimini yine değiştirebilir seçebilir engel değil ki bunları yapmasına odasını istediği gibi yapar isterse onlar ufak şeyler masraf diye düşünmüyorum ben bebek yapmaya karar verirken tüm bunları göze alarak karar verdim ben o yüzden sorun yok en güzel şey bebeğime oda hazırlamak bana göre

Canm bnde 19 haftadan hissetmeyi baslamistim uc gun hissetmedim diye dun hastaneye gittim cok sukur iyiydi uyuyordu gunduzleri uyuyormus aksam hareket ediyormuş ama biz yorgunluktan hissetmeyebilirmisiz birde 24 haftaya kadar arada bi hissetmemiz normalmis 24 haftadan sonra hissetmezse doktora gitmen gerekiyor dedi banada acilde korkma kuzun uyuyordur aksamlari sen uyuydugun uyaniyordur

İnşallah canım sabırla bekliyorum.Teşekkürler

Back
X