- Konu Sahibi Homely_angel
- #18.241
Arkadaşlar toker bebede arac gerec urunlerinde her 200tlye 50tl indirim var ben prego anne yani beşiği 359tlye aldim kaçirmayin derim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitme bence de gercekten korkulacak bisey oldugunu dusunmuyorum. Ayni gundeyiz ben de arada acaba hissediyomuyum diyorum ama net bisey yok. Kas kemik gelisiminde bi problem olsa hemen anlasiliyor o bu haftalara kalmiyor. Icin rahat olsun daha 2-3 hafta panik yapacak bisey yok.Canım daha perşembe gittim o aralar arada tık tıklıyorduGayet iyi dedi doktor hiçbir sıkıntı yoktu.yakında hissedersin dedi.daha psikopat gibi gitmiyim.bu ikincide erken hissediler mevzusu sinirimi bozdu sanırım zorla hissetmem lazımmış gibi.içimi rahatlattın.Allah razı olsun.
Cok gecmis olsun cnm ya bir an once atlatir inşallahAmin kuzum aman dikkat edin illet bişi yapıştım ı 10 gün buluyor ilk 3 gün ateş kaşıntı uykusuzluk tedavisi yok sıkıntı İnş geçmez
Canım 3 isterdim aslında ama yaşım olmuş 34 anca 2Hı 2. Miydi senin canım o zaman hediye götürürsün :) kararlılık yani 2 çocuğa ben henüz bilmiyorum daha ilk ama çocuk olunca daha fazla istemezsin diyorlar
Canım daha perşembe gittim o aralar arada tık tıklıyorduGayet iyi dedi doktor hiçbir sıkıntı yoktu.yakında hissedersin dedi.daha psikopat gibi gitmiyim.bu ikincide erken hissediler mevzusu sinirimi bozdu sanırım zorla hissetmem lazımmış gibi.içimi rahatlattın.Allah razı olsun.
Ay allah ya nerden geldi bu hastalık yoktu böyle bişi dikkat etsekte geliyor aman parka cıkartmayın dediler biz parka dahi cıkarmadık tatilde bulaştı bizde Allah yardımcımız olsun
Benim doktorum ilk 3 ay olmasina rağmen gez dolaş keyfine bak demişti ki biz yurtdisina gittik sonra yurticide tatil yaptik.Özel bir risk durumun yoksa için rahat gitSelam arkadaşlar, ben de size bişey danışmam istiyorum bu hafta tatile gidiyoruz antalyaya ve doktorlarınjz tatil konusunda nasıl önerilerde bulundular? Ben doktorumla görüşme fırsatı bulamadım malesef..
Gitme bence de gercekten korkulacak bisey oldugunu dusunmuyorum. Ayni gundeyiz ben de arada acaba hissediyomuyum diyorum ama net bisey yok. Kas kemik gelisiminde bi problem olsa hemen anlasiliyor o bu haftalara kalmiyor. Icin rahat olsun daha 2-3 hafta panik yapacak bisey yok.
19.haftayı bekliycem bakalım artık.inşallah bizde rahatlarız canım bir an evvel.sağolasın çok tekrarCok iyi anliyorum. Her yerde ikinci 16da hissedilir yaziyor, delirdim resmen :) esime hergun diyorum niye hissetmiyorum, 16da hissetmem lazimmis niye hissetmiyorum. Adam bekle hissedersin diyo :) neyse cok sukur hissettimde rahatladin ailecek :)
Bana tavsiye etmiştinBen en bugün birine tavsiye etti mi burdan, ama kendim gitmeyi unutmuşum:)) ben de gittim , bayıldım:)
Alt karin ağrısını yatarken dönüşlerim de yasıyorum resmen dudak kısımlar orada ki kemiğim ve kaslarım sancıyor Çarşamba randevu var tekrar soracağım artikCanım kuku ağrısı değil de alt karın sancısı yaşadım dün. Böyle ara ara hissettirdi kendini. Ama ağlayacak durumda değildim. Sanırım yuvarlak kas gruplarının gerilmesi ile oluyor. Ama şiddetliyse bildir tabi doktoruna.
Ben 14 haftaliktim gittigimde ozgurce denize de havuza da girebilirsin dedi.peki havuzdan mantar kaparsam dedim ki cok sık mantar olan biriyim bisey olmaz bir kutu fitil kullanirsin dediSelam arkadaşlar, ben de size bişey danışmam istiyorum bu hafta tatile gidiyoruz antalyaya ve doktorlarınjz tatil konusunda nasıl önerilerde bulundular? Ben doktorumla görüşme fırsatı bulamadım malesef..
Canm bnde 19 haftadan hissetmeyi baslamistim uc gun hissetmedim diye dun hastaneye gittim cok sukur iyiydi uyuyordu gunduzleri uyuyormus aksam hareket ediyormuş ama biz yorgunluktan hissetmeyebilirmisiz birde 24 haftaya kadar arada bi hissetmemiz normalmis 24 haftadan sonra hissetmezse doktora gitmen gerekiyor dedi banada acilde korkma kuzun uyuyordur aksamlari sen uyuydugun uyaniyordurÇok sağol canım benim bekleyelim bakalım.işte başladı sanmıştım ama birden bire hiç olmayınca anlamadım bende.haberleşelim tekrar.
Canm o agri bndede oldu hatta bir hafta surdu doktorum normal dedi korkmaAlt karin ağrısını yatarken dönüşlerim de yasıyorum resmen dudak kısımlar orada ki kemiğim ve kaslarım sancıyor Çarşamba randevu var tekrar soracağım artik
Canm bnde 19 haftadan hissetmeyi baslamistim uc gun hissetmedim diye dun hastaneye gittim cok sukur iyiydi uyuyordu gunduzleri uyuyormus aksam hareket ediyormuş ama biz yorgunluktan hissetmeyebilirmisiz birde 24 haftaya kadar arada bi hissetmemiz normalmis 24 haftadan sonra hissetmezse doktora gitmen gerekiyor dedi banada acilde korkma kuzun uyuyordur aksamlari sen uyuydugun uyaniyordur
Hemen arkasına yaparsan sorun olmaz bence:) artık devir böyle normal olanı bu oku iş bul filan yaşlarımıx ilerliyorCanım 3 isterdim aslında ama yaşım olmuş 34 anca 2![]()
Hayırlı olsun canım Güle güle kullanın :)Dayanamadım bugün bebek arabasını aldık![]()