2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Doğru canım. Hepimiz aynı şeyi söylüyoruz ama toplum olarak stresli ve gergin yapımız var. Sağından solundan anlamaya çok müsait olunabiliyor. E eyymii arkadaşımızın dediği gibi gün gelecek şu konuşulanlara gülüp geçilecek ama şuan hayat meselesi gibi geliyo. Tabi insanın içinde ukde kalanlar olabiliyor. bende ilk bebeğimde çok şey istemiştim ama çocuk büyüdükçe daha çok iste daha çok daha çok baktım sınırı yok bunun. Babyshowerlar doğum günü partileri vs

baskalarinin fikirlerine saygi duymamaktanda geliyor bu bence. kimse kimseyle ayni seyi dusunemez, isteyemez ama hayir baska sey dusunen hep yanlismis gibi.
o konuda zaten olan gereksiz bir sekilde E eyymii ye oldu :( ne guzel iki girgir yapip gulduruyordu bizi :(

oncelik konusunu dusununce, mesela benim oto koltugu takintim var. 9-36kg alip tek seferde cikaracagina guvenilir olsun diye 0-9 / 9-18 / 18-36 aldik :) banada bu konuda abartiyorsun dendi ama dedigin gibi benimde onceligim buydu.

Bir sen bir ben:D bide oto koltuklarının hepsi isofixli olacak diye kafayı yedim. Koltukları bir baģlıyoruz sökebilene aşkolsun:D

Emniyet kemeri+isofix+ güvenlik çengeli var. Herkes gereksiz diyor ama bana göre bebek arabasindan bile daha gerekli. 0-9 9-18 var elimde sonrada 18-36 alıp yükselticiye geçeceğim ama onun isofixlisi turkiyede yok simdiden araştırdim planım getirtmek:halay:

Biberonu mamayı sorsan bilmem böylr:dondurma:

Hiç sorma aynı dediğin gibi
Artı bir de o kadar çok ayrılan var ki eşinden az bi deneme sürümü yapmak istiyorsun öyle deli cesareti hemen çocuğa girmek daha fazla risk sanki
Yok biz eşimle çocukları bölüştük büyüğü onun küçüğü benim 3.ye bakacak adam YÖK :KK45:
Aynen canım hemen hamile kalanlara şaşıyorum bende ama tercih meselesi bazıları hemen cesaret ediyor..allah size bağışlasın yavrularınızı o zaman Ne diyelim

Kızlar bugün misafirim vardı dünden beri çok yoruldum hareket edemez hale geldim belim filan mahvoldu hamileyken ne zormus misafir ağırlama bugün giremedim ama baya bir gerilmiş buralar boşverin işte herkesin kafasında başka bir şey var ama bazı ithamlar bana da yanlış geldi. Bilmiyorum belki de burada düz yazı olunca yanlış anlaşılıyordur bazı şeyler uzatmayayım tekrar konuyu... ölüyoruuumm yorgunluktan kendime gelemiyorum okulda çok yorucuydu 7 saat sonra misafir

Kızlar o koltuklar rahat oluyor mu böyle tek kişilik olunca çocuğun kafası filan yanlara çarparak gibi zamanla dar gelir gibi geliyor bana saçma mı düşünüyorum bilmiyorum hiç canlı görüp oturmadım açıkçası

Bir sen bir ben:KK70: bide oto koltuklarının hepsi isofixli olacak diye kafayı yedim. Koltukları bir baģlıyoruz sökebilene aşkolsun:KK70:

Emniyet kemeri+isofix+ güvenlik çengeli var. Herkes gereksiz diyor ama bana göre bebek arabasindan bile daha gerekli. 0-9 9-18 var elimde sonrada 18-36 alıp yükselticiye geçeceğim ama onun isofixlisi turkiyede yok simdiden araştırdim planım getirtmek:halay:

Biberonu mamayı sorsan bilmem böylr:dondurma:

Aynen valla :-) su an 18-36 kullaniyoruz bizde. banada cok soylendi herkes. ozellikle araba dolu olup bir kisilik eksik yer kaldiginda cocugu kucaga alalim demiyorlar mi, cildiriyorum. biri bagajda otursun diyorum ozaman :) Ben onlemimi alayimda, takdir Allahin :)

baskalarinin fikirlerine saygi duymamaktanda geliyor bu bence. kimse kimseyle ayni seyi dusunemez, isteyemez ama hayir baska sey dusunen hep yanlismis gibi.
o konuda zaten olan gereksiz bir sekilde E eyymii ye oldu :KK43: ne guzel iki girgir yapip gulduruyordu bizi :KK43:
Soylediklerinde cok haklisin herkesin birbirine saygi duymasi lazim. Birbirine zit fikirler de olsa katilan katilir katilmayanin da elestiri yapmamasi lazim.Fakat diger konuyla ilgili olarak, burda bazen esimizle bile konusamadigimiz en zayif noktalarimizi yaziyoruz. Dunyanin en sacma sapan evhamini yapsak da, en gereksiz sorusunu sorsak da hickimsenin dalga gecmeye hakki yok diye dusunuyorum.

Kızlar o koltuklar rahat oluyor mu böyle tek kişilik olunca çocuğun kafası filan yanlara çarparak gibi zamanla dar gelir gibi geliyor bana saçma mı düşünüyorum bilmiyorum hiç canlı görüp oturmadım açıkçası

Oto koltuklardan mi bahsediyorsun canim? sen modeli soyle fbtl fbtl ve ben hem aciklama yapalim :-) :-)

Soylediklerinde cok haklisin herkesin birbirine saygi duymasi lazim. Birbirine zit fikirler de olsa katilan katilir katilmayanin da elestiri yapmamasi lazim.Fakat diger konuyla ilgili olarak, burda bazen esimizle bile konusamadigimiz en zayif noktalarimizi yaziyoruz. Dunyanin en sacma sapan evhamini yapsak da, en gereksiz sorusunu sorsak da hickimsenin dalga gecmeye hakki yok diye dusunuyorum.

Elestiri saygi cercevesinde yapilir, hepimiz belli bir yas/kultur/olgunlukta kadinlariz. Ama saygi cercevesinde. Ben cok afedersin kenar mahalle agzina karsiyim. Simdi o konunun ustunden 2hafta gecmis aslinda kapanmis konu, acip kurcalayan kisi olup banada "sana mi sorucaz" gibi bi cvp verilsin istemiyorum ama iste ben onun dalga gectigini dusunmemistim.

Mrb güzel anneler. Bugün kontrolüm vardı. Akıntım olduğunu doktoruma söyledim ve normal bir durum olmadığını söyleyip fitil verdi.Akıntısı olan arkadaşlar için yazayım istedim. İyi akşamlar

Kirk yılda bi yorum yaptım durum nerelere geldi arkadaşlar burda günlerce mamas&papas bebek arabaları falan konuşuldu bebek bakım çantaları falan kimse bu kadar dramatize etmesin olayı ya lütfen sinirlerim hopladı ben illa oda mi yapın çocuğunuz eksik mi kalcak dedim oda gereksiz bence yapmayın diye birkaç arkadaş yorum yapmış bende neden yapmayım bence gereksiz değil diye yorum yaptım hepsi bu yok döşek te yatırıyor yok sedirde allah aşkına benim üzerimden böyle yorumlar yapmayın birkaç arkadaş var fikirleri güzel yapmak istemiyorlar hevesleri de yok saygı duydum benim var yapıyorum saygı duyun...onun dışında kimseden üstün gördüğümüz yok kendimizi herkezin çocuğu kendine kıymetli ozel ve bir cocuk için en önemli şey onu seven anne babaya sahip olması bundan ötesi yok lütfen bu konuda daha fazla saptırma yapmayın herkez hamile herkez hassas
Canım olayı en başta yanlış anlayıp gergin konuşan sendin. Benim ilk arkadaşa yaptığım yorumu ve kendi cevabını tekrar oku lütfen. Dramatizelik durum yok. Kendin parlıyosun farkında değilsin. Daha fazla anlayışla karşılamaya çalışamam. Senin gibi bende hamileyim

Canım olayı en başta yanlış anlayıp gergin konuşan sendin. Benim ilk arkadaşa yaptığım yorumu ve kendi cevabını tekrar oku lütfen. Dramatizelik durum yok. Kendin parlıyosun farkında değilsin. Daha fazla anlayışla karşılamaya çalışamam. Senin gibi bende hamileyim
dramatize ediyorsun diye sana demedim ki ben senle olan diyaloğumuz bittikten sonra birisi mesaj yazdı maddi durumu iyi olanlar kendini üstün görüyor falan diye ona kızdım kendimizi üstün görmüyoruz diye sana değil

Mesajin sonunda belirttigim gibi herkez hamile herkez hassas

Back
X