Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da kimin ismi bu falan dediler yok eski isim dediler ama ben degisik isim koycam cabasinda olmadim hic. Sanki cocuga cok enteresan bir isim koymusum gibi davrandi etrafimdaki cahillerÇok güzelbenimde listemde kıvanç vardı ama eşim kabul etmiyor
![]()
Kerem ismini de mi eleştirdiler valla insanları anlamak zor yaBana da kimin ismi bu falan dediler yok eski isim dediler ama ben degisik isim koycam cabasinda olmadim hic. Sanki cocuga cok enteresan bir isim koymusum gibi davrandi etrafimdaki cahillercok icime sinerek koydum bahtlari guzel olsun
Kivanç da guzel isim bence
Eskimeyecek isimlerden
Bi arkadasim da Atlas koydu kiza neler dediler oyle isim mi olur yunan ismi vs vs kizi oyle darladilar yaniKerem ismini de mi eleştirdiler valla insanları anlamak zor ya![]()
Hayda listemde ki isimler bir bir eleniyor hahahBi arkadasim da Atlas koydu kiza neler dediler oyle isim mi olur yunan ismi vs vs kizi oyle darladilar yani
Kime ne yahu
Insanlar cok tuhaf![]()
Sizin isimler neler ortak harflerden bulayimHayda listemde ki isimler bir bir eleniyor hahah![]()
Kızım var benim Mihra ona uysun istiyorum biraz aslındaSizin isimler neler ortak harflerden bulayim![]()
Bu ara etrafimda cok duydugum Mirza varKızım var benim Mihra ona uysun istiyorum biraz aslında![]()
Buğra eltimin oğlu ya ve eltimden hiç hoşlanmamBu ara etrafimda cok duydugum Mirza var
Buğra da uyumlu olabilir![]()
Eltisini seven var etrafimdaBuğra eltimin oğlu ya ve eltimden hiç hoşlanmamgerçi elti seven var mı bilmiyorumda benimki ekstra kötülerden. Mirza yı bir arkadaşım daha önerdi ama sanki bana mafyatik dizi karakterini anımsatıyor
Sizin cinsiyet belli mi
Bana da erkek büyük ihtimal dedi doktor ama burda nubdan sanki kız gibi geliyorKızlar benim bebiş sizce kız mı erkek mi? 11. Haftadayımallahım çok heyecanlıyım
![]()
Kız ismi seçeneği çok ya aynı kıyafet seçeneği gibiEltisini seven var etrafimdabende oyle insanlara tuhaf bakiyorum yani eltiydi gorumceydi baska sevilcek insan mi kalmadi sjfjkskdk
Mirzanin anlami guzel aslinda
Soylemesi biraz sert gibi geliyor kulagimiz alisik olmadigi icin
Bize doktor yuzde 90 kiz dedi bende kiz ismi bakiyorum ama oglumun ismine uyumlu olmasini gozetmiyorum ya:) ikiz olsalar belki uyumlu olsun derdim ama farkli birsey bakiyorum
Yoksa ceren selen karen falan secenekler daraliyor![]()
Parlayi cevremde 4 kisi koyduKız ismi seçeneği çok ya aynı kıyafet seçeneği gibikızım olsa parla koycaktım ama fetal sonucuyla yüzde yüz erkek
![]()
Bana da kiz gibi geldi sankiBana da erkek büyük ihtimal dedi doktor ama burda nubdan sanki kız gibi geliyor
İlay da güzel kız ismi bulursun çok rahat ya işin kolayParlayi cevremde 4 kisi koydu
Bi isim viral olunca seyini cikariyorlar
Etrafim parla umay lina mira alya dolu![]()
Ilay ilaydanin kisaltmasi gibi yaİlay da güzel kız ismi bulursun çok rahat ya işin kolay![]()
Yok ya anlamı farklı ve çocuklar uysal oluyor gördüğüm kadarıylaIlay ilaydanin kisaltmasi gibi ya![]()
Uysal oluyorsa bir arastirayim ahahahYok ya anlamı farklı ve çocuklar uysal oluyor gördüğüm kadarıyla![]()