- 31 Ocak 2025
- 238
- 237
- 18
- 29
Sayfanın başındaki tabloya bak bütğn bilgileri yaz ekleyeyimaegamze beni de ekler misin canım 10+6 dan bildiriyorum başka ne bilgi lazımdı cinsiyet belli değil henüz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sayfanın başındaki tabloya bak bütğn bilgileri yaz ekleyeyimaegamze beni de ekler misin canım 10+6 dan bildiriyorum başka ne bilgi lazımdı cinsiyet belli değil henüz
4 kilo verdim 3 aydaKızlar selam kaç kilo aldınız![]()
Bende oglum 3 yasina girdiginde dusunurum diyordum ama isler oyle gelismedi bende sok oldum hamileligi ogrendigimde agladim falanBen hep aralarında çok yaş farkı olmaması taraftariyim.Sirf bu yüzden 3 sene çocuk düşünmedim suya girince bı kereden girmek içinsiz deneyimleyin bakalım suu sıcaksa bende arakanizdan gelmeyi planliyorum
Matmazel - @Fugur
68 ile ogrendim 65e dustum mide bulantisindanKızlar selam kaç kilo aldınız![]()
Çin fali bak bari usg fotosu duzelene kadarİlk defa cinsiyet için çok merak ediyoruz eşimle. 2 oğlum var, ailem arkadaşlarım kız olsun diye dua ediyorlar ve hep kız hissediyorlar. Tek kayınvalidem hariçdoğru düzgün ultrason görüntüm olmadığı için teori de bakamıyorum
![]()
Kulakları tıkayıp güzelliklere odaklanmak en doğrusuBende izmirliyim ve tek çocuğum.onun zorluğunu o kadar çok yaşadım ki.tek çocuk olmak çok zor. bu yüzden oğlumun hep bir kardeşi olsun istedim tek kalsın istemedim. Rabbim bir evlatlarını nasip etti iki oğlum var. Şimdi tekrardan hamileyim Rabbim nasip ederse Bir de kızım olacak ama akrabalarım dediğin gibi o kadar garip bakıyor ki bu duruma hiç de umurumda değiller ben kalabalık aile olmak istiyordum hep Rabbim de bunu nasip etti![]()
Çin falı mı ilk kez duyuyorum68 ile ogrendim 65e dustum mide bulantisindan
3 gun annemlere gittim
Su an 66.5'um
Çin fali bak bari usg fotosu duzelene kadar![]()
Çin Takvimi Cinsiyet Hesaplama 2025 - Op. Dr. Barış Korkmaz burdan bakabilirsiniz rastgele bi sayfa sectim her yerde varÇin falı mı ilk kez duyuyorumnasıl yapılıyor
![]()
Mete Ruzgar Poyraz Doruk falan var cevremdeKızlar ne isim koyacağız ya erkek ismi bulmak ne zormuşSizce Metehan ismi nasıl? Herkes çok yaramaz oluyorlar diyor
![]()
Geriye isim kalmıyor ki genel olarak erkek çocukları hareketli diye düşünmüştüm?Mete Ruzgar Poyraz Doruk falan var cevremde
1 dk durmayan afacanlarbende duymustum ates gunes falan koymayin diyerekten cok hareketli oluyorlarmis
Ben oglumun ismini esimin ve kendi adimin harflerinden olusan bir isim secmistim oyle eglenceli oluyorGeriye isim kalmıyor ki genel olarak erkek çocukları hareketli diye düşünmüştüm?eşim bir telden kızım bir telden ben apayrı bir telden çocuk isimsiz kalacak hahah
Yaa çok mantıklı ama bizim olmaz kesin zor isimlerBen oglumun ismini esimin ve kendi adimin harflerinden olusan bir isim secmistim oyle eglenceli oluyorbi enerji uzmaninin onerisiydi ordan da etkilenmistim birazcik
Aile baglari guclu olur falan diyordu![]()
Bence Cook güzel olucak bir kereden büyütmüş olacaksınızcanımcım muhtemel zor olacak ama bir de iyi yandan bakarsak ikisi bir büyüyecekler :) bakalım ama yine de benim yaşım 40 a dayanacak o yüzden çok şükür diyorum Allah yardımcım olsun:))
1 kiloKızlar selam kaç kilo aldınız![]()
Ay evet ya bende bulamadım bakıyorum biraz da isim çok zor hele bir varlığa isim vermek daha zorKızlar ne isim koyacağız ya erkek ismi bulmak ne zormuşSizce Metehan ismi nasıl? Herkes çok yaramaz oluyorlar diyor
![]()
KeremYaa çok mantıklı ama bizim olmaz kesin zor isimlerİsmi ne oğlunuzun çok merak ettim
![]()
Alihanda çok güzelAy evet ya bende bulamadım bakıyorum biraz da isim çok zor hele bir varlığa isim vermek daha zorMetehan güzel bende Alihan ismini düşünüyordum
![]()
Çok güzel