Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    88
Ben hep aralarında çok yaş farkı olmaması taraftariyim.Sirf bu yüzden 3 sene çocuk düşünmedim suya girince bı kereden girmek için 😂 siz deneyimleyin bakalım suu sıcaksa bende arakanizdan gelmeyi planliyorum 😂🥹

Matmazel - Matmazel - @Fugur
Bende oglum 3 yasina girdiginde dusunurum diyordum ama isler oyle gelismedi bende sok oldum hamileligi ogrendigimde agladim falan😃 cocuk olsun diye 2.5 yil ugrasan ben simdi dogumda tuplerimi baglatmayi dusunuyorum hayat iste🤓
Allah isteyene nasip etsin inşallah🙏

Kızlar selam kaç kilo aldınız 😂
68 ile ogrendim 65e dustum mide bulantisindan
3 gun annemlere gittim
Su an 66.5'um 🥲😁
İlk defa cinsiyet için çok merak ediyoruz eşimle. 2 oğlum var, ailem arkadaşlarım kız olsun diye dua ediyorlar ve hep kız hissediyorlar. Tek kayınvalidem hariç😁 doğru düzgün ultrason görüntüm olmadığı için teori de bakamıyorum 😁
Çin fali bak bari usg fotosu duzelene kadar😁

Bende izmirliyim ve tek çocuğum.onun zorluğunu o kadar çok yaşadım ki.tek çocuk olmak çok zor. bu yüzden oğlumun hep bir kardeşi olsun istedim tek kalsın istemedim. Rabbim bir evlatlarını nasip etti iki oğlum var. Şimdi tekrardan hamileyim Rabbim nasip ederse Bir de kızım olacak ama akrabalarım dediğin gibi o kadar garip bakıyor ki bu duruma hiç de umurumda değiller ben kalabalık aile olmak istiyordum hep Rabbim de bunu nasip etti ❤️❤️
Kulakları tıkayıp güzelliklere odaklanmak en doğrusu😍

Kızlar ne isim koyacağız ya erkek ismi bulmak ne zormuş 🥲 Sizce Metehan ismi nasıl? Herkes çok yaramaz oluyorlar diyor😅
Mete Ruzgar Poyraz Doruk falan var cevremde
1 dk durmayan afacanlar 😀 bende duymustum ates gunes falan koymayin diyerekten cok hareketli oluyorlarmis

Mete Ruzgar Poyraz Doruk falan var cevremde
1 dk durmayan afacanlar 😀 bende duymustum ates gunes falan koymayin diyerekten cok hareketli oluyorlarmis
Geriye isim kalmıyor ki genel olarak erkek çocukları hareketli diye düşünmüştüm?😂😂 eşim bir telden kızım bir telden ben apayrı bir telden çocuk isimsiz kalacak hahah

Geriye isim kalmıyor ki genel olarak erkek çocukları hareketli diye düşünmüştüm?😂😂 eşim bir telden kızım bir telden ben apayrı bir telden çocuk isimsiz kalacak hahah
Ben oglumun ismini esimin ve kendi adimin harflerinden olusan bir isim secmistim oyle eglenceli oluyor😀 bi enerji uzmaninin onerisiydi ordan da etkilenmistim birazcik
Aile baglari guclu olur falan diyordu😀

Ben oglumun ismini esimin ve kendi adimin harflerinden olusan bir isim secmistim oyle eglenceli oluyor😀 bi enerji uzmaninin onerisiydi ordan da etkilenmistim birazcik
Aile baglari guclu olur falan diyordu😀
Yaa çok mantıklı ama bizim olmaz kesin zor isimler😅 İsmi ne oğlunuzun çok merak ettim🥰

canımcım muhtemel zor olacak ama bir de iyi yandan bakarsak ikisi bir büyüyecekler :) bakalım ama yine de benim yaşım 40 a dayanacak o yüzden çok şükür diyorum Allah yardımcım olsun:))
Bence Cook güzel olucak bir kereden büyütmüş olacaksınız 😍

Kızlar ne isim koyacağız ya erkek ismi bulmak ne zormuş 🥲 Sizce Metehan ismi nasıl? Herkes çok yaramaz oluyorlar diyor😅
Ay evet ya bende bulamadım bakıyorum biraz da isim çok zor hele bir varlığa isim vermek daha zor 😂 Metehan güzel bende Alihan ismini düşünüyordum 😂😂

Back
X