- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 83
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
- #18.421
Ya evet çocuğu boğulanlar oluyor allah korusun öğreneceğim artık :)amaaannn nerde rahat geliyosa emzir![]()
yatarken emzirmeye dikkat et ama :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya evet çocuğu boğulanlar oluyor allah korusun öğreneceğim artık :)amaaannn nerde rahat geliyosa emzir![]()
yatarken emzirmeye dikkat et ama :)
Bende sen senin asla çıkarmam..Aynen vallasu an 18-36 kullaniyoruz bizde. banada cok soylendi herkes. ozellikle araba dolu olup bir kisilik eksik yer kaldiginda cocugu kucaga alalim demiyorlar mi, cildiriyorum. biri bagajda otursun diyorum ozaman :) Ben onlemimi alayimda, takdir Allahin :)
O manyaklara benide ekleyinBir sen bir benbide oto koltuklarının hepsi isofixli olacak diye kafayı yedim. Koltukları bir baģlıyoruz sökebilene aşkolsun
Emniyet kemeri+isofix+ güvenlik çengeli var. Herkes gereksiz diyor ama bana göre bebek arabasindan bile daha gerekli. 0-9 9-18 var elimde sonrada 18-36 alıp yükselticiye geçeceğim ama onun isofixlisi turkiyede yok simdiden araştırdim planım getirtmek
Biberonu mamayı sorsan bilmem böylr![]()
Ay senin şu kahkahalarını özledim beeeeO manyaklara benide ekleyindaha cocuk yok piyasada koltugunun derdine düştüm
![]()
Valla oldum bittim. Ev tasi yerlestir daha hala bitmedi is güç. Insallah yarin tamamen biterde bende ise gider dinlenirimAy senin şu kahkahalarını özledim beeee
eheheeh harika bir cevaptı :)Mesajlari okuya okuya geliyorumda birden imin tinrim didim.
Yahu hormonlar cosmus bu kadar gerilmeyin arkadaslar.bebislerde geriliyor yazik gunah. Valla bak hepinizin ustune hapsururum gorursunuz gununuzu :)
Hee görmüyonmuValla oldum bittim. Ev tasi yerlestir daha hala bitmedi is güç. Insallah yarin tamamen biterde bende ise gider dinlenirim
Bende sizleri özledim ayrica :) hersey yolunda mi burada :)
Hee görmüyonmudelinin biri ortaya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış
![]()
Mesajlari okuya okuya geliyorumda birden imin tinrim didim.
Yahu hormonlar cosmus bu kadar gerilmeyin arkadaslar.bebislerde geriliyor yazik gunah. Valla bak hepinizin ustune hapsururum gorursunuz gununuzu :)
İyi geceler...
Yok bence o deli benim. Keşkesen bana deli mi dedin, hibidi hibidi
ya bence bunlar hep 20li haftalardan![]()
![]()
![]()
Yok bence o deli benim. Keşkemaviucurtma33 e özelden yazaymışım konunun buralara götürüleceğini nerden bilirdim. Üzlme gerekli değil dedik ama şuan kıza daha cazip gelmiş olmasın
Bu arada almanca mı tercüme ediyorsun ingilizcemi ikisi demi
Çocuklar sevgi ile sağlık ile büyüsün De kapı önü arkası nerde yatarsa yatsın canım yaa, anneleri mümkünse yanlarında olsun , ailede huzur mutluluk olsun , hangi mobilya kıyafet yada cihaz bunların yerini alabilir ki? Bebek ne anlar mobilyadan markadan paradan , hata bizde değil bize en iyi ebeveynliği en çok harcanan para ile olacağına inandıranlarda.Aynen, benimde saygim var, alan istedigini alsin hatta heveslenen alsin hevesi kursaginda kalmasin kimsenin ama almayi gerekli gormeyene ya da alamayana sanki biz cocuklari kapi arkasinda buyutmusuz gibi cocugun yeri olmali, ben hamile kalmayi planladigimda bu masraflari goze almistim gibi ithamlarda bulunmasin, tek dert bu bence.
Çocuklar sevgi ile sağlık ile büyüsün
Valla bence de bundan sonra bu konudaki mesajlara cevap yazmayıp görmezden gelmekHee görmüyonmudelinin biri ortaya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış
![]()
Oh ne güzel bir lisan bir insan sende üç dil var. Bide karnında insan var etti 5 insanolabilir valla ne diyeyim
neyse insallah diger arkadas benimde niyetimin kotu olmadigini, neden o cevabi verdigimi anlarda konu uzamaz.
her ikisinide yapiyorum canim. ama bugun sabaha kadar almanca :)