Minamom
Laf bana gelmis :)
Bende senin yapmis oldugun gergin yoruma cevaben yazdim ve yorumu sakince tekrar okursan asla saygi sinirini asmadim. oda yapmadiysak kapi arkasinda yatirmadik dedim, -ki yatirmadikda. ve kesinlikle ustun goruyorsunuz gibi birsey de yazmadim, yorumlar duruyor. oda konusunun, ozellikle alamayanlar tarafindan bakildiginda abartildigini dusunuyorum dedim, -ki dusunuyorum. ben dosekte yatirdim derken, alamiyorum durumum yok diye dramatize etmedim, ama durumum olmayabilirdi de, parayla iman kimde bilinmez. Herkesin fikri farkli, hayati farkli, kizlardan birinin dedigi gibi oncelikleri farkli. ben sadece keskin ve kesin fikirlere, sivri cumlelere karsiyim. elestiriye acigim ama okla degil. istersen odasini altinla kapla bebeginin, hakkindir, banane ne karismak duser ne bi laf etmek. ama bir bebegin odasi altinla kaplanmali, paril paril olsun, diger bebeklerin anneleri bunlari goze almamis dediginde, herkese cevap hakki dogar. (burada teşbih var, senin altin kapla gibi birsey demedigini biliyorum.)
amacim ne polemik olusturmak ne de sahsina saldirmak degil. genelleme yapildigi icin fikrimi beyan ettim.