- 22 Ocak 2014
- 85
- 66
- 88
- Konu Sahibi Homely_angel
- #18.501
Beyaz, bazen sarımsı canımHa
Hangi renkti cnm, benim beyaz akıntım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyaz, bazen sarımsı canımHa
Hangi renkti cnm, benim beyaz akıntım var
Valla kiprasmiyo ya. Yada kiprasiyoda ben gaz saniyorum hep. Arada tam gobek deligimin 3 4 parmak altinda bi sertlik oluyo sonra kayboluyo çocuktur heralde diye.umuyorumçocuk bu yogunlukta kıpraşmaya başlamıştır artık:)ordan oraya:)
Valla kiprasmiyo ya. Yada kiprasiyoda ben gaz saniyorum hep. Arada tam gobek deligimin 3 4 parmak altinda bi sertlik oluyo sonra kayboluyo çocuktur heralde diye.umuyorum
Yada ben bayilamiyorum diye o bayildi yorgunluktan![]()
Tesekkur :)Britax-romer:)
Eki Görüntüle 2049225 Kızlar şimdi bnm ikinci beşik için hiç yerim ve odam yok bunu yatak odası salon arası getirip götürücem o yüzden şöyle bir şey ilk 6 ay idare eder mi ne dersiniz![]()
Oğlumun beşiği var yatak odasında boş odada yok 6 ayda da oğluma beşiği bıraktırırım zaten çok takıntısı yok da oda olmadığı içn azcık sıkışcazilk başlarda bende böyle bişey düşünmüştüm canım. taşıma için evet kolay ama 6 ayla sınırlı kalması düşündürdü beni. yani en azından 1 yıla kadar kullanım olsa iyi olabilir. normalde benim bebek için boş bir odam var ancak ben bebeğimden de eşimden de ayrı yatmak istemiyorum. o yüzden yatak odama park yatak düşünüyorum. gerçi daha erken diyorum kendimce ama bende henüz karar veremedim.. bu konuda aşırı kararsızım![]()
masallah bebişine cnm :) aynı fikirdeyim marka önemli değil bencede herkez kendi imkanınca ne yapabiliyorsa onu yapacak önemli olan keyifle yapmak :)Kızlar ayrıntılı ultrasonumuz tamamlandı allaha bin şükür iyiyiz 16 ekim şeker yüklemesi yapacağız inşallah allahın izniyle onuda sağlıkla atlatırız 507 gr 26.6 cm olmuş oğlum tombisiz radyolog oyle dedi maşallah subhanallahhepinizin aynı saglıklı sonucları almasını yurekten diliyorum
bebislerin saglığı iyi olsunda ne aldik ne almadik marka felan önemli değil bütcemiz neyi el veriyosa hepimiz evlatlarimiz icin en iyisini istiyoruz dualarım siz ve evlatlarınızla
![]()
Zırt bırt sallanmıyordur inşallah bu sabitlemiyorsa düşünüyorumEki Görüntüle 2049225 Kızlar şimdi bnm ikinci beşik için hiç yerim ve odam yok bunu yatak odası salon arası getirip götürücem o yüzden şöyle bir şey ilk 6 ay idare eder mi ne dersiniz![]()
Benim aksama kontrolum var hem grip icin ne yaparim onu sorcam hemde aylik kontrolum var bebisimi gorcem.bende hep kıpraşıyor sanıyordum 4 gündür bir his olmayınca anladımki gazmış
deli rüyalar bende devam:) geçen sefer gördükten sonra rüyaya bağladım acaba malummu oldu benim gibi ruh hastasına da bu çocuk durdu diye
ama doktora gitmemekte direniyorum umarım yakında kıpraşirda annesini bir ohhh çektirir evladım![]()
Biraz basit bir beşik yani bana güvenli gelmiyor. Bide bebek büyüdükçe sağa sola devriliyor sürekli hafif olduğundanZırt bırt sallanmıyordur inşallah bu sabitlemiyorsa düşünüyorum
Ben de alanında iyi diye gittim ama kısa sürmesi tesirgin ediyor. 425 lira verdim ve 10 dk sağlıklı olsun da bebeğim önemli değil gerçi. Sadece her şey normal dedi bir rapor verdi geldikEyup ekici normalde çok iyi bu alanda. Ama ne yazıkki artık sektör haline geldiğinden bu kadar kısa sürmüştür. Bende son yorumlarda çok ilgilenmedigini okumuştum. Benim normal muayene eden doktorumun bile 15 dkdan az sürmüyor 10 dk ayrıntılı için gerçekten kısa bir süre.tüm organların bakılmasi vs için. Ben ilk oğlumda yaptırdigimda yaklasık 30 dk sürmüstü tek tek incelemişti doktor bunda daha gitmedim ama.
Amin saol canim inşallah memnun kalırim içime cok sindi gule gule kullansın oğluşlarcok sevindim cnm benim hayırlı olsun insallah ben kızıma alalı bes yıl oldu daha bi yerinde cizik yok kulparı bile sallanmadı yani , insallah sende memnun kalırsın . oglumada yine ordan aldık bakalım allah güle güle kullanmayı nasıp etsin insallah :)
Geçmiş olsun canım aman dikkat et yat dinlen valla en superi alınan keyifben yine hasta oldumişin kotusu kızımda oldu , kızımın kronik astım b
masallah bebişine cnm :) aynı fikirdeyim marka önemli değil bencede herkez kendi imkanınca ne yapabiliyorsa onu yapacak önemli olan keyifle yapmak :)
Ben de alanında iyi diye gittim ama kısa sürmesi tesirgin ediyor. 425 lira verdim ve 10 dk sağlıklı olsun da bebeğim önemli değil gerçi. Sadece her şey normal dedi bir rapor verdi geldik
selam kızlar.. yarın tetanoz aşısı 1.doz için çağırıldım, iğneden hiç korkmayan ben bu aşıdan korkuyorum nedense![]()
Arkadaşlar bu arada aklıma geldi, biz büyük şehirdekiler bir çok şeye daha kolay ulaşıyoruz. Özellikle küçük yerlerde yaşayanlar bulamadıkları şeyler için yardım isterse seve seve yardımcı olurum. Veririz kargoya ulaşır size![]()
aaa süper bebekle ilgili şeylerde sana danışabiliriz.Benim alanım çocuk gelişimi. 16 aylık şuan. Doğar doğmaz bez kitap ve siyah beyaz kartlara başladim. 6 aydan sonrada renkli kartlara ve kalın baskılı az yazılı kitaplara gectim. Şuan istediği kitabi alır getirir okuyayim diye
6 aya kadar kartları gösterdim ve bez kitaptaki nesneleri tanıttım. 6 aydan sonra her gece yatmadan önce kitap okudum halada okurum çok seviyorbaşta hic ilgilenmedi tabi ama zamanla çok sevdi