2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar:KK66:

Bugün annem ziyarete geliyor 1 hafta kalacak babamda gelecek beraber dönecekler. Biraz dinlenme olacak banada.

Ankarada hava baya serinledi kış geliyor diye ilk kez mutluyum:KK66:
evet ya nasıl serinledi artık cam kapı acamıyorum :)
ne güzel sende dinlenmiş olursun

Kozlar ben gece kalktım , yüz üstü yatayım dedim, bir da bir arkadaş gece kıpır kıpır demişti,, gerçekten öyleydi hiç durmuyor şıpa:)) bi an düşündüm ileriki zamanlarda gerçekten yatırmıcaklar:))
Ben demiştim sanırım. Maşallah hiç durmuyor. Ben hergün 3-5 nöbeti tutar gibi o saatlerde uyanık oluyorum. Hani bu sıpalar bu dönemde hep uyurlardı. 10 gündür tepiniyo cimcimem. Korkmuyo değilim. Benim ptz randevum var sormalıyım. Ctz günü de ayrıntılım var. Sağlıklı olsunlar yeterki ama benim akıl sağlığım da yerinde olsun. Zombi gibi olmiyim bakıtacak koşturacak kimsem yok

Ne hissediyorsun? Bence erkek olsa gösterirdi ama bellide olmaz tabi.
Bana da kız gibi geliyor cnm ama doktorlar kesin demeyin ce kafa karışıyor hayırlısı olsun.
Erkek olabilme ihtimali sadece bu sefer hiç bulantı olmadı Karnım çok sivri ve herkes çok güzelleştin diyor arada kalıyorum

mide yanmasından bunalan var mı benim gibi resmen canım acıyor midem agzıma geliyor yanmasından su içiyorum iyice yanıyor ne yapabilirim bileniniz var mı arkadaşlar

mide yanmasından bunalan var mı benim gibi resmen canım acıyor midem agzıma geliyor yanmasından su içiyorum iyice yanıyor ne yapabilirim bileniniz var mı arkadaşlar
Benim ilk gebeligim 9 ay öyle geçti. Tek sikayetimdi mide yanması. Az ve sık yiyordum dikkat ediyordum yediklerime hangisi daha fazla yanma yapıyor diye. Birde yedikten sonra uzanıyordum.

Ben Gaviscon sivi olandan aliyorum canim yoksa dayanilacak gibi degil. Yerden bisey almak icin egildigim zaman bile sivi bogazima kadar geliyor resmen.

Benim ilk gebeligim 9 ay öyle geçti. Tek sikayetimdi mide yanması. Az ve sık yiyordum dikkat ediyordum yediklerime hangisi daha fazla yanma yapıyor diye. Birde yedikten sonra uzanıyordum.
benim yatınca daha çok ağzıma geliyor sanki bugün danışacağım sizimn doktorunuz memorialde idi değil mi bayandı bugün benim doktor hala aynı sekılde davranmaya devam ederse degısıklık yapacağım sizin doktorunuzun da adını öğrenebilir miyim aklımda olsun ilk doğumuzu da ona gerçekleştirdiniz sanırım
Ben Gaviscon sivi olandan aliyorum canim yoksa dayanilacak gibi degil. Yerden bisey almak icin egildigim zaman bile sivi bogazima kadar geliyor resmen.
çoğu arkadaşım gaviscon dedi sorup alayım öğle arası
bende sizin gibiyim genirken bile agzıma geliyor egilince de aynen

benim iştahım fena açıldı arkadaşlar. 17.haftama kadar verirken şimdi 22. haftada 2 kilo almışım 5 hafta içinde. canım acayip bal istiyo. 2-3 haftadır ballı ekmek yiyorum tabi kilo olarak gelmiş bana. sizin de varmı öyle iştah patlaması

benim yatınca daha çok ağzıma geliyor sanki bugün danışacağım sizimn doktorunuz memorialde idi değil mi bayandı bugün benim doktor hala aynı sekılde davranmaya devam ederse degısıklık yapacağım sizin doktorunuzun da adını öğrenebilir miyim aklımda olsun ilk doğumuzu da ona gerçekleştirdiniz sanırım

çoğu arkadaşım gaviscon dedi sorup alayım öğle arası
bende sizin gibiyim genirken bile agzıma geliyor egilince de aynen
Evet memorialda nesrin fener ben cok memnunum ilk doğumdada o takip etti beni. Iyi ki diyorum hala.

benim iştahım fena açıldı arkadaşlar. 17.haftama kadar verirken şimdi 22. haftada 2 kilo almışım 5 hafta içinde. canım acayip bal istiyo. 2-3 haftadır ballı ekmek yiyorum tabi kilo olarak gelmiş bana. sizin de varmı öyle iştah patlaması
ya benim iştah aynı hemen hemen ama bu sabah kalktım ellerim davul gibi bir de tartıldım ki 1 kg daha almışım:KK17: 4 kg etti benim:KK17: doktorun dediğine göre geri kalan 4.5 ayda sadece 4 kg hakkım kaldı :D

Bana da kız gibi geliyor cnm ama doktorlar kesin demeyin ce kafa karışıyor hayırlısı olsun.
Erkek olabilme ihtimali sadece bu sefer hiç bulantı olmadı Karnım çok sivri ve herkes çok güzelleştin diyor arada kalıyorum

Valla benim kız ve karnım sivri. Yanlarda pek bişey yok. Daha cinsiyeti bilmiyorken de eşim sana başka bi güzellik geldi erkek galiba diyordu kuz oldu:anne:

Benim de iştahım açıldı o kadar mide yanmasından sonra:kk77: ama karbohidrat tüketmemeye çalışıyorum mümkün olduğunca. Canım börek istedi dün yaptım biraz yedim abartmadan. Pirinç pilavı hiç yemem, bulgur ayda yılda bir. Makarna ayda yılda bir. Ekmek tamamen kestim. Tek şekerli yediğm meyve:işsiz:

Back
X