2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sarılmak istiyorum daha çok var biliyorum ama elimde değil deyince bende bizim kız bayağı duygusala bağlamış dedim. Bende o dönemlerini çok özlüyorum. Doya doya yaşayamadık o dönemlerini kısmet olmadı ama buna şükür. Sapasağlam yanımda
He yok canım yani ameliyata girmeden oğluma sarılayım çıkınca da kızıma inşallah :)) duygusallığım elimde değil anlamın da :)

Şükür canım Allah onları bize bizi onlara bağışlasın :dua:

Kızlar e bebek sitesinde indirim var bebek ihtiyaçlarında. Avent biberonlar filan indirimli ben akşama bu tarz ihtiyaçlarının hepsini alıp bu işten sıyrılmayı düşünüyorum hazır indirim varken :)
Ben bi bakıyım muaynehanenin yanında babymall var bugun gireceğim artık çocugun iki corabı ıkı eldıvenı bı zıbını var :D onları da babası aldı :D

Ben bi bakıyım muaynehanenin yanında babymall var bugun gireceğim artık çocugun iki corabı ıkı eldıvenı bı zıbını var :KK70: onları da babası aldı :KK70:

Bak canım mutlaka. Ben göğüs pompasını göğüs ucu kremini temassız ateş ölçeri emziği filan aldım daha çoğu duruyo alıncakları şu temel ihtiyaçları bitireyimde belli diğerlerini hallederim dedim hazır indirimde var akşama internetten sipariş vericem

kızlar ben kaçar randevu 7 de sonra dönüş yaparım hayırlı sonuclarla gelirim inş
kendinize iyi bakın yormayın dinlenin sağlıkla hoşcakalın

Bizim zamanlarımız çok yakın benimde 2 canım bendede tık yok bakalım.
Hadi bakalım önümüzdeki hafta olur insallah☺☺
mide yanmasından bunalan var mı benim gibi resmen canım acıyor midem agzıma geliyor yanmasından su içiyorum iyice yanıyor ne yapabilirim bileniniz var mı
yazın çok olmuştu benim de domates yiyor musun onun çok mide yanması yaptığını farketmistim mesela..sen de öncelikle nelerin artırdığını bul.elma ve armut iyi geliyordu biraz bana

Kan tahlili yaptrmistim gcen konturola gittigimde canm sonuca dun baktim D dimer 0.91 yaziyo biraz yüksek diyo merak ettim bu testi yaptran varsa sonucu nasil cikmisti diye

Hımmm benimkinde genetik olarak bakılmıştı, senin dediğin başka bişi sanırım.

Özellikle deneyimli anneler ve arastirma yapan anneler ateş ölcer marka öneri istesem bana yardımcı olurmusunuz???
Canım ben medifine temassız ateş ölcer almıştım memnun kaldım sonuçlar doğru çıkıyo alindan ölçüyorum ben kulaktan ölçer ve koltuk altından olanları oğlum istemedi kullanamadim

Benim dün ayrıntılı ultrasonum vardı çok şükür her şey güzel. Doktorum radyologa yönlendirmişti. Tatlı bi doktor hanıma denk geldim tane tane anlattı. Bebişim uyuyordu uygun bir pozisyonda olduğu için ölçümler çabuk bitti. Yüzünü çok merak ediyordum ama ellerini yumruk yapmış eşine kafasını dayamıştı. Öksürdüm falan çok az görebildik çekince ellerini. Rabbim herkese sorunsuz kontroller nasip etsin. Bütün bebekler sağlıkla gelsin inşallah. 351 gr olmuşuz. Fl 33.11 mm kaç ile çarpıyorduk kızlar tahmini boy uzunluğu için?

Benim dün ayrıntılı ultrasonum vardı çok şükür her şey güzel. Doktorum radyologa yönlendirmişti. Tatlı bi doktor hanıma denk geldim tane tane anlattı. Bebişim uyuyordu uygun bir pozisyonda olduğu için ölçümler çabuk bitti. Yüzünü çok merak ediyordum ama ellerini yumruk yapmış eşine kafasını dayamıştı. Öksürdüm falan çok az görebildik çekince ellerini. Rabbim herkese sorunsuz kontroller nasip etsin. Bütün bebekler sağlıkla gelsin inşallah. 351 gr olmuşuz. Fl 33.11 mm kaç ile çarpıyorduk kızlar tahmini boy uzunluğu için?
Hadi gözünnn aydın, darısı bize inş.. 7 ile çArpıyorduk

Back
X