- 22 Eylül 2013
- 658
- 319
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
- #18.761
Aşlahım en çok ben almışım sanırımKızlar kilo durumunuz ne alemde
Sizlerin almadıkları bana gelmiş

63 ile başladım 69 um beslenmem eskisi gibi ama alıyorum işte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşlahım en çok ben almışım sanırımKızlar kilo durumunuz ne alemde
Benimki ozeldi ama fark etmedi doktor keyfi olarak randevuyu 28 eylulden 10 ekime atti.Evet benimki de geç
Devlet olunca
Ekimin 9unda pazartesi günü
Oradakiler saat 4te gel sıra vereceZ mesaileri 4-6araso zaten dedi
Beklemek sıkıntı değil ama kesin bakılır dimi
Bir de dersim o gün 3.40ta bitiyor + nöbetçiyim mefta olduğum bir gün yani 4ten önce mümkün değil yetişemem ama gittiğimde bebeğim yorgunlukta.çn ben gibi fenalaşmış olur kesin![]()
Bunuda inceleyeyım temazsız daha kullanıslı heralde herkes temazsiz öneriyo tesekkurler paylaştıgın içinEki Görüntüle 2049869 Bizim temazsız ateş ölçer bu canlar Braun un oğlumda almıştık memnunum :)
Ben de +6. 62 ile başladım 68im şimdi. Grubun boy ortalamasını da düşürüyorum zaten:) Yusyuvarlak tostoparlak devam:)Aşlahım en çok ben almışım sanırım
Sizlerin almadıkları bana gelmiş
63 ile başladım 69 um beslenmem eskisi gibi ama alıyorum iştetek kurtarıcım bu denli kilom olduğu dışarıdan belli değil sadece tartıda
Kullanışlı canım gerçekten saniyeler içinde ölçtüğü için pratik oluyor bebekler de sıkılmıyor koltuk altında dereceyle beklemekten :))Bunuda inceleyeyım temazsız daha kullanıslı heralde herkes temazsiz öneriyo tesekkurler paylaştıgın için![]()
4 kilo aldım yani:) 1.5 iyi di ya 4 diyince çok geliyor:) 1.5 ta anlaşalım bizVerilen kiloları geri alınca da kilo almış sayılıyormuş canım yani mantıklı geldi bana da :)
Sağol cnm tahminlerimizde de bu yöndeydi zatengözünaydın canım sonunda gösterdi senin minik :)
Aynen cnm ultrason açar açmaz şak diye gördükHadi gozunaydin canim nihayetgosterdi demek
4 kilo aldım yani:) 1.5 iyi di ya 4 diyince çok geliyor:) 1.5 ta anlaşalım biz![]()
Sağol cnm prenseslere alışveriş yapalım artıkOooo gözünaydın canım![]()
Amin cnm sağlıklı kucağımıza alalım inşBelirsizlikler bitti artık
Allah gönlüne göre versin canım
Yani görüntüde kilolu durmuyorum ama yine de çok almasam iyi haniBilmiyordum ben de canım burdan bir arkadaş yazmıştı aklım da kaldı 4 olsa da bişey olmaz canım 5 ayda 4 kilo ne ki ben oğlumda bu aylarda 10 kg filan almıştım rahat :)) Bu sefer 3 kilo hem de oğluma hamile kaldığım kilodan 1 kg aşağı başladım bu gebeliğe :)) Bence gayet iyisin![]()
Görüntü de yok canım evet sadece hamiş göbeği o kadar da normal bence :) İnşallah geçmeyiz doğumdan sonra 7-10 kilo gitmiş oluyor zaten gerisini de hallederiz diyetle :))Eki Görüntüle 2049878
Yani görüntüde kilolu durmuyorum ama yine de çok almasam iyi hani65 i geçmeyimde bişeklde verilir inşallahh :)
Çok nadirde olsa oluyor cnm. Hayırlı geceler. Allah rahatlık versin.Kızlar kızlar iyigeceler
Şu su gibi akıntısı olan dostlarım hala sizinde devam ediyormu?
Eki Görüntüle 2049878
Yani görüntüde kilolu durmuyorum ama yine de çok almasam iyi hani65 i geçmeyimde bişeklde verilir inşallahh :)