2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evet benimki de geç
Devlet olunca :anneadayı:
Ekimin 9unda pazartesi günü
Oradakiler saat 4te gel sıra vereceZ mesaileri 4-6araso zaten dedi
Beklemek sıkıntı değil ama kesin bakılır dimi
Bir de dersim o gün 3.40ta bitiyor + nöbetçiyim mefta olduğum bir gün yani 4ten önce mümkün değil yetişemem ama gittiğimde bebeğim yorgunlukta.çn ben gibi fenalaşmış olur kesin :KK42:
Benimki ozeldi ama fark etmedi doktor keyfi olarak randevuyu 28 eylulden 10 ekime atti.

Benim iştahım berbatlaştı. Günde 4 öğün sağlam yiyorum. İkindine doğru içim eriyo. Bugün sade yarım ekmek yedim 3-4 gibi. Açık çay çok içmeye başladım oda midemi kazındırıyo olabilir. 2-3 haftadır balı çok tüketmeye başladım. 82 ile başladım. 4 hafta önce 79 dum şimdi 81-82. Sanırım 2-3 haftada aldım. Korkuyorum böyle giderse 15 kilo daha alırım kesin.

Aşlahım en çok ben almışım sanırım
Sizlerin almadıkları bana gelmiş :olamaz:
63 ile başladım 69 um beslenmem eskisi gibi ama alıyorum işte :cry:tek kurtarıcım bu denli kilom olduğu dışarıdan belli değil sadece tartıda
Ben de +6. 62 ile başladım 68im şimdi. Grubun boy ortalamasını da düşürüyorum zaten:) Yusyuvarlak tostoparlak devam:)

4 kilo aldım yani:) 1.5 iyi di ya 4 diyince çok geliyor:) 1.5 ta anlaşalım biz:KK66:

Bilmiyordum ben de canım burdan bir arkadaş yazmıştı aklım da kaldı 4 olsa da bişey olmaz canım 5 ayda 4 kilo ne ki ben oğlumda bu aylarda 10 kg filan almıştım rahat :)) Bu sefer 3 kilo hem de oğluma hamile kaldığım kilodan 1 kg aşağı başladım bu gebeliğe :)) Bence gayet iyisin :KK19:

Ayy cok gerildim kizlar gece gece.çocuk bakiminda babalar daha az karissinlar.oğlum 5 yasinda dogdugundan beri hep ilgilenir saolsun ama aşırı derecede herseye karisir.hasta oldu mu sanki o annesiymis gibi bana mudahele ettirmez :( oglum hasta ara ara kusuyor ve ishal azar azar zorlamadan biseyler yedirmeye calisiyorum gece gece zorlayarak haslanmis patates yedirmeye calisti ve nihayetinde benim yedirdiklerimi de bosaltmis oldu saolsun. Zaten benim midem hala kötü Allah tan bu gece annem vardi da o temizledi :110: 2.cocuga karisma ben buyutecem diyorum artik o kadar geriliyorum. :kızgın:

IMG_2125.webp
Bilmiyordum ben de canım burdan bir arkadaş yazmıştı aklım da kaldı 4 olsa da bişey olmaz canım 5 ayda 4 kilo ne ki ben oğlumda bu aylarda 10 kg filan almıştım rahat :)) Bu sefer 3 kilo hem de oğluma hamile kaldığım kilodan 1 kg aşağı başladım bu gebeliğe :)) Bence gayet iyisin :KK19:
Yani görüntüde kilolu durmuyorum ama yine de çok almasam iyi hani :KK66: 65 i geçmeyimde bişeklde verilir inşallahh :)

Eki Görüntüle 2049878
Yani görüntüde kilolu durmuyorum ama yine de çok almasam iyi hani :KK66: 65 i geçmeyimde bişeklde verilir inşallahh :)
Görüntü de yok canım evet sadece hamiş göbeği o kadar da normal bence :) İnşallah geçmeyiz doğumdan sonra 7-10 kilo gitmiş oluyor zaten gerisini de hallederiz diyetle :))

Günaydın:anne:

Eki Görüntüle 2049878

Benim yok senin gibi karnım:anneadayı: iç karnım geniş galiba:işsiz: benimde hedef 65 i geçmemek. Ama gariptir ne yesek kilo olacak gibi, her gün sabah tartılıyorum artmış oluyor azıcık da olsa. Yürüyüşü bırakmamak şart galiba:KK76:

Back
X