2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yok
kuuzm günde 1 adet içebilirsin demişti doktor bana türk kahvesi vb
4 bardak cay normal ınsana bıle cok eger buyuk bardaksa kuzum demiri alıp goturuyor
bence sen onuda azalt serim büyük kupayla ıcıyorsan
yok kız çok açık içerim nide normal çay bardağında. Sabah iki öğlen bir akşam bir. Öyle

Kızlaaar kız anaları :) isim konusunda ne düşünüyorsunuz bana da yardımcı olun seçenek çok olunca seçmek de zor oluyor,erkek analarının işi daha kolay sanki :)
biz basından beri kız olursa ipek diyorduk erkeğe bulamıyorduk bence en zoru erkek kız ismi çok ve güzel isimler var ama erkek isimleri çok az
bizim kızın ismi meğer cinsiyet cok belli olmadan belirlenmiş ipek düşünüyorduk ipek diye diye kıız çağırdık :D

Kızlar bnm bebege 11 haftalıkken kız gibi dendi kendi doktorum hep soru işareti bırakıyorum diyo sizce kızmıdır kız dendi simdi emin diller aklım karıştı

biz basından beri kız olursa ipek diyorduk erkeğe bulamıyorduk bence en zoru erkek kız ismi çok ve güzel isimler var ama erkek isimleri çok az
bizim kızın ismi meğer cinsiyet cok belli olmadan belirlenmiş ipek düşünüyorduk ipek diye diye kıız çağırdık :KK70:
ipek ismi çok hoş bende isim listeme eklemiştım :)

Kızlaaar kız anaları :) isim konusunda ne düşünüyorsunuz bana da yardımcı olun seçenek çok olunca seçmek de zor oluyor,erkek analarının işi daha kolay sanki :)
Canım bende baya uzun bi isim listesi vardı sonunda selin ve derin olarak karar verdim eşim bi huysuzluk yapmazsa bu şekilde olacak kızlarımın isimleri beğendiğim kız isimlerini yazayım belki beğendiğin olur içinden defne,melis,beren,ela

Biz de Defne koyacağız canım inşallah bebek oluşmadan karar vermiştik vermiştim daha doğrusu oğlumun ismini eşim koyunca bunda hiç karışamıyor baştan öyle anlaşmıştık :)

Canım bende baya uzun bi isim listesi vardı sonunda selin ve derin olarak karar verdim eşim bi huysuzluk yapmazsa bu şekilde olacak kızlarımın isimleri beğendiğim kız isimlerini yazayım belki beğendiğin olur içinden defne,melis,beren,ela
selin benim çocukluktan beri hayalimdi. benden önce kuzenim koydu :)

Selam kızlar ,doktor muayenesinden geldik,21 haftalık gayet sağlıklıyız.Renkli ultrason yaptıran var mı İstanbul için fiyatlar 350-450 arası değişiyor sanırım.Birde Avrasya Hastanesi GOP hastanesine giden var mı aranızda?

Benim ablam yılbaşında orda doğum yaptı. Dr’dan falan da memnun kaldı hastane de yeni zaten.

Bende isim bulamayanlardanım:işsiz:

Melis defne asya isimlerini beğeniyorum. İpek annemin ismi :KK68:

Ayrıca ismin anlamına ve enerjisine filan da netten bakmaya çalışıyorum. Önerilere açığım:KK24:

Benim ablam yılbaşında orda doğum yaptı. Dr’dan falan da memnun kaldı hastane de yeni zaten.

Ayrıca ismin anlamına ve enerjisine filan da netten bakmaya çalışıyorum. Önerilere açığım:KK24:
Bence hepsi çok güzel

ben derin ismini kız da değilde erkek çocuğunda daha çok beğeniyorum
erkekte aren arden bora ediz bulut ferman bunları dusunmustuk ama sadece konusmustuk kız kesin ipekti
uğraştırmadı kızçem :)
arkadşaım beril koyacak kızının ismine bi arkadaşım da pera

Kıza eliz de güzel bence anlamı da güzel emir veren prenses demekmiş
Arkadaşımın düşündüğü isimlerden ilgın dilge ıraz da vardı anlamlarını bilmiyorum ama

ipek ismine bayiliyorum.hep hayalimdi fakat ailede olunca vazgecmek zorunda kaldim.
ayda ,karin, beste ,asya, aslı ,cemre ,gülper begendigim isimler arasinda .

oğlumun ismi CAN .erkek bebege isim bulmak cok zor gercekten.
2. bebegim kiz CANSIN koyucaz nasipse.

hastane kapi susumu ve lohusa anne kiz tac takimi yaptim.fakat ne yaptiysam buraya yukleyemedim.nasil yukleyebilirim.

Senle ayni gunuz diye merak ettim senin kasilmalar ne zaman basladi? Bir de nasil oluyor cunku acaba ben siskinlik sanip anlamiyomuyum. Bazen boyle tas gibi oluyor ama tum karnim yarim saat sonra falan normal sertlige donuyor
Benim hep sert öyle yarım saat sonra falan geçmiyor. Göbek deligimin üstünden itibaren komple sert. Yatınca yumusuyor sadece ayakta bu şekilde. Yani diğerlerinin anlattığı kasilmaya pek benzemiyor. 2 kez ultrasonda kasilma görüldü ama sonra o da kayboldu. Her gün 1 saşe magnezyum alıyorum ve bol su içiyorum. Sertlikte bi düzelme yok ben de o yüzden artık düşünüp moralimi bozmamaya karar verdim. Bu arada benimki başlayalı epey oldu yani 2 ay falan olmuştur tahminimce.

bizim kızın ismi meğer cinsiyet cok belli olmadan belirlenmiş ipek düşünüyorduk ipek diye diye kıız çağırdık :KK70:
Güzel isim çok işte sorun o :olamaz:İpek güzelmiş ama:KK200:

Beren,derin,Defne,Melis benim de listemde var ama hala kararsızım :KK12:

Biz de Defne koyacağız canım inşallah bebek oluşmadan karar vermiştik vermiştim daha doğrusu oğlumun ismini eşim koyunca bunda hiç karışamıyor baştan öyle anlaşmıştık :)
Ne güzel maşallah herkes önceden karar vermiş,bizde de oğlumun ismini eşim koymuştu şimdi sıra bende onun için stres oldum :)

Oğlumun adı kaan celil. Kıza da sultan diye dalga geçiyorum. Eşim de biri kaan biri sultan bizde köle olalım ozaman diyor. Oğlum gerçekten kaan gibi davranıyor

Kızlar pişti olacak anlaşılan,hep aynı isimler düşünülüyor,hepimiz Melis mi koysak :KK70:siz seçin de ben de kopya çekeyim arasından:olamaz:

Back
X