2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ayrıntılısan çıktım çok şükür herşey yolunda bebiş 580 gr fl 42mm boyumuz kaç acaba
Birde kalpte 4 odacık gözükmüş fakat damarlar bebeğin duruşundan net değerlendirilememiş fekal eko istedi yaptırsammı bilemedim

gözünüz aydın maşallah size:nazar:

K Kaan-merve nemesis nemesis kızlar sakin, üzmeyin kendinizi de birbirinizi de. başta köpekler olmak üzere hayvanlara aşırı hassas bir insan olarak içim acıdı benimde ama bazen durumlar farklı olabiliyor. daha öğrenci olduğumuz dönemde eşim de bir kedi yavrusunu fark etmeyip üzerinden geçmişti, minnacık hayvan kocaman araba üzerinden geçtiği için sokağın başındaki veterinere bile yetiştiremedik. kaldı ki yaşadığımız şartlar başka olabilir, bir kez de bizim köyde kocaman köpeğimizi zehirlediler, gördüğümüzde henüz yaşıyordu. hemen köydeki baytar denen adama götürdük, ben köpekten anlamam büyükbaş bakarım dedi. daha çocuktum ama adama neler söylemiştim. şehir çok uzak olmadığından oraya götürdük, küçük şehirde akşam veteriner kapalı ki zaten öyle bir sürü veteriner de yok. işte koşullar başka olunca çaresizlik olabiliyor.

buraya kalp krizi geçiren 27 yaşındaki arkadaşımızı yazmıştım, durum iyiye gitmiyor ve başka doktorlarla görüşmek dışında elimizden bir şey gelmiyor. bugün ilaçları kestiler, öyle bekleniyor.

nemesis nemesis hele ki sen bu hafta stresten uzak durmalısın, hafta olarak da çok duygusal bir haftadayız zaten, lütfen eski haline dön, yoksa ben de ağlarım bak.

_heidi_ _heidi_ evcil dostunu kaybetmiş biri olarak seni anlıyorum ama unutma ki burası hamilelik topiği ve düşüncesi ne olursa olsun kimseye sert çıkmamalısın. haklı olduğun noktalar olabilir ama daha yumuşak bir dil lütfen.

Kızlar ayrıntılısan çıktım çok şükür herşey yolunda bebiş 580 gr fl 42mm boyumuz kaç acaba
Birde kalpte 4 odacık gözükmüş fakat damarlar bebeğin duruşundan net değerlendirilememiş fekal eko istedi yaptırsammı bilemedim
canım gerekli görülmese bile yapılıyor ben istedim gerekli görmedi iki doktorda benm arkadaşımda kendi yaptırmıstı
bence yaptır derim aklın kalmaz en azından

canım evcil hayvanlar da evin bir bireyi gibi oluyor ve ayrılması çok zor biliyorum. ama unutma hayatın gerçekleri, onların acı çekmesi daha üzücü oluyor. umarım iyileşsin, kızınla oyunlar oynasın ama kendini her ihtimale hazır tutmaya da çalış. ben kuşum öldüğünde haftalarca kötü oldum, hala her sahil yolundan geçişte gömdüğümüz yere bakar hüzünlenirim ama sonra güzel günleri hatırlamaya gayret ediyorum.
teşekkür ederim canım elime doğan 10 yaşındaki kedimi de kaybetmiş biri olarak seni .çok iyi anlıyorum 2 ay her gün agladım hala hatırladıkca aglıyorum
ıns kötu sonuclar cıkmaz temennim o yönde
Günaydın mı tünaydın mı demeliyim bilemedim :deli:
Bi çıkıp bi düşen ateşim sonunda dünden beri kayboldu ortalıktan ama şu öksürük ve burun tıkanıklığııı.... geceleri uyuyamıyorum kızlar nefes alamıyorum keşke hemen iyileşsem :dua:
canım çok gecmiş olsun dikkat et kendine eger etrafında lohusa bırı varsa bıraz sütünden burnuna çek canım

eşimde iş seyahatine gitti orda hasta olmus simdi bende tırstım umarım bana bulasmaz iş yerinde herkes hasta zaten

Bacilar bi yatak/besik/anneyani yatak öneriside ben yapabilirmiyim? Belki sizede fikir olur...
anne yani yatagi cok istedim.. fakat oda belirli aya kadar sonra yine yeni yatak.. kücük oluyo cünkü ebatlari.. eeeeeennn mantikli olaya giriyorums imdi... 7 yasina kadar kullanabilecegi saglam bi yatak aldim.. ve onu baslarda önce anne yani yaptim.. ardindan büyüdügünde normal
Haline getircem insallah.. ikiz oldugu icinde yer bollugu lazim :-) halatlada yataga sabitlestirebilirsiniz.. anlatinca pek canlanmiyo degil mi gözde? Resimler ekte :-)
Fikir olsun sizede ..

ayy çok şeker olmuş, iki bebişle nasıl güzel olacak :)

canım gerekli görülmese bile yapılıyor ben istedim gerekli görmedi iki doktorda benm arkadaşımda kendi yaptırmıstı
bence yaptır derim aklın kalmaz en azından

teşekkür ederim canım elime doğan 10 yaşındaki kedimi de kaybetmiş biri olarak seni .çok iyi anlıyorum 2 ay her gün agladım hala hatırladıkca aglıyorum
ıns kötu sonuclar cıkmaz temennim o yönde

canım çok gecmiş olsun dikkat et kendine eger etrafında lohusa bırı varsa bıraz sütünden burnuna çek canım

eşimde iş seyahatine gitti orda hasta olmus simdi bende tırstım umarım bana bulasmaz iş yerinde herkes hasta zaten

Çok salgın var canım herkes hasta ben evdende çıkmıyorum nerden buldum bu gribi bilmiyorum üşüttüm heralde ama hamilelikte hasta olmak çok zormuşşş

K Kaan-merve nemesis nemesis kızlar sakin, üzmeyin kendinizi de birbirinizi de. başta köpekler olmak üzere hayvanlara aşırı hassas bir insan olarak içim acıdı benimde ama bazen durumlar farklı olabiliyor. daha öğrenci olduğumuz dönemde eşim de bir kedi yavrusunu fark etmeyip üzerinden geçmişti, minnacık hayvan kocaman araba üzerinden geçtiği için sokağın başındaki veterinere bile yetiştiremedik. kaldı ki yaşadığımız şartlar başka olabilir, bir kez de bizim köyde kocaman köpeğimizi zehirlediler, gördüğümüzde henüz yaşıyordu. hemen köydeki baytar denen adama götürdük, ben köpekten anlamam büyükbaş bakarım dedi. daha çocuktum ama adama neler söylemiştim. şehir çok uzak olmadığından oraya götürdük, küçük şehirde akşam veteriner kapalı ki zaten öyle bir sürü veteriner de yok. işte koşullar başka olunca çaresizlik olabiliyor.

buraya kalp krizi geçiren 27 yaşındaki arkadaşımızı yazmıştım, durum iyiye gitmiyor ve başka doktorlarla görüşmek dışında elimizden bir şey gelmiyor. bugün ilaçları kestiler, öyle bekleniyor.

nemesis nemesis hele ki sen bu hafta stresten uzak durmalısın, hafta olarak da çok duygusal bir haftadayız zaten, lütfen eski haline dön, yoksa ben de ağlarım bak.

_heidi_ _heidi_ evcil dostunu kaybetmiş biri olarak seni anlıyorum ama unutma ki burası hamilelik topiği ve düşüncesi ne olursa olsun kimseye sert çıkmamalısın. haklı olduğun noktalar olabilir ama daha yumuşak bir dil lütfen.
ben arkadaşları gerçekten anlıyorum. sen olaya dışardan baktığın için matıklı bakabilmişsin. ama arkadaşlar bu konuda hayli hassas oldukları için çok duygusal baktılar.sanki bilerek ezmişim çarpıp kaşmışım eziyet etmişim gibi düşünüyorlar şuan. kaldıki ""onu öyle görünce yüreğim dayanamadı içeri koştum ağladım"" diye söylüyorum. zaman geçince beni anlayacaklarını düşünüyorum yoksa yapabilecek başka bişey yok.

Çok salgın var canım herkes hasta ben evdende çıkmıyorum nerden buldum bu gribi bilmiyorum üşüttüm heralde ama hamilelikte hasta olmak çok zormuşşş
evet bende cok korkuyorum arkadaım oldu 1 hafta yattı hala ıyılesemedı ılacsız olunca zor her bıtkı de içilmiyor öyle gecmesını beklıyor insan bol bol terle canım vıtamın almaya calıs tekrar cok gecmıs olsun

k istedim.. fakat oda belirli aya kadar sonra yine yeni yatak.. kücük oluyo cünkü ebatlari.. eeeeeennn mantikli olaya giriyorums imdi... 7 yasina kadar kullanabilecegi saglam bi yatak aldim.. ve onu baslarda önce anne yani yaptim.. ardindan büyüdügünde normal
Haline getircem insallah.. ikiz oldugu icinde yer bollugu lazim :-) halatlada yataga sabitlestirebilirsiniz.. anlatinc

Selamlar,

Çok beğendim güle güle kullanın. Ebatlarını ve nerden aldığını ve mümkünse fiyatını paylaşabilir misin?

Teşekkürler...

Aynen doğum çok ani bir olay aslında ben 10 cm açılmıştım ve karnıma bile bastılar ama oğlum çıkmamıştı kordona dolanmış çatının ikinci boğumunda takılmıştı nabzı filan düşünce apar topar ameliyathane götürdüler beni doktor başına elliyordu ama normal doğum kısmet değilmiş soranlara ben oğlumu iki türlü doğurdum diyorum hem normal hem sezaryen :KK70:ikisini de iyi bilirim :KK70:

Bende aynısını yaşadım kordon dolanmasından dolayı Son dakika sezeryan

Merhaba kızlar nasılsınız dün kontrele gitmistim bebeğim ters duruyormuş 36.haftaya kadar dönebilir takılcak birşey değil dedi doktorum ama eve gelince biraz internetten araştırdım da moralim bozuldu var mı bu durumu yaşayan yada bilgisi olan

kızlar bizim kayınpeder kartı alın istediğinizi alın demiş :D tabi bunu duyunca benim gözlerimden dolar işaretleri oluşu verdi
bebek arabası anakucagını eltim verecekmiş
sizce neler alayım elektronikleri aradan cıkartayım diyorum
kartı da bi daha alamayacağımızı düşününce Allah ne verdiyse alayım diyorum :D:D:D:D:D
dedecik dedecik diye :D:D:D

Selamlar,

Çok beğendim güle güle kullanın. Ebatlarını ve nerden aldığını ve mümkünse fiyatını paylaşabilir misin?

Teşekkürler...
Canim ben yurtdisindaYim.. o yüzden trdeki imkanlari bilmiyorum ama cok cesit var mobilyacilarda.. bunun ebatlari mesela:

70cm x 140 cm

Merhaba kızlar nasılsınız dün kontrele gitmistim bebeğim ters duruyormuş 36.haftaya kadar dönebilir takılcak birşey değil dedi doktorum ama eve gelince biraz internetten araştırdım da moralim bozuldu var mı bu durumu yaşayan yada bilgisi olan
Canim daha 20haftalardasindir... daha cok döner bebis.. hic merak etme...

kızlar bizim kayınpeder kartı alın istediğinizi alın demiş :KK70: tabi bunu duyunca benim gözlerimden dolar işaretleri oluşu verdi
bebek arabası anakucagını eltim verecekmiş
sizce neler alayım elektronikleri aradan cıkartayım diyorum
kartı da bi daha alamayacağımızı düşününce Allah ne verdiyse alayım diyorum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
dedecik dedecik diye :KK70::KK70::KK70:

Ohhhhhh ballisinizzzz.. bebek kamerasini hemen al :KK70: hatta 4moms mamaroo'un elektrikli anakucagini al.. :KK70: bu firsat bidaha gecmez ele..

Ohhhhhh ballisinizzzz.. bebek kamerasini hemen al :KK70: hatta 4moms mamaroo'un elektrikli anakucagini al.. :KK70: bu firsat bidaha gecmez ele..
hemen bakayım yatak odamda kendı yatagında yatırmayı dusunuyorum
ev ıkı katlı bende gun ıcınde asagıda olacagımdan bır de salona besık alayım dıyorum o yuzden kamera dusunmemıstım kemaradan gorup ın cık yapmam yanımda durması daha ıyı olur dıye baksam mı acaba bılemedım ama o anakucagına hemen bakacagım :)

canım oyle olan arkadaslarım vardı döndü benimki de sımdı yanmus duzlemesıne degısır dedı doktor takma hıc doguma kadar 40 kere döner

hemen bakayım yatak odamda kendı yatagında atırmayı dusunuyorum
ev ıkı katlı bende gun ıcınde asagıda olacagımdan bır de salona besık alayım dıyorum o yuzden kamera dusunmemıstım kemaradan gorup ın cık yapmam yanımda durması daha ıyı olur dıye baksam mı acaba bılemedım ama o anakucagına hemen bakacagım :)
Bence kamera şart. Ben cok kullanıyorum bir yere gitsem bile yanıma alıyorum hala. Bir misafir gelse üst kata yatırırsın aklın kalmaz hem. 4 moms ćok güzel bir ürün ama hem çok pahalı hem kullanımı kısa süre.

Daha 1500 kere döner. Benimki bazen başaşagı bazen yukarda hareketlerden anlıyorum. 33 34ten sonra önemli oluyor. 37den sonra iyice zorlasıyor ama doğum anı dönen bile var.

Bence kamwra şart. Ben cok kullanıyorum bir yere gitsem bile yanıma alıyorum hala. Bir misafir gelse üst kata yatırırsın aklın kalmaz hem. 4 moms ćok güzel bir ürün ama hem çok pahalı hem kullanımı kısa süre.
hmm ben misafiri hiç düşünmedim :D
o zaman listeye ekleyim bi araştırıyım markalarını sen yanına alıp gıttıgın yerde yatırdıgın odaya koyup oturdugun yerden mı ızlıyorsun cnm

Back
X