K
Kaan-merve
nemesis
kızlar sakin, üzmeyin kendinizi de birbirinizi de. başta köpekler olmak üzere hayvanlara aşırı hassas bir insan olarak içim acıdı benimde ama bazen durumlar farklı olabiliyor. daha öğrenci olduğumuz dönemde eşim de bir kedi yavrusunu fark etmeyip üzerinden geçmişti, minnacık hayvan kocaman araba üzerinden geçtiği için sokağın başındaki veterinere bile yetiştiremedik. kaldı ki yaşadığımız şartlar başka olabilir, bir kez de bizim köyde kocaman köpeğimizi zehirlediler, gördüğümüzde henüz yaşıyordu. hemen köydeki baytar denen adama götürdük, ben köpekten anlamam büyükbaş bakarım dedi. daha çocuktum ama adama neler söylemiştim. şehir çok uzak olmadığından oraya götürdük, küçük şehirde akşam veteriner kapalı ki zaten öyle bir sürü veteriner de yok. işte koşullar başka olunca çaresizlik olabiliyor.
buraya kalp krizi geçiren 27 yaşındaki arkadaşımızı yazmıştım, durum iyiye gitmiyor ve başka doktorlarla görüşmek dışında elimizden bir şey gelmiyor. bugün ilaçları kestiler, öyle bekleniyor.
nemesis
hele ki sen bu hafta stresten uzak durmalısın, hafta olarak da çok duygusal bir haftadayız zaten, lütfen eski haline dön, yoksa ben de ağlarım bak.
_heidi_
evcil dostunu kaybetmiş biri olarak seni anlıyorum ama unutma ki burası hamilelik topiği ve düşüncesi ne olursa olsun kimseye sert çıkmamalısın. haklı olduğun noktalar olabilir ama daha yumuşak bir dil lütfen.