2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Teşekkür ederim arkadaşlar ne bileyim işte doktor da öyle dedi ama şu internette araştırma yapınca yok sadece gebelerin %3de görülür vs vs diyince anormal bir durum gibi geldi canım sıkıldı

Teşekkür ederim arkadaşlar ne bileyim işte doktor da öyle dedi ama şu internette araştırma yapınca yok sadece gebelerin %3de görülür vs vs diyince anormal bir durum gibi geldi canım sıkıldı
Aslında bu içini rahatlatmali. Doğumu başlayan gebelerin sadece %3ünde makat geliş görülüyor demek;)

hmm ben misafiri hiç düşünmedim :KK70:
o zaman listeye ekleyim bi araştırıyım markalarını sen yanına alıp gıttıgın yerde yatırdıgın odaya koyup oturdugun yerden mı ızlıyorsun cnm
Evet aklım.kalmıyor böylece uyandımı ne yaptı duydum duymadım sorunu olmuyor. Yemek yaparkende mesela çok işime yarıyor oynarken bile acıyorum bazen odada kendi kendine duruken ne yapıyor diye.

hemen bakayım yatak odamda kendı yatagında yatırmayı dusunuyorum
ev ıkı katlı bende gun ıcınde asagıda olacagımdan bır de salona besık alayım dıyorum o yuzden kamera dusunmemıstım kemaradan gorup ın cık yapmam yanımda durması daha ıyı olur dıye baksam mı acaba bılemedım ama o anakucagına hemen bakacagım :)

Bence sart kamera... yemek yaparken bebek uyurken kapilari kapatiyorum rahatlikla izleyebiliyorsun bebitonu.. bence al :-)

Internette okuma fazla böyle seyleri... daha kac kere dönicek o bebek.. doktor sadece suanki durumu söylemis ki final bisey degil sonucta sen hic meraklanma bosuna...

Merhaba kızlar nasılsınız dün kontrele gitmistim bebeğim ters duruyormuş 36.haftaya kadar dönebilir takılcak birşey değil dedi doktorum ama eve gelince biraz internetten araştırdım da moralim bozuldu var mı bu durumu yaşayan yada bilgisi olan
saçmalama canım şuan belki hepimizinki ters duruyordur zaten. o internetteki siteleri söylermisin şikayet edeceğim vallahi. sanırım genel olarak 32 de falan dönmeye başlıyorlar emin değilim ama. benim oğlum 38. haftaya girdiğimde dönmüştü mesela. ters durması ne sana nede bebeğine zararlı birşey değil. sadece normal doğuma engel bir durum sadece ve sadece tek eksi yanı bu. bana inan canım

kızlar bizim kayınpeder kartı alın istediğinizi alın demiş :KK70: tabi bunu duyunca benim gözlerimden dolar işaretleri oluşu verdi
bebek arabası anakucagını eltim verecekmiş
sizce neler alayım elektronikleri aradan cıkartayım diyorum
kartı da bi daha alamayacağımızı düşününce Allah ne verdiyse alayım diyorum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
dedecik dedecik diye :KK70::KK70::KK70:
limitine baktınıa mı :skandal::skandal:

Evet aklım.kalmıyor böylece uyandımı ne yaptı duydum duymadım sorunu olmuyor. Yemek yaparkende mesela çok işime yarıyor oynarken bile acıyorum bazen odada kendi kendine duruken ne yapıyor diye.

Bence sart kamera... yemek yaparken bebek uyurken kapilari kapatiyorum rahatlikla izleyebiliyorsun bebitonu.. bence al :-)

evet çok mantıklı yemek yaparken yan oda dıye gerek yok demıstım ama sımdı dusununce gecırecegım vakıt de ne olur yemek yaparken oda belırsız belkı 1 saat surecek en ıyısı alayım ben kızlar cok sagolun cok acemıyım bu konuda :)

Günaydın kızlar
Dün kontrolümüz vardı,doktor amniyon sıvısı üst sınırda dedi,yani suyun fazla dedi,korkuttu biraz da şöyle olur böyle olur diye,ben de internette araştırdım daha çok tedirgin oldum :kızgın:
Var mı böyle bir şey yaşayan ya da duyan?
Gebelik şekeriyle de alakalı olabilir diyor nette ama bilemedim.

Merhaba,

Bende de amniyon sıvısının fazla olmasından şüphelendi doktor. Yarın ayrıntılı ultrasona giricem. Sendeki son durum ne?

saçmalama canım şuan belki hepimizinki ters duruyordur zaten. o internetteki siteleri söylermisin şikayet edeceğim vallahi. sanırım genel olarak 32 de falan dönmeye başlıyorlar emin değilim ama. benim oğlum 38. haftaya girdiğimde dönmüştü mesela. ters durması ne sana nede bebeğine zararlı birşey değil. sadece normal doğuma engel bir durum sadece ve sadece tek eksi yanı bu. bana inan canım
Teşekkür ederim canım içimi rahatlattınız valla

P Prime18 Ayy bence de bir araba çek sen bebişine Kamera da baya mantıklı bence hoş benim ki philips avent in karşılıklı konuşulabilen telsiziydi çok da menundum dubleks evde büyük kurtarıcı oluyor ben ce bir tane edinmelisin tabi kameralı olanını düşününce o daha da süperdir diye düşünüyorum

slm kızlar.. bayadır foruma uğrayamıyorum. iki haftadır işlerim çok yoğun resmen 12 saat ve fazlası çalıştım.. hala çok yorgunum, uykusuzum :işsiz:
cumartesi günü kontrolümüz var 4 haftadır görmüyoruz bebişimizi ama sağolsun tekmeleriyle kendini hissettiriyor :emir_bebek::anneadayı::nazar:

Hımm ben hiç öyle düşünmemiştim %3 lük sıkıntılı kesime nasıl girdim acaba diye düşünmüştüm teşekkür edrrrim cnm
Canim su an butun bebekler ters pozisyonda zaten bunda korkacak bisey yok ki hatta su an en hareketli zamanlari balık gibi donuyorlar içeride.. Dogum pozisyonunu almalari icin önümüzde haftalar var daha endiselenmeye gerek yok bence

P Prime18 Ayy bence de bir araba çek sen bebişine Kamera da baya mantıklı bence hoş benim ki philips avent in karşılıklı konuşulabilen telsiziydi çok da menundum dubleks evde büyük kurtarıcı oluyor ben ce bir tane edinmelisin tabi kameralı olanını düşününce o daha da süperdir diye düşünüyorum
onada bakayım canım teşekkür ederim

Back
X