2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
maşallah minik hanımlara :) senin karnın kocaman olmuş olmalı o zaman :) bizden tam iki kat fazla taşıyorsun şu an :)
bak canım hem göbiş hem kızımın fotosunu atıyorum :)

Eklentiler

• 20171012_155721.webp
    20171012_155721.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 124
  • 20171011_231606.webp
    20171011_231606.webp
    7 KB · Görüntüleme: 112
kızlar bu lohusasepetinden gecelik alan var mı. kalıpları nasıl. en büyük beden xl ama bana olurmu bilemedim. hamile kalmadanda xl giyiyordum ben :D

arkadaşlar merhaba,
sonucum bugün geldi henüz doktorla görüşemedim ama temiz sanırım sonuç.daha önce gittiğim perinatoloji uzmanına gönderdim sağolsun 2 kelime söylemek yerine ''gelin konuşalım'' yazdı bana.sanki şu an muayenelik bir durum varmış gibi.birde sorsan hastaları ile msjlaşıyor whats aptan.ben muayeneye zaten gidecektim, gittimde ama şu an yapacağı test sonucuna göre 2 kelimelik bir yorumdu.bu tavrından sonra ona gitmeyi düşünmüyorum.

bende öyle düşünüyordumda şuan erken doğum riskine karşı o kadar korkuttu ki doktorum alsamda kenarda dursamı diyorum :/

birde bunu mu alsak :KK70: sosyal mesaj :KK70:D:
276a08fc-55bf-4441-a4a4-f5541ad6038f.jpg

Tabi ki doktorlar bu işin ustası. Ama ben şuna çok inanıyorum bünye farkı denilen şey doğru. Asla kendini bişeye şartlama. Doktorun erken doğum riskin olduğunumu söyledi düşünme bunu evet herşeyini hazırla ama erken doğum riski olcağını hiç düşünmeden hareket etmeye çalış. 2 kuzenimde aynı anda hamile kaldılar aralarında 1 ay dahi yoktu o derece. Bu idrar yolu enfeksiyonları erken doğumun en önemli unsuru bilirsin. 2 side farklı doktorlara gittiler. Biri özele biri devlete maddi olarak eşit değillerdi. Özele giden kuzenimin 3. Ayında idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve doktor erken doğum riskin olur dedi sürekli kontrol altında tuttular zaten 1 ayda geçti enfeksiyon. Diğer 6 ay hiç bi enfeksiyona rastlanmadı ki özel hastane olduğu için her ay kontrolleri tahlilleri oluyordu. Öteki garibim dünyadan bi haber doktor bi kez tahlil yapmış enfeksiyon çıkmış bundada sonra ilaç kullanmış ama bidaha doktor ne tahlil istemiş nede başka bişi son 8. Aydaki tahlilinde enfeksiyonu çoook ileri derecede çıkmış hatta devletteki doktor geçer demiş. Sonuç ne oldu biliyormusun canım 9 ay enfeksiyonla savaşan kuzenim 40. Haftada doğum yaptı. Hamileliğin başında 1 kez enfeksiyon yaşayan kuzenim 36. Haftada doğum yaptı. O yüzden kendini doktorların dedikleri şeylere şartlama. Neye inanırsan o olur. Az çok burdan biliyorum seni güçlü bi karakterin var gülmesinide eğlenmesinide bilen bi yapıya sahipsin. Sen ne kadar güçlü durursan bebişte içerde kalkanlarını ona göre örücek canını hiç sıkma herşey çok güzel olcak inan bana :KK200:

arkadaşlar merhaba,
sonucum bugün geldi henüz doktorla görüşemedim ama temiz sanırım sonuç.daha önce gittiğim perinatoloji uzmanına gönderdim sağolsun 2 kelime söylemek yerine ''gelin konuşalım'' yazdı bana.sanki şu an muayenelik bir durum varmış gibi.birde sorsan hastaları ile msjlaşıyor whats aptan.ben muayeneye zaten gidecektim, gittimde ama şu an yapacağı test sonucuna göre 2 kelimelik bir yorumdu.bu tavrından sonra ona gitmeyi düşünmüyorum.

Canım direk ara numarası varsa deki şu sıralar müsait değilim test sonuçları hakkında burdan bilgi verebilirsiniz de

nasıl arayım canım daha söylediğine baksana.hiç hoş değil tavrı.bir muayene ücretini esirgediğimizden değil kendisinden ama sonuçta hemen bir şeyler duymak istedim kendisine ulaşmak zaten yeterince zor.bugün randevu almaya çalışsam haftaya bulabilirim boşluğunu iyi ihtimalle.şeytan git randevu al testi suratına çarp ''konuş'' de dedi.
gerçekten doktorlar beni çok sinirlendiriyor artık ya...

Birdilimkek Birdilimkek canım napıyosun nasıl geçiyor hamilelik ? Yıldırım Doruğa gittin mi doktor değişimi yapıcaktın merak ettim seni
Canim gecen cuma ayrintiliya gittim işte çok çok çok memnun kaldim :)) rafyolog kadin çok tatliydi cok memnun kaldik.
Enbiye hanimda da eşimin iş arkadasinin karısı dogum yapti cok memnun kalmislar cok guzel bir hamilelik gecirmis kadin. Zaten ben de bir kere görerek kadını çok sevmistim. Ona 9 haftalik hamileyken gece acilden giris yaparak gitmistim ve geçen gün kadını aradim beni hatırladı ve cok sasirdim mutlu oldum :) size gelebilir miyim dedim tetanozumu vurulayim mi dedim.. Tabi ki kendini nerde rahat hissediyorsan orda ol canim dedi. Tetanozunu vurul dedi. Ama daha bir hafta önce ayrintiliya girdigim için hemen gitmeye gerek yok önümüzdeki haftalarda ona baslayacagim insallah.. Sen napiyosun gidiyor musun gizem hanim miydi senin dedigin doktor

nasıl arayım canım daha söylediğine baksana.hiç hoş değil tavrı.bir muayene ücretini esirgediğimizden değil kendisinden ama sonuçta hemen bir şeyler duymak istedim kendisine ulaşmak zaten yeterince zor.bugün randevu almaya çalışsam haftaya bulabilirim boşluğunu iyi ihtimalle.şeytan git randevu al testi suratına çarp ''konuş'' de dedi.
gerçekten doktorlar beni çok sinirlendiriyor artık ya...

Gerçekten herşeyin şeyini çıkardılar insanlar paralarıyla rezil oluyolar yok böyle bişey ya. Ara canım niye boşuna muayne ücreti vercekmişsin o seni bilgilendirmek zorunda dediğimi yap bence nasıl olsa numarası varmış arayıp bi kaç gün işinizin olduğunu gelemiceğinizi ve tahlilleriniz hakkında bilgi almak istediğinizi söyleyin

Canim gecen cuma ayrintiliya gittim işte çok çok çok memnun kaldim :)) rafyolog kadin çok tatliydi cok memnun kaldik.
Enbiye hanimda da eşimin iş arkadasinin karısı dogum yapti cok memnun kalmislar cok guzel bir hamilelik gecirmis kadin. Zaten ben de bir kere görerek kadını çok sevmistim. Ona 9 haftalik hamileyken gece acilden giris yaparak gitmistim ve geçen gün kadını aradim beni hatırladı ve cok sasirdim mutlu oldum :) size gelebilir miyim dedim tetanozumu vurulayim mi dedim.. Tabi ki kendini nerde rahat hissediyorsan orda ol canim dedi. Tetanozunu vurul dedi. Ama daha bir hafta önce ayrintiliya girdigim için hemen gitmeye gerek yok önümüzdeki haftalarda ona baslayacagim insallah.. Sen napiyosun gidiyor musun gizem hanim miydi senin dedigin doktor

Çok sevindim canım doktor çok önemli faktör. Bende 2 Ekimde randevum vardı gizem hanımda. Gayet güzel geçiyor şimdilik ayrıntılım 18 Ekimde Banu Karabuluta verdiler randevuyu nasıl geçicek bilmiyorum sende Banu Karabuluttamı oldun ayrıntılıyı ? Cd ve fotoğraf veriyolarmış diye duydum arkadaştan sanada verdiler mi :)

arkadaşlar merhaba,
Canım bencede konusmalısın en azından sekreterı asıstanı varsa ona derdını anlat ya da dırek ara

Back
X