2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben aldim canim birkac tane. Bi owli aldim 1 tane polarindan aldim 1 tanede merinos tuyunden yapilma aldim.. yenidoganlar kollarini kipirdatimca korkup uyaniyormus. O yuzden aldim
Ama tulumlarin kollari acik, icine koyabiliyor musun kollarini? Ben onun icin fermuarli hazir kundak aldim :) Seninkilerin fotografi varsa gondersene.

Normal uyku tulumlarini 5 yasindaki kizima hala kullaniyorum yasina uygun buldugum surece de kullanirim cok büyük rahatlik:) ama yeni dogana gerek yok gibi geliyo bana oda sicakligini yuksek tuttugumuz icin penye battaniye yeterli oluyor

Ama tulumlarin kollari acik, icine koyabiliyor musun kollarini? Ben onun icin fermuarli hazir kundak aldim :) Seninkilerin fotografi varsa gondersene.
Fermuarli kundagin fotosunu atar misin canim nereden aldin. Kizimda disarida cok kullanmistim kalin fermuarli bi kundak cok rahat olmustu. Bu sefer yine oyle bisey mi alsam tulum tarzi mi alsam karar veemedim

Ya kızlar bugün gene oturduğumda kalktığımda o hep sıvı geliyor ama su gibi.idrar diye düşünmeye başladım artık hem böyle sistit gibi idrar yaparken damla damla bitmiyor gibi hemde çok su içince oluyor sanki kaçırıyormuşum gibi.amnion kaçağı olsa hangi belirti olur acaba en belirgin?

Canim yesil olan owli. Kollari citcitli ufakken icinde kalacak kollarini kapatmak istemediginde acilabiliyor. Pembe olan merinos yununden. Vucut isisini sabitledogi icin yaz kis kullanilabiliyormus. Pembe kareli olan esimin ailesinden yadigar. Kv dem esimi ve diger 2 cocugunu bununla buyutmus. Gerci iki oglu 1 kizi var ama renk ayrimi yapmamis kp bana verdi bende severim oyle anisi hatirasi olan seyleri. Mavi olan aslinda oyuncak bebek kundagi resmini bilerek atiyorum. Tipini cok sevdim diye aynisinin buyugunu annem oruyor suan. Birde polardan vardi ama onu bulamadim simdi. Malum ev hala karmakarisik ve ben kisalmadan dolayi cok fazla yerlestirmeye bakamiyorum suan. :)

Yalniz merinos yunu olani cok araştırdım. Eger almayi dusunuuorsan onu oneririm. Ben atletini alip kullandim kışın iclik gibi sicacik tuttu. Ayni atlet yazin terleme yapmadi. Ayni ozellik kundaktada is gorur diye dusunuyorum.

Eklentiler

• 20171015_152348.webp
    20171015_152348.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 85
  • 20171015_152256.webp
    20171015_152256.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 113
  • 20171015_152253.webp
    20171015_152253.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 83
  • 20171015_152250.webp
    20171015_152250.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar isim konusunda daha once eşimin annesinin adını koymak istedigini söylemiştim kvdemin adı Feride bi sorunum da yok gayet iyiyiz onla ama ne bileym.ikinci bi isim koyalım onla sesleniriz dedi öf bu yüzden eşimle tartisiyorum bazen.kağıt üstünde kalcak diyor ama mantığını bi anlayamıyorum sizce abartıyor muyum

Ya kızlar bugün gene oturduğumda kalktığımda o hep sıvı geliyor ama su gibi.idrar diye düşünmeye başladım artık hem böyle sistit gibi idrar yaparken damla damla bitmiyor gibi hemde çok su içince oluyor sanki kaçırıyormuşum gibi.amnion kaçağı olsa hangi belirti olur acaba en belirgin?
Canim gittigidiyordan all sense amniyotik sivi pedi al bence. Eger amniyon sivisi ise ped renk degistiriyor. En azindan aklinda kalmaz.

Kızlar isim konusunda daha once eşimin annesinin adını koymak istedigini söylemiştim kvdemin adı Feride bi sorunum da yok gayet iyiyiz onla ama ne bileym.ikinci bi isim koyalım onla sesleniriz dedi öf bu yüzden eşimle tartisiyorum bazen.kağıt üstünde kalcak diyor ama mantığını bi anlayamıyorum sizce abartıyor muyum
Benim eşim de annesini n ismini söyledi ben anneminkini düşündüğümü söylediğim için ama siz hakkınızı kullandınız oğlumun adında dedim
Feride kv demin adı da ondan aklıma geldi
GüZel bir isim Feride ama istemiyorsan vermek zorunda değilsin bence göbek adı olsun baba tarafında feride densin nasıl fikir :KK76:

Benim bir arkadasim kizina annesinin ismini vermisti. Sonra annesi vefat etti. Artik kizina ismiyle hitap edemedigini surekli aklina annesinin geldigini ve surekli üzüldüğünü soyluyordu. Bu yuzden cocuklara aile bireylerinin adini vermeye karsiyim. Bence sende bu konudan esine bahset..

Fermuarli kundagin fotosunu atar misin canim nereden aldin. Kizimda disarida cok kullanmistim kalin fermuarli bi kundak cok rahat olmustu. Bu sefer yine oyle bisey mi alsam tulum tarzi mi alsam karar veemedim
Yuklemiyor bir turlu ama nemesis nemesis in gonderdigi 3. Resimdeki yesil olanin beyazi benimki. Ama onun kollari aciliyor sanirim benim kapali.

Benim eşim de annesini n ismini söyledi ben anneminkini düşündüğümü söylediğim için ama siz hakkınızı kullandınız oğlumun adında dedim
Feride kv demin adı da ondan aklıma geldi
GüZel bir isim Feride ama istemiyorsan vermek zorunda değilsin bence göbek adı olsun baba tarafında feride densin nasıl fikir :KK76:
Yok ben hiç söylensin istemiyorum zaten canım koyarsak bile diğer ismiyle herkesin hitap etmesini istiyorum güzel evet ama ben ilerde neden koydunuz der mi diye düşünüyorum sadece eşime de anlatamıyorum işi benim söz hakkım yok mu ya getiriyor

Yok ben hiç söylensin istemiyorum zaten canım koyarsak bile diğer ismiyle herkesin hitap etmesini istiyorum güzel evet ama ben ilerde neden koydunuz der mi diye düşünüyorum sadece eşime de anlatamıyorum işi benim söz hakkım yok mu ya getiriyor
Erkekler de. Ne karışır isim işine diyeceğim ama napsjn özeniyorlar

Back
X